Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

imetu nuoroda i tema,kur esu sukeliu informacijos paie pelenus,manau konors naudingo rasit
cia
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 13, 13:01)
mergikes, kas auginot kukuruzus, kaip juos naudojat? Ar valgymui, ar pasarams, kraikui ar dar kam nors? Niekad gyvenime nebandziau, neturiu supratimo..

Du metai auginau spalvotuosius kukurūzus.Pernai pralaikiau balkone žiemą keias burbuoles,galvojau jau bus nedaigios.Ant durniaus pasėjau ir visos sudygo. bigsmile.gif Nežinojau kur panaudoti,užaugo tikrai gražūs,bet triušiamas laaaaaaabai patiko. ax.gif
Šiemet galvoju apsėti aplink arbūzų,melionų,moliūgų laukelį,bus užuovėja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 13, 12:40)
taip, sviesiai ir vesiau.

Aišku, ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2012 03 13, 12:44)
Aš jau išpikiavau prieš savaitę jas, gal kiek per anksti pasėjau  blush2.gif 
Dalis netilpo, buvo gaila išmesti, tai sukišau į šiltnamį, dar agroplėvelę užmečiau  smile.gif  Ir pažiūrėjau, auga jos dar geriau, nei tos, kur kambaryje  ax.gif  Tai vakar išnešiau ir tas iš kambario į šiltnamį  4u.gif

Aš tai susėjau į durpines tabletes, nes buvo atliekamų rolleyes.gif Jei styps tai teks ir man į šiltnamį nešt, dabar tai dar baisoka, pasimiros, nes siera ne taip senai buvo pakurta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2012 03 13, 15:41)
Du metai auginau spalvotuosius kukurūzus.Pernai pralaikiau balkone žiemą keias burbuoles,galvojau jau bus nedaigios.Ant durniaus pasėjau ir visos sudygo. bigsmile.gif Nežinojau kur panaudoti,užaugo tikrai gražūs,bet triušiamas laaaaaaabai patiko. ax.gif

Kad jų sėklos gajos yra, man beveik 100 % dygdavo, kad ir kur jos prieš tai voliodavosi, svarbu, jog nebūtų supuvusios biggrin.gif Aš irgi kelis metus auginau spalvotus- vienus didelėmis burbuolėmis kitus mažesnėmis, man jie labai gražūs wub.gif Bet dabar retai kada floristika užsiemu tai nebesodinsiu, dar turiu nemažai tų burbuolių, jų vietoje augs artišokai tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 13, 12:01)
mergikes, kas auginot kukuruzus, kaip juos naudojat? Ar valgymui, ar pasarams, kraikui ar dar kam nors? Niekad gyvenime nebandziau, neturiu supratimo..

Pernai sejau kukuruzus aplink darza, kad uzuoveja butu. Bet uzaugo labai skanus, tik nelabai daug. Buvo greitai suvalgyti, saldus ir minksti, net ir zaliam pavidale naudojami. Siemet vel seklu nusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 13, 14:06)
O, ir as uzsirasysiu tai 4u.gif O giliai seklas kisi?
Gausi dalintis, jei mano issalo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
4u.gif

apie 1-2cm, kaip žirnius, pupeles wink.gif

Akei biggrin.gif
Atsakyti
Ingrida jei dar turi spalvotų kukurūzų sėklų palik kelias man ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes.
nusipirkau siandien svoguniuku, kur juos man padeti kad kol ateis laikas nepradedu leisti saknu, laisku? g.gif
Atsakyti
mano spalvotieji kukuruzai pernai nespejo prinokt,nusvyro rankos ir siemet svarstau ar isvis augint...padariau isvada,kad pas mus jie nespeja sunokt,bet kaip suprantu yra kad ir uzauga g.gif
Atsakyti
blush2.gif o kas tie spalvotieji kukurūzai...ar valgomi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2012 03 13, 20:54)
mano spalvotieji kukuruzai pernai nespejo prinokt,nusvyro rankos ir siemet svarstau ar isvis augint...padariau isvada,kad pas mus jie nespeja sunokt,bet kaip suprantu yra kad ir uzauga g.gif

Tikrai spėja bent jau pas mane prinokti mirksiukas.gif Aš dažniausiai pasisėdavau anksčiau į vazoniukus ar lovelius namie arba šiltnamyje, po to persodindavau, kai šalnos preina, truput nepatenkinti būdavo, aišku po persodinimo, bet visada prigydavo biggrin.gif Kai kurios burbuolės nusispalvina tik nuskintos, pradėjus džiovinti ax.gif bent jau raudonieji, mažomis burbuolėmis iki skynimo pas mane visada balti būdavo, o nuskynus ir pažiovinus parasudavo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 03 13, 20:55)
blush2.gif o kas tie spalvotieji kukurūzai...ar valgomi blush2.gif

Aš va tokius bordo, margasėklius ir mažus bordo turiu kaip čia apačioje: http://loretossodai.lt/Kukuruzai.html O dėl valgymo aš nevalgydavau, man floristikai reikalingi buvo ax.gif Bet gal ir galima, buvau radusi kažkur jog tuos mažuosius bordo atseit galima spraginti, bet nebandžiau, nes mes nemėgstam spragintų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 13 kovo 2012 - 21:06
QUOTE(IngridaB @ 2012 03 13, 16:41)

Klausimas ne į temą: Ingrida, kukurūzų tik burbuoles triušiams ar ir žaluma tiko?
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 03 14, 00:57)
Klausimas ne į temą: Ingrida, kukurūzų tik burbuoles triušiams ar ir žaluma tiko?

Aš tik burbuoles duodu.Labai mėgsta ir aukso gauna. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti