imetu nuoroda i tema,kur esu sukeliu informacijos paie pelenus,manau konors naudingo rasit
cia
QUOTE(saintlina @ 2012 03 13, 13:01)
mergikes, kas auginot kukuruzus, kaip juos naudojat? Ar valgymui, ar pasarams, kraikui ar dar kam nors? Niekad gyvenime nebandziau, neturiu supratimo..
Du metai auginau spalvotuosius kukurūzus.Pernai pralaikiau balkone žiemą keias burbuoles,galvojau jau bus nedaigios.Ant durniaus pasėjau ir visos sudygo. Nežinojau kur panaudoti,užaugo tikrai gražūs,bet triušiamas laaaaaaabai patiko.
Šiemet galvoju apsėti aplink arbūzų,melionų,moliūgų laukelį,bus užuovėja.
QUOTE(saintlina @ 2012 03 13, 12:40)
taip, sviesiai ir vesiau.
Aišku, ačiū
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2012 03 13, 12:44)
Aš jau išpikiavau prieš savaitę jas, gal kiek per anksti pasėjau
Dalis netilpo, buvo gaila išmesti, tai sukišau į šiltnamį, dar agroplėvelę užmečiau Ir pažiūrėjau, auga jos dar geriau, nei tos, kur kambaryje Tai vakar išnešiau ir tas iš kambario į šiltnamį
Dalis netilpo, buvo gaila išmesti, tai sukišau į šiltnamį, dar agroplėvelę užmečiau Ir pažiūrėjau, auga jos dar geriau, nei tos, kur kambaryje Tai vakar išnešiau ir tas iš kambario į šiltnamį
Aš tai susėjau į durpines tabletes, nes buvo atliekamų Jei styps tai teks ir man į šiltnamį nešt, dabar tai dar baisoka, pasimiros, nes siera ne taip senai buvo pakurta
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2012 03 13, 15:41)
Du metai auginau spalvotuosius kukurūzus.Pernai pralaikiau balkone žiemą keias burbuoles,galvojau jau bus nedaigios.Ant durniaus pasėjau ir visos sudygo. Nežinojau kur panaudoti,užaugo tikrai gražūs,bet triušiamas laaaaaaabai patiko.
Kad jų sėklos gajos yra, man beveik 100 % dygdavo, kad ir kur jos prieš tai voliodavosi, svarbu, jog nebūtų supuvusios Aš irgi kelis metus auginau spalvotus- vienus didelėmis burbuolėmis kitus mažesnėmis, man jie labai gražūs Bet dabar retai kada floristika užsiemu tai nebesodinsiu, dar turiu nemažai tų burbuolių, jų vietoje augs artišokai tikriausiai
QUOTE(saintlina @ 2012 03 13, 12:01)
mergikes, kas auginot kukuruzus, kaip juos naudojat? Ar valgymui, ar pasarams, kraikui ar dar kam nors? Niekad gyvenime nebandziau, neturiu supratimo..
Pernai sejau kukuruzus aplink darza, kad uzuoveja butu. Bet uzaugo labai skanus, tik nelabai daug. Buvo greitai suvalgyti, saldus ir minksti, net ir zaliam pavidale naudojami. Siemet vel seklu nusipirkau
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 13, 14:06)
apie 1-2cm, kaip žirnius, pupeles
Akei
Ingrida jei dar turi spalvotų kukurūzų sėklų palik kelias man
sveikutes.
nusipirkau siandien svoguniuku, kur juos man padeti kad kol ateis laikas nepradedu leisti saknu, laisku?
nusipirkau siandien svoguniuku, kur juos man padeti kad kol ateis laikas nepradedu leisti saknu, laisku?
mano spalvotieji kukuruzai pernai nespejo prinokt,nusvyro rankos ir siemet svarstau ar isvis augint...padariau isvada,kad pas mus jie nespeja sunokt,bet kaip suprantu yra kad ir uzauga
o kas tie spalvotieji kukurūzai...ar valgomi
QUOTE(blakstiena5 @ 2012 03 13, 20:54)
mano spalvotieji kukuruzai pernai nespejo prinokt,nusvyro rankos ir siemet svarstau ar isvis augint...padariau isvada,kad pas mus jie nespeja sunokt,bet kaip suprantu yra kad ir uzauga
Tikrai spėja bent jau pas mane prinokti Aš dažniausiai pasisėdavau anksčiau į vazoniukus ar lovelius namie arba šiltnamyje, po to persodindavau, kai šalnos preina, truput nepatenkinti būdavo, aišku po persodinimo, bet visada prigydavo Kai kurios burbuolės nusispalvina tik nuskintos, pradėjus džiovinti bent jau raudonieji, mažomis burbuolėmis iki skynimo pas mane visada balti būdavo, o nuskynus ir pažiovinus parasudavo
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 03 13, 20:55)
o kas tie spalvotieji kukurūzai...ar valgomi
Aš va tokius bordo, margasėklius ir mažus bordo turiu kaip čia apačioje: http://loretossodai.lt/Kukuruzai.html O dėl valgymo aš nevalgydavau, man floristikai reikalingi buvo Bet gal ir galima, buvau radusi kažkur jog tuos mažuosius bordo atseit galima spraginti, bet nebandžiau, nes mes nemėgstam spragintų
QUOTE(IngridaB @ 2012 03 13, 16:41)
Klausimas ne į temą: Ingrida, kukurūzų tik burbuoles triušiams ar ir žaluma tiko?
QUOTE(giedrulka @ 2012 03 14, 00:57)
Klausimas ne į temą: Ingrida, kukurūzų tik burbuoles triušiams ar ir žaluma tiko?
Aš tik burbuoles duodu.Labai mėgsta ir aukso gauna.