Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(saintlina @ 2012 03 13, 12:01)
mergikes, kas auginot kukuruzus, kaip juos naudojat? Ar valgymui, ar pasarams, kraikui ar dar kam nors? Niekad gyvenime nebandziau, neturiu supratimo..

Floristiniams darbams blush2.gif Ypač raudoni kukurūziukai labai tam tinka biggrin.gif
Atsakyti
O pelenus dabar dar galima i siltnami berti? Gal kvailas klausimas, bet pradedancioji as blush2.gif
Peciu valys artimiausiom dienom MB smile.gif
Is rudens buvau susikasus zeme, artimiausiu metu planuoju perkasti ir ruosti siltnami sejai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ela...: 13 kovo 2012 - 12:16
Mano ledo salotos jau lenda bigsmile.gif Tikriausiai geriausiai laikyti vėsiai ir šviesiai kai išdygs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2012 03 13, 12:11)
ju yra ivairiu, spraginimui ir saldziu. pernai auginau saldzius, tai vaikai valge zalius nusilupe, dar dariau virtas burbuoles, karstas tepi sviestu, barstai druska ir valgai kaip garnyra. visai nieko paivairint meniu.

o, mano seimyna, jauciu, ypac pageidautu tu, spraginimui skirtu biggrin.gif
Aciu.
Papildyta:
QUOTE(Ela... @ 2012 03 13, 12:16)
O pelenus dabar dar galima i siltnami berti?

galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 13, 12:01)
mergikes, kas auginot kukuruzus, kaip juos naudojat? Ar valgymui, ar pasarams, kraikui ar dar kam nors? Niekad gyvenime nebandziau, neturiu supratimo..

Valgyti bigsmile.gif nerealiai skanu. Apvirti 15-20min ir jau toliau fantazuoji, su kuo skanu 4u.gif

QUOTE(Ela... @ 2012 03 13, 12:16)
O pelenus dabar dar galima i siltnami berti? Gal kvailas klausimas, bet pradedancioji as blush2.gif
Peciu valys artimiausiom dienom MB  smile.gif
Is rudens buvau susikasus zeme, artimiausiu metu planuoju perkasti ir ruosti siltnami sejai.

žiūrint, ką tame pečiuje deginot. Jei ne malkas ar briketus, popierių, tai tokiais pelenais galit labai užteršti dirvą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 13 kovo 2012 - 12:38
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 13, 13:27)

žiūrint, ką tame pačiuje deginot. Jei ne malkas ar biketus, popierių, tai tokiais pelenais galit labai užteršti dirvą.

Kuria prasme? Kuo užteršt? Prašom, plačiau pakomentuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 13, 12:27)
1. Valgyti  bigsmile.gif nerealiai skanu. Apvirti 15-20min ir jau toliau fantazuoji, su kuo skanu  4u.gif
2. žiūrint, ką tame pačiuje deginot. Jei ne malkas ar biketus, popierių, tai tokiais pelenais galit labai užteršti dirvą.

1. o kur ir kokius tu juos perki sodinimui?

2. ai, as gi visai ir pamirsau, kad galima kurent ne tik malkom biggrin.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 13, 12:18)
Mano ledo salotos jau lenda  bigsmile.gif Tikriausiai geriausiai laikyti vėsiai ir šviesiai kai išdygs?  g.gif

taip, sviesiai ir vesiau.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 13, 12:18)
Mano ledo salotos jau lenda  bigsmile.gif Tikriausiai geriausiai laikyti vėsiai ir šviesiai kai išdygs?  g.gif

Aš jau išpikiavau prieš savaitę jas, gal kiek per anksti pasėjau blush2.gif
Dalis netilpo, buvo gaila išmesti, tai sukišau į šiltnamį, dar agroplėvelę užmečiau smile.gif Ir pažiūrėjau, auga jos dar geriau, nei tos, kur kambaryje ax.gif Tai vakar išnešiau ir tas iš kambario į šiltnamį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 13, 12:26)

Aciu 4u.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 13, 12:27)
žiūrint, ką tame pečiuje deginot. Jei ne malkas ar briketus, popierių, tai tokiais pelenais galit labai užteršti dirvą.

Pjuvenu briketai, popierius. Bet cigareciu nuorukos irgi peciun metamos buvo unsure.gif
Labai blogai?
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2012 03 13, 12:32)
Kuria prasme? Kuo užteršt? Prašom, plačiau pakomentuoti blush2.gif

kiek plačiau? blush2.gif Labai daug info, jei trumpai, tai tik aukščiau minėtų pelenai tinka ant daržų, šiltnamy ir šalia gėlių.

QUOTE(saintlina @ 2012 03 13, 12:40)
1. o kur ir kokius tu juos perki sodinimui?

2. ai, as gi visai ir pamirsau, kad galima kurent ne tik malkom  biggrin.gif  doh.gif

1. Agnes ir Garrison bigsmile.gif
2. man tai kaimynų pečiai neleidžia pamiršt, absoliučiai viską degina doh.gif

QUOTE(Ela... @ 2012 03 13, 12:51)
Aciu  4u.gif
Pjuvenu briketai, popierius. Bet cigareciu nuorukos irgi peciun metamos buvo  unsure.gif
Labai blogai?

be filtrų? blush2.gif Nežinau, kiek daug jų ten primetėt ir apie filtrų degimo produktus niekur akis neužkliuvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ela... @ 2012 03 13, 13:16)
Peciu valys artimiausiom dienom MB  smile.gif

Jeigu pečių valys, tai ką būtent? Jeigu pakurą - tai ten pelenai, merginos jau atsakė, kokius pelenus galima naudoti, bet kai pečių valo, tai ir liuktus (nežinau, kaip teisingai lietuviškai) išvalo, o ten jau suodžiai būna. Tai vat suodžių, man regis, naudoti negalima.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 13, 13:01)
be filtrų?  blush2.gif Nežinau, kiek daug jų ten primetėt ir apie filtrų degimo produktus niekur akis neužkliuvo wink.gif

Kiek suprantu cigaretese, tai su filtru manau doh.gif
Nu imeta ten po kelias kasdien sad.gif
Tada gal tiek to, siemet susilaikysiu nuo barstymo, o kitamet bus uzdraustas sitas reikalas smile.gif
Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrulka @ 2012 03 13, 13:04)
Jeigu pečių valys, tai ką būtent? Jeigu pakurą - tai ten pelenai, merginos jau atsakė, kokius pelenus galima naudoti, bet kai pečių valo, tai ir liuktus (nežinau, kaip teisingai lietuviškai) išvalo, o ten jau suodžiai būna. Tai vat suodžių, man regis, naudoti negalima.

ne ne, as suprantu sita 4u.gif
Naudociau tik is apacios naturaliai isbyrejusius pelenus, o tuos suodzius tai ne.
Nuo briketu mazai tu pelenu lieka, pernai kai maisem su malkom, tai valydavom ir valydavom, bet neturejom darzo dar tada. O dabar ir mazai ju, ir sudirbti pasirodo doh.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti