Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(jediara @ 2012 03 12, 23:46)
Arba jaunos močiutės mirksiukas.gif

Kai mane pavadino [COLOR=yellow]mociute, o as dar tokia nebuvau, labai isizeidziau. biggrin.gif
Atsakyti
Mano Pekinai tįsta verysad.gif Nors ir po lempa.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 03 12, 18:29)

QUOTE(nute2 @ 2012 03 12, 18:52)

QUOTE(dahlia+++ @ 2012 03 12, 20:25)
Špinatus, salotas, krapus aš pasėju šiltnamy iš rudens.

ir salotas galima is rudens? bigsmile.gif reik y kolendoriu isirasyti siuos darbus, aciu 4u.gif

Aciu, mergaites, uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 12, 22:22)
o kiek turi būti laipsnių stiklintam balkone,kad ten galėčiau laikyti  g.gif ryte būna +10,tai dieną pakyla daugiau,nes saulė ten būna kai ji būna  smile.gif

man rodos, kad puikiai tiks smile.gif
Atsakyti
Kaip gerai jum, kas siltnamius turi. Pas mane namie papriku miskas, o siltnamis tik planuose......... Jei balandzio pradzioj pasistatysim, dar spesiu viska sukist? O kaip siltnami paruost "darbui"? Zeme ten gera, is rudens sutvarkyta
Atsakyti
Viską spėsi mirksiukas.gif , aš pomidorus balandžio pabaigoj susodinu, o paprikas vėliau, gegužės pradžioj.
O jeigu iš rudens žemė paruošta, tai nieko daug ir nereik daryt. Aš dedu komposto, pelenais barstau. Bet kai pirmą kartą sodinau į naują šiltnamį, tai dar neturėjau nei komposto, nei pelenų, o buvau nusipirkus trąšų iš paukščių mėšlo - šiltnamis bujojo ir derlius thumbup.gif buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulka: 13 kovo 2012 - 10:35
QUOTE(giedrulka @ 2012 03 13, 10:35)
Viską spėsi  mirksiukas.gif , aš pomidorus balandžio pabaigoj susodinu, o paprikas vėliau, gegužės pradžioj.
O jeigu iš rudens žemė paruošta, tai nieko daug ir nereik daryt. Aš dedu komposto, pelenais barstau. Bet kai pirmą kartą sodinau į naują šiltnamį, tai dar neturėjau nei komposto, nei pelenų, o buvau nusipirkus trąšų iš paukščių mėšlo - šiltnamis bujojo ir derlius  thumbup.gif  buvo.

Aciu uz ats 4u.gif Nes kai paskaiciau siltnamio temoj apie sieras visokias, tai plaukai passiause biggrin.gif Medzio pelenu turim, bus ok. Viskas, daugiau neoftopinsiu 4u.gif
Atsakyti
Tau dar niekuom dūmint tikrai nereikia, nes naujas šiltnamis ir užkrato jokio dar nėr. Būk rami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 13, 07:54)
Mano Pekinai tįsta verysad.gif Nors ir po lempa.

As manau, kad pekinam nereikia kaitintis po lempom schmoll.gif Jiems reik vesumos-jauciu balkone stiklintam jiems butu pats tas smile.gif
Atsakyti
mergikes, kas auginot kukuruzus, kaip juos naudojat? Ar valgymui, ar pasarams, kraikui ar dar kam nors? Niekad gyvenime nebandziau, neturiu supratimo..
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 03 12, 22:28)
pasėjus turiu,Bet tik sudygo,ir išnešiau šaltai.Šiandien,tiksliau..Prieš sodinant menesį lauke pabus,manau,šiltnamyje nelepinsiu....Tai ir neperaugs...Praktikos neturiu unsure.gif

As siandien pasejau svogunu seklas,kai sudygs isnesiu i nesildoma veranda.Kaip manot ar gerai bus?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 13, 12:01)
mergikes, kas auginot kukuruzus, kaip juos naudojat? Ar valgymui, ar pasarams, kraikui ar dar kam nors? Niekad gyvenime nebandziau, neturiu supratimo..

ju yra ivairiu, spraginimui ir saldziu. pernai auginau saldzius, tai vaikai valge zalius nusilupe, dar dariau virtas burbuoles, karstas tepi sviestu, barstai druska ir valgai kaip garnyra. visai nieko paivairint meniu.
Atsakyti