Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(zirniuko_mamyte @ 2012 03 12, 18:19)
Sveikos,

Mergaites, o kada spinatus siltnamin seti galima jau? Dar turbut saltoka, ane?  unsure.gif Kada sejate pirmuosius skanestus? salotas, ridikelius?  As naujoke siame reikale, buciau labai dekinga uz pagalba, aciu  4u.gif

Špinatus, salotas, krapus aš pasėju šiltnamy iš rudens. Kai tik parašyla, kai tik jie nori smile.gif , tai ir sudygsta.. Vieną rudenį liko šiltnamy nesudorotų rudeninio derliaus špinatų, tai skynėm juos gal iki Kalėdų, nes švelni žiemos pradžia buvo. O po žiemos, gal į kovo pabaigą tie likę špinatai vėl atsigavo, sužaliavo ir vėl skynėm thumbup.gif
Įsitikinau, kad špinatai šalčio nelabai ir bijo..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 12, 11:32)
200. Ilgam bus.

ačiū

QUOTE(ausrap @ 2012 03 12, 11:34)
Tai apie svogūnus nebekalbėsim g.gif

radau savo užrašuose,nepasižymėjau kurios žodžiai:
"sėjau balandį ir augo jie iki išsodinimo į lauką nešildomame šiltnamije. Sudygo per savaitę - pusantros, o į lauką išsodinom jau po to kai normalūs svogūnai buvo pasodinti. užaug puikiai,svogūnų galvos buvo 500-700gr"
jaučiu ir aš taip darysiu,namie nevargsiu
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 12, 20:00)

radau savo užrašuose,nepasižymėjau kurios žodžiai:
"....

mano cia.. ax.gif
Darysiu kaip pernai - sesiu i dezute ir laikysiu siltnamyje. Tik jei pas ka prasciau svogunai auga, gal reiktu seti kiek anksciau?..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 12, 20:08)
mano cia..  ax.gif
Darysiu kaip pernai - sesiu i dezute ir laikysiu siltnamyje. Tik jei pas ka prasciau svogunai auga, gal reiktu seti kiek anksciau?..

pasėjus turiu,Bet tik sudygo,ir išnešiau šaltai.Šiandien,tiksliau..Prieš sodinant menesį lauke pabus,manau,šiltnamyje nelepinsiu....Tai ir neperaugs...Praktikos neturiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 12 kovo 2012 - 21:29
Grizau is Ermitazo...Pomidoru Corosan neradau, teks apiseiti ir be ju...Nusipirkau Tigerella, Sweet milion ir Delfine...Bet kai paskaičiau, kad Delfine auga iki 4 m...Matyt ne i savo, o i kaimynu siltnami teks sodinti lotuliukas.gif
Tik reiks dar paskaitineti, kap cia su tais hibridais - galima ar ne is ju imti seklas ir kitais metais sodinti...
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2012 03 12, 22:31)
Grizau is Ermitazo...Pomidoru Corosan neradau, teks apiseiti ir be ju...Nusipirkau Tigerella, Sweet milion ir Delfine...Bet kai paskaičiau, kad Delfine auga iki 4 m...Matyt ne i savo, o i kaimynu siltnami teks sodinti lotuliukas.gif
Tik reiks dar paskaitineti, kap cia su tais hibridais - galima ar ne is ju imti seklas ir kitais metais sodinti...

Jau kiek apie tai rase, kad negalima - neaisku kas is ju isdygs ir uzaugs. Mergaites jus nieko neskaitot o tik klausiat, kai skaitytumet, nieko neberiketu klausinet. Nepiktai as bigsmile.gif
Atsakyti
Nepykstu...Jau vien tas "mergaites" mano metuose taip gerai nuteikia lotuliukas.gif As amžiais susimaišau, kur ir ko prisodinau, tada prisirenku seklu...Šiemt dariau "valyma", pasilikau tik 2 rūšių savo rinktas sėklas, viska seju iš pirktinių sėklų...Kad teoriškai negalima, tai žinau...Bet va - praktiškai tai visko išgirstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 12, 20:08)
mano cia..  ax.gif

o kiek turi būti laipsnių stiklintam balkone,kad ten galėčiau laikyti g.gif ryte būna +10,tai dieną pakyla daugiau,nes saulė ten būna kai ji būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 03 12, 20:25)
Špinatus, salotas, krapus aš pasėju šiltnamy iš rudens. Kai tik parašyla, kai tik jie nori  smile.gif , tai ir sudygsta.. Vieną rudenį liko šiltnamy nesudorotų rudeninio derliaus špinatų, tai skynėm juos gal iki Kalėdų, nes švelni žiemos pradžia buvo. O po žiemos, gal į kovo pabaigą tie likę špinatai vėl atsigavo, sužaliavo ir vėl skynėm  thumbup.gif
Įsitikinau, kad špinatai šalčio nelabai ir bijo..

Taip, bet ar jie nekaupia nuodingųjų medžiagų tokie subrendę g.gif Visą laiką maniau, kad tik jaunus ir šviežius lapus vartoti galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2012 03 12, 23:11)
Nepykstu...Jau vien tas "mergaites" mano metuose taip gerai nuteikia lotuliukas.gif As amžiais susimaišau, kur ir ko prisodinau, tada prisirenku seklu...Šiemt dariau "valyma", pasilikau tik 2 rūšių savo rinktas sėklas, viska seju iš pirktinių sėklų...Kad teoriškai negalima, tai žinau...Bet va - praktiškai tai visko išgirstu smile.gif

Reikia pasodinus paasidaryt planuka kur kas pasodinta ir dar prie kiekvieno daigo zymekli su pavadinimu ir tada tikrai nesusimaisysit. O as parasaiau ''mergaites'', nes pati esu tikru tikriausia mociute, o cia duguma jaunos mamytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 03 12, 22:37)
Reikia pasodinus paasidaryt planuka kur kas pasodinta ir dar  prie kiekvieno daigo zymekli su pavadinimu ir tada tikrai nesusimaisysit. O as parasaiau ''mergaites'', nes pati esu tikru tikriausia mociute, o cia duguma jaunos mamytes 4u.gif

drinks_cheers.gif Ir šiaip manau moterį geriau nujauninti, negu nusendinti. Už šitą kreipimasi manau neatsiranda pykstančių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 03 13, 00:37)
Reikia pasodinus paasidaryt planuka kur kas pasodinta ir dar  prie kiekvieno daigo zymekli su pavadinimu ir tada tikrai nesusimaisysit. O as parasaiau ''mergaites'', nes pati esu tikru tikriausia mociute, o cia duguma jaunos mamytes 4u.gif

Arba jaunos močiutės mirksiukas.gif
Atsakyti