QUOTE(saintlina @ 2012 03 11, 21:19)
kopūstams per anksti. Dėl svogūnų net nežinau.. aš dar nesėju, nes pas mane labai gerai auga, tai puikiai spėja užaugt.
Rabarbarus as siandien irgi pasejau. Lauke pasėti man neišdygsta, nutariau susidaigint. Nežinau, ar laikas jiems sėt, bet mano pasąmonė man patarė sodint
Salotos, žinoma, sudygsta ir lysvėj, bet dygsta labai ilgai. Todėl pradžiai kažkiek susidaiginu. Gūžines, jei tai icebergo salotos, reik daiginti ir vėliau išpikiuoti.
Šiaip tai aš neįsivaizduoju, kaip jūs tokį kiekį daiginsitės namie.. Čia jokių palangių neužteks
Rabarbarus as siandien irgi pasejau. Lauke pasėti man neišdygsta, nutariau susidaigint. Nežinau, ar laikas jiems sėt, bet mano pasąmonė man patarė sodint
Salotos, žinoma, sudygsta ir lysvėj, bet dygsta labai ilgai. Todėl pradžiai kažkiek susidaiginu. Gūžines, jei tai icebergo salotos, reik daiginti ir vėliau išpikiuoti.
Šiaip tai aš neįsivaizduoju, kaip jūs tokį kiekį daiginsitės namie.. Čia jokių palangių neužteks
tu
ir čia tik pusė gal,nes kitką žinau kada ir kur
todėl jaučiu,kad nieko ir nedaiginsiu,kas norės dygt tas ir lauke sudygs
ačiū už nuomonę
turiu gėlių sėklų, kurios pasibaigusios 2007 - 2008 metais ar verta tokias kur nors sėti?sakiau eksperimentui daržo gale papilsiu ir žiūrėsiu ar kas bus