Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(saintlina @ 2012 03 11, 18:58)
kaip zinodama ir as siandien i dezute porus pasejau  smile.gif
Papildyta:
taip, pernai taip dariau. Tikrai puikiai augo perkeltos i siltnami. Pasisejau ir as siandien i dezute lediniu salotu.

Papildyta:
tas durnumas siandien visuotinis - as irgi juos siandien sejau  biggrin.gif  Pirmakart gyvenime. Ir net nezinau, kam jie man - gavau dovanu seklyciu, uzrasyta 'ankstyvam'derliui. Ai, sukisau i dezute ir juos  biggrin.gif

Ačiū už startą biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 11, 17:29)

o reikia kokios nors 'Ermitazo' korteles?
Papildyta:
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 11, 18:59)
Ačiū už startą biggrin.gif wink.gif

ner uz ka smile.gif Gaila, kad siltnamy nieko nepasejau.. o kitos savaites orus pamacius net kraujas uzvire, hrrrrr doh.gif Visa savaitgali lijo ir snigo, o kai reiks i darba - saule zeme ridinesis unsure.gif
Atsakyti
O, ankstyvuju pekino kopustu ir as dovanu gavau.. jau seti juos? g.gif O kazi jei balkone laikyciau? Ten apie +8 g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 11, 19:05)
O, ankstyvuju pekino kopustu ir as dovanu gavau.. jau seti juos? g.gif O kazi jei balkone laikyciau? Ten apie +8 g.gif

paskaiciau, kad pekino kopustai - trumpos dienos augalas. Tai nutariau, jog reiktu arba kuo anksciau, arba jau vasaros pabaigoj set. O kadangi parasyta 'ankstyvi', sejau dabar. O kaip reikia - supratimo neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Tai va, as ir sedavau liepos pab. Ir uzsisakiau velyvuju..O kai gavau dovanu-neismesiu gi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 03 11, 18:34)
Kaune tikrai neskaičiuoja - kai pirkau sakė, kad jau gaunate nuolaidą ir Ačiū kortelės net nepriėmė schmoll.gif

kai buvo nuolaida tik Kaune tikrai sumavo, pati pirkau. Nemanau, kad dabar kitaip. Nu bet einu patikrinsiu, vyras ka tik grizo is ermitazo su Aztec
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 03 11, 19:04)
o reikia kokios nors 'Ermitazo' korteles?
Papildyta:
ner uz ka  smile.gif  Gaila, kad siltnamy nieko nepasejau.. o kitos savaites orus pamacius net kraujas uzvire, hrrrrr  doh.gif  Visa savaitgali lijo ir snigo, o kai reiks i darba - saule zeme ridinesis  unsure.gif

ne, nereikia. Jei nori daugiau nuolaidu reikia Aciu kortelei tureti sukauptu pinigu(1lt daugina is 4)
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 11, 19:34)

ne, nereikia. Jei nori daugiau nuolaidu reikia Aciu kortelei tureti sukauptu pinigu(1lt daugina is 4)

aciu 4u.gif Lyg ir nebereik nieko, bet kazi ar neatsiras kokio mirtinai svarbaus reikalo netoli Ermitazo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 11, 19:43)
aciu  4u.gif  Lyg ir nebereik nieko, bet kazi ar neatsiras kokio mirtinai svarbaus reikalo netoli Ermitazo  biggrin.gif

as tai kitiems metams apsiperkau doh.gif negalejau atsispirti tokiai nuolaidai biggrin.gif

del Aztec, jam 40% nepritaike, pritaike tik 20% del Aciu korteles, jauciu ir taip akciinis buvo parasyta cekije 5.99, nuolaida 1.21
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 11 kovo 2012 - 20:16
Ermitaze tikras seklu rojus doh.gif
del aciu korteles tai nezinojau kad dar papildoma nuolaida galima, bet uztat dziaugiuosi cukinijomis Black Beauty, kazkas gyresi kad sejo, jos kompaktiskos, tik kazin ar realu vazone jas sekmingai isaugint g.gif
agurku nei vienu neradau kuriuos norejau isbandyti, pirkau kazkokius negirdetus , reikes agurku temoj aiskintis kas per "geriai" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 11, 10:20)
Mano porai susėti 6 d. , bet dar tyku dėžutėje ax.gif  Sukišau ankstyvus. Gal vėlyvų dar bandyt, nes anie tikriausiai bus tik vasarai, ilgiau nesilaikys g.gif

As pernai setus ankstyvuosius dar ir dabar valgau biggrin.gif Vakas pasejau ankstyvuosius, velyvuosius zadu veliau seti bigsmile.gif
Atsakyti
merginos ateinu su ilgu sąrašu ax.gif
turiu visko tai tik šitų nežinau kada pasisėti ax.gif
auginsiu darže ir šiltnamyje,kada namie pasisėti g.gif ,nes ant pakelių kaip ir rašo II, III ir IV mėn
bazilikas
melisa
dašiai darželiniai
kalendra
garstyčios baltosios
laiškinis česnakas
valgomieji laiškiniai svogūnai
svogūnai - bijau,kad neištįstų bet gal jau sėti?
pankoliai
brokoliai
briuselio kopūstai
žiediniai kopūstai
pekino kopūstai
porai vėlyvi - jau sėsiu, bet mano vėlyvi g.gif

ačiū,kas dar nugesinsit, nes palangės kaip ir pilnos jau doh.gif

psimečiau savo dėžutėj doh.gif
kopūstus namie sėtis,bet vėliau
cukinijas,moliūgus,arbūzus namie,bet vėliau
kaliaropes?namie ar ir lauke sudygs?
rabarbarai?parodyta į dirvą nuo IVmėn?
saldieji kukurūzai?tiesiai į dirvą gegužės mėn?

salotas penai sėjau tiesiai į lysves ir užaugo g.gif ar būtina daigintis ?
turiu kažkokias gūžines tai tokios nesudygo schmoll.gif gal tas tada namie?ir parodyta nuo IIImėn

daugiau kaip ir aišku apie kitus turimus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 11 kovo 2012 - 21:20
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 11, 21:11)
merginos ateinu su ilgu sąrašu  ax.gif

svogūnai - bijau,kad neištįstų bet gal jau sėti?

brokoliai
briuselio kopūstai
žiediniai kopūstai

kopūstams per anksti. Dėl svogūnų net nežinau.. aš dar nesėju, nes pas mane labai gerai auga, tai puikiai spėja užaugt.
Rabarbarus as siandien irgi pasejau. Lauke pasėti man neišdygsta, nutariau susidaigint. Nežinau, ar laikas jiems sėt, bet mano pasąmonė man patarė sodint biggrin.gif

Salotos, žinoma, sudygsta ir lysvėj, bet dygsta labai ilgai. Todėl pradžiai kažkiek susidaiginu. Gūžines, jei tai icebergo salotos, reik daiginti ir vėliau išpikiuoti.

Šiaip tai aš neįsivaizduoju, kaip jūs tokį kiekį daiginsitės namie.. Čia jokių palangių neužteks blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 kovo 2012 - 21:30