Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(ievakata @ 2012 03 11, 17:29)
Corazon, Delfine labai gerai iseina pirkt ermitaze -40%, dar aciu pinigeliai

Jei -40%, Ačiū pinigėlių neskaičiuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 03 11, 15:32)
Jei -40%, Ačiū pinigėlių neskaičiuoja rolleyes.gif

skaiciuoja wink.gif
Atsakyti
Vadinasi, ryt į Ermitažą...Blogai, kai dievas nedavė gana..
Atsakyti
O iki kada ta akcija? Nerandu, kad būtų parašyta kur nors.
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 11, 16:52)

Visa kova, berods smile.gif
Atsakyti
Manau, kad akcija iki 2012-03-21...Pirmas reklaminio laikraščio puslapis...
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 11, 16:52)

iki kovo 21d. cia apacioje raso
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 11, 13:42)
Ir dar viena problema- palangės neguminės  doh.gif vis daugiau ir daugiau norisi  doh.gif Man jau reikia į kokį anoniminių daržininkų ar kokį panašų klubą  lotuliukas.gif Bet jaučiu niekas nepadės nuo šios ligos  doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif man ir reiktu ten lotuliukas.gif

Siandien pikavau paprikas... Sunus atejes i virtuve: O Dieve brangus-vel pipirai. Kiek ju daug pas mus. lotuliukas.gif O vyras praeidamas sako: matosi, kad tu kaifuoji ir tau labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 11, 17:29)

Ačiū, truputi kitur žiūrėjau,o ten nebuvo parašyta smile.gif Einu ramiai bulvių virti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 11, 18:28)
skaiciuoja wink.gif

Kaune tikrai neskaičiuoja - kai pirkau sakė, kad jau gaunate nuolaidą ir Ačiū kortelės net nepriėmė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 03 11, 18:34)
Kaune tikrai neskaičiuoja - kai pirkau sakė, kad jau gaunate nuolaidą ir Ačiū kortelės net nepriėmė schmoll.gif

o jūs duokite primygtinai,matyt "tundros" nežino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 11, 10:01)
4u.gif salierus galima sėti jau po kovo 10 , taip pat ir porus ...kažkur skaičiau kad nuo 10-iki 20 reikia šias abi kultūras pasėt...tai aš taip ir darau...vakar pasėjau ax.gif

kaip zinodama ir as siandien i dezute porus pasejau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 11, 12:40)
Vat man taip pat įdomu, kaip ledines salotas daigais namuose užsiauginti... Girdėjau, Saintlina turi tokių žinių smile.gif

taip, pernai taip dariau. Tikrai puikiai augo perkeltos i siltnami. Pasisejau ir as siandien i dezute lediniu salotu.

Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 11, 13:24)

Vėl durnumas apėmė, jaučiu eisiu pekino kopūstų sėti  doh.gif Gal kurnors sutalpinsiu  lotuliukas.gif

tas durnumas siandien visuotinis - as irgi juos siandien sejau biggrin.gif Pirmakart gyvenime. Ir net nezinau, kam jie man - gavau dovanu seklyciu, uzrasyta 'ankstyvam'derliui. Ai, sukisau i dezute ir juos biggrin.gif
Atsakyti