Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(Algyte @ 2012 03 11, 14:06)
Kubile aisku joms nebuvo galimybes islist pro sonus, as galvoju nelaukt kol sudygs, det arciau krastu, turint omeny kad pro siaudus islys, tie siaudai butu ir kaip mulcas ir laikytu kad zemes per tinkla neisbyretu. Tik kazin kaip su sviesa, ta boksta reiktu tada pasukiot kartais? nes viena puse beveik pastoviai sesely gautusi..

O kaip pasukt tokį griozdą g.gif Žemių nors ir kibiras, ir tai koks svoris, o čia gi ne vieno reikės g.gif Kažkaip atrodo kad jis nepajudinamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 11, 12:40)
su švente visas sveikinu.  kad augtų, klestėtų ir žydėtų. ne tik augalai  lithuania.gif
Reiks eit švęsti - pasėti šio to

Ačiū, Jus taip pat su švente, geros šventinės sėjos 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
Vėl durnumas apėmė, jaučiu eisiu pekino kopūstų sėti doh.gif Gal kurnors sutalpinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 11 kovo 2012 - 13:24
QUOTE(tany @ 2012 03 11, 14:09)
nu va susodinau ropiniu svogunus siandien. Ziuresim ar kas islis g.gif
O vyras buvo turguj, sakau nupirk sodinuku. Skambino sako kokiu imt, sako nuo 7 iki 12 lt visokiu. Sakau brangiausiu (galvojau bus geriausi), bet parveze kazkokius zirnio dydzio blink.gif tai kas cia per svogunai? Ir kaip dabar juos islaikyti, nes matosi kai kurie jau prasikale g.gif

Aš kaip tik imu kuo mažesnius g.gif Jie puikiausiai užauga, o tie didesni į laiškus man išeina g.gif Pirktus perrinkau, nesudygusius sudėjau į dėžutę ir į sandėliuką tamsų padėjau. Kitus atskirai. Minkštus išmečiau.
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 11, 13:24)
Aš kaip tik imu kuo mažesnius g.gif Jie puikiausiai užauga, o tie didesni  į laiškus man išeina g.gif  Pirktus perrinkau, nesudygusius sudėjau į dėžutę ir į sandėliuką tamsų padėjau. Kitus atskirai. Minkštus išmečiau.

ok tada. Einu ir as perrinksiu. O tuos kur pradyge irgi i sandeliuka?
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 11, 14:24)
Vėl durnumas apėmė, jaučiu eisiu pekino kopūstų sėti  doh.gif Gal kurnors sutalpinsiu  lotuliukas.gif

Nu tu fainuolė thumbup.gif Jei darže vietos pritrūks- duok žinoti, paskolinsiu kokį hektarą lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos
Paskaitineju, kiek jau visos visko prisejusios, ir seile tysta bigsmile.gif
Turiu klausima: tik rudeni persikelem i naujus namus, todel neturim nei siltnamio, nei darzo doh.gif Siemet apie siltnami tikriausiai jau tik pasvajoti teks. Bet del darzo: ar bus galima tik i suarta zeme ka sodinti? ar butinai ja reikia paruosti rudeni?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 11, 14:26)
ok tada. Einu ir as perrinksiu. O tuos kur pradyge irgi i sandeliuka?

Aha, irgi padėjau, bet bus matyt kas iš jų bus, kol laikas sodint ateis.
Šiandien pasėjau svogūniukus The Kelsae. Bet sėklos gero šalčio gavę, tai neaišku kaip bus g.gif Rašo, kad rekordiniai, iki 4 kg viens buvo užaugęs blink.gif Gal kuri auginote?
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 11, 13:26)
Nu tu fainuolė thumbup.gif Jei darže vietos pritrūks- duok žinoti, paskolinsiu kokį hektarą lotuliukas.gif

Kaip miela blush2.gif Būtų gerai koks papildomas hektaras bigsmile.gif 4u.gif Sėklų tai manau užtektų tam hektarui kiek turiu lotuliukas.gif Bet vyras sakytų, jog man visai nebegerai fool.gif
Ir dar viena problema- palangės neguminės doh.gif vis daugiau ir daugiau norisi doh.gif Man jau reikia į kokį anoniminių daržininkų ar kokį panašų klubą lotuliukas.gif Bet jaučiu niekas nepadės nuo šios ligos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 11 kovo 2012 - 13:43
Vakar vyras padarė lentyną ant palangės thumbup.gif - aš džiaugiuosi, bet visi kiti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 03 11, 13:45)
Vakar vyras padarė lentyną ant palangės thumbup.gif  - aš džiaugiuosi, bet visi kiti schmoll.gif

Man tai suolą partempė, pati prisitvirtinau lempas ir užkerioplinau ant palangės, atrodo ne per geriausiai, vyras irgi vis praeina pro tą kambarį ir sako: DŽIUNGLĖS DŽIUNGLĖS lotuliukas.gif Su tokiais mano sėjimo tempais reiktų dar vieną langą apgremėzdint doh.gif
Atsakyti
Išvariau į miestą...Užsukau į Senukus - 40 procentų nuolaida sėkloms - kai ką nusispirkau...Užlėkiau į Norfą - kai kurios sėklos - 0,39 Lt...Tik pasisirinkimas beveik nulinis...Bet - pažiūrėjau, kad galiojimas iki 2016 m. ir kai ka nusipirkau...Užlėkiau į žalia stotele - norejau pomiduru - Coryzan, Delfin...Paaiskejo, kad kaina ne mano nosiai - tai paemiau pomidoru Tolstoj ir Tajfun bei augimo stimuliatoriaus daigams...Ir - nepatikesit - vaziavau namo...Dabar kazka sesiu...
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2012 03 11, 14:10)
Išvariau į miestą...Užsukau į Senukus - 40 procentų nuolaida sėkloms - kai ką nusispirkau...Užlėkiau į Norfą - kai kurios sėklos - 0,39 Lt...Tik pasisirinkimas beveik nulinis...Bet - pažiūrėjau, kad galiojimas iki 2016 m. ir kai  ka nusipirkau...Užlėkiau į žalia stotele - norejau pomiduru - Coryzan, Delfin...Paaiskejo, kad kaina ne mano nosiai - tai paemiau pomidoru Tolstoj ir Tajfun bei augimo stimuliatoriaus daigams...Ir - nepatikesit - vaziavau namo...Dabar kazka sesiu...

Corazon, Delfine labai gerai iseina pirkt ermitaze -40%, dar aciu pinigeliai
Atsakyti