Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(saintlina @ 2012 03 11, 09:34)
... Vakar tik pabaksnojau siltnamyje kastuvu zeme ir isejau. Lauksiu kito savaitgalio.

O as mazuliuka gabaliuka pasejau - zeme siltnamyje puri, dregna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 11, 09:33)
Pirmą kart pabandymui pasėjau. Kiek domėjausi, labai daug kam jie sužydi ir galvučių nesusuka g.gif Tai trumpos dienos daržovė, tai gal geriau derės ankstyvam vartojimui nei rudeniui g.gif Nešiu šiltnamin kai ūgtels. Bet jeigu tokiais tempais augs, tai jau kitą savitę valgyt galėsim lotuliukas.gif
Papildyta:

Jaučiu, ir man į lapus išeis  g.gif Bet ir tie gi valgomi ax.gif
Saulutės nė nematyt verysad.gif Užtat kitą savaitę iki +12 žada  thumbup.gif

Žada, daug jie ką žada, bet kai geras oras tai darbe reik sėdėt, o kaip savaitgalis taip šalčiai ir sniegas verysad.gif
Atsakyti
Aš prieš savaitę pasėjau ridikelius šiltnamyje ir apkrovusi sniegu palikau...Labai anksti nebus - bet turės drėgmės ir pasirodys kai tik gales...Mano šiltanamis sode, tai neprivažinesiu ir šiltu vandeniu nepalaistysiu...Bet vis tiek neblogai taip gaunasi...
O porus pasejau per anksti...Jie pas mane visai jau nemaži...Turėsiu bedos...Ir salierai kažkaip greit išdygo - netruko savaitės...Tik penktadieni dar atsejau paprikas...Po to kai katinas suvalge ir vaikas išverte, nedaug liko...
Senukuose lyg ir akcija sekloms - 40 procentu..Bet geriau to nežinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2012 03 11, 10:10)
Žada, daug jie ką žada, bet kai geras oras tai darbe reik sėdėt, o kaip savaitgalis taip šalčiai ir sniegas verysad.gif

Kiaulės dėsnis verysad.gif Nors iš esmės tai viskam dar per anksti, nėra ko panikuoti 4u.gif O orelis šiandien tai tikrai fuuuu sad.gif Tokios smulkios snaigės krist pradėjo verysad.gif
Vakar Kaziuko mugėj spąstais kurmiams prekiavo. Leptelėjau kad kam juos žudyt taip baisiai, kad kartais naudingi jie, tai toks diedas nuo palapinės mane nuvijo šaukdamas "praeik tolyn moterie, gal nežinai kas jie tokie išvis yra! Kai tau pievelę subjauros- tada ateik! " blink.gif Buvo daugiau žmonių susidomėjusių aplink apspitę, tai po to nė vieno neliko lotuliukas.gif
Atsakyti
sakykit ka reikia seti dabar, gumbinius salierus ne per velu??? o kada agurkus???
pasejau pikiavimui salotu ledo tai tokios isstype pasirode g.gif
Atsakyti
4u.gif salierus galima sėti jau po kovo 10 , taip pat ir porus ...kažkur skaičiau kad nuo 10-iki 20 reikia šias abi kultūras pasėt...tai aš taip ir darau...vakar pasėjau ax.gif
Atsakyti
Jeigu salierai dygs taip greitai, kaip man isdygo - tikrai ne per velu...Ir šiaip - ne per velu...
Atsakyti
Mano porai susėti 6 d. , bet dar tyku dėžutėje ax.gif Sukišau ankstyvus. Gal vėlyvų dar bandyt, nes anie tikriausiai bus tik vasarai, ilgiau nesilaikys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2012 03 11, 09:43)
Aš prieš savaitę pasėjau ridikelius šiltnamyje ir apkrovusi sniegu palikau..

pirmą kartą taip darote ar kiekvienais metais? g.gif Ar nesustabdysite sėklų dygimo?
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 11, 11:52)
"praeik tolyn moterie, gal nežinai kas jie tokie išvis yra! Kai tau pievelę subjauros-  tada ateik! " blink.gif Buvo daugiau žmonių susidomėjusių aplink apspitę, tai po to nė vieno neliko lotuliukas.gif [/color]

Nu ot kokia,zmogui bizni sugadint norejai biggrin.gif

QUOTE(Meda-1 @ 2012 03 11, 12:02)
Jeigu salierai dygs taip greitai, kaip man isdygo - tikrai ne per velu...Ir šiaip - ne per velu...

O man is puse pokelio trys daigai islindo doh.gif O i kokio gylio indelius sejot?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sambuka**: 11 kovo 2012 - 10:35
Jei porai per dideli bus, kai reiks sodinti, nugnybkit trečdalį lapijos ir dalį šaknų-viskas bus gerai.
Atsakyti
Purus pasejau į plastikinį vazoneli - tokį ne visai mažą...Labai planavau nepikiuoti - pas mane mazai vietos namie...O sodinu viska sode ir - kaime - kas nereikalauja dideles prieziuros...Tai ziauriai taupau vieta...
Mano porai ankstyvi, bet aš labiau už velyvus...Vis tik juos galima iki sekančiu metų balandžio išsaugoti...O ankstyvi - nestovi...Man tikrai teks nugnybti viršunes...Tik būtų gerai - kad sodinant, o ne ant palanges tektų tai daryti biggrin.gif
Šiltanamyje po sniegu taip seja mano bendradarbe...Ji visai patenkinta...Pasejau ankstyvus ridikelius...Dėl sėklų dygimo sustabdymo - kažkaip nebijau...Pabandysiu taip, pabandysiu kitaip...Aš nuo 6-ių metu prie sodinimo, laistymo, ravejimo prispausta (aplinka kalta), tai nelabai pergyvenu, jeigu kas nors ir nepavyksta...Na - nesudygs - nereiks raveti biggrin.gif Žodžiu, atsėsiu vėliau...Bet kadangi mano pazistama taip daro jau metu 20, tai pabandžiau...
Atsakyti