Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(diasaja @ 2012 03 10, 23:53)
O aš nežinau kada sėsiu  g.gif Noras yra, bet įkvėpimo nerasta blush2.gif Visada klausau vidinio balso ax.gif

Kur dingo įkvėpimas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 03 10, 22:26)
Kur dingo įkvėpimas? blink.gif

nedingo mirksiukas.gif tiesiog visada klausau vidinio balso, kai reikia sėti. Niekada nepavedė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 10, 20:52)
Plėvelinis. Prieš savaitę pyliau karšto vandens ir uždengiau juoda plėvele. Pasėjus dar lankus sudėjau su skaidria plėvele. Šiltnamis šltnamyje gavosi biggrin.gif  Vakar  gana šilta viduj buvo, saulutė, bet šiandien tai verysad.gif Dabar pas mus +4 lauke rodo g.gif Jei savaitę minuso nebus tai gal išlys  g.gif Tiesa, užvakar pasėtas pekino kopūstas ant palangės sudygo bigsmile.gif Nu ir greitas bigsmile.gif

Ruta Meta, o papasakok placiau apie pekino kopusta. kur tu ji taip anksti desi? Gal vazone auginsi? Nes paprastai jis liepos pabaigoj sodinamas?
Atsakyti
Ar kas nors auginot pekino kopūstus. Aš tai praeitais matais auginau, augo labao gražiai, lapai kai pašėlę bujojo, o galvu nei kapo nesusuko, gal kokiu gudrybių yra?
O pas mum šiandien sninga blink.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 03 10, 19:20)
nieko ax.gif Šiltnamyje tik žemę pajudinau su grėbliu rolleyes.gif Laukiu įkvėpimo sėjimui rolleyes.gif

labas,darzininkes.pas mane jausudygo krapai,ridiseliai,salotos,pekino kopustai.krapus pasejau i loveli,tai siandien istarabanysiu i siltnami,ridiselius pasejau i dideli platu vazona(1metro skersmens),sakotos ,ir pekinai daigintuvese tai juos panesiosiu dienai i siltnami,nakciai i kambari,tik ridiselius ir krapus paliksiu siltnamyje.siemet uzleidau 1 kambari augalams,vyras pajunge dienos sviesos lempa,tai jie neblogai ten jauciasi.
Atsakyti
QUOTE(Angelux @ 2012 03 11, 09:10)
Ar kas nors auginot pekino kopūstus.

Bandžiau iš pavasario auginti,tai nieko nesigavo.Pernai pasėjau rugpjūčio 10,paskutinius nuėmiau gruodžio 15 dieną,labai gražius. bigsmile.gif Bet čia pernai toks ruduo buvo. ax.gif
Atsakyti
Ar kas nors auginot pekino kopūstus. Aš tai praeitais matais auginau, augo labao gražiai, lapai kai pašėlę bujojo, o galvu nei kapo nesusuko, gal kokiu gudrybių yra?

as auginau ir pernai,ir siemet .as seju tik s&g firmos pekino kopustus ankstyvi(sprinkin) velyvi(suprin) siaip visas seklas sio firmos perku, tai neapvyle. ar jus dar nesejot poru?.ir dar turiu 1 klausimuka.turiu kalifornijos slieku,juos laikau didelej padangoj,bet negraziai atrodo.zadu pirkt deze kompostui,ar joje galima laikyt sliekus?
Atsakyti
QUOTE(toskana @ 2012 03 10, 23:36)
Ruta Meta, o papasakok placiau apie pekino kopusta. kur tu ji taip anksti desi? Gal vazone auginsi? Nes paprastai jis liepos pabaigoj sodinamas?

Pirmą kart pabandymui pasėjau. Kiek domėjausi, labai daug kam jie sužydi ir galvučių nesusuka g.gif Tai trumpos dienos daržovė, tai gal geriau derės ankstyvam vartojimui nei rudeniui g.gif Nešiu šiltnamin kai ūgtels. Bet jeigu tokiais tempais augs, tai jau kitą savitę valgyt galėsim lotuliukas.gif
Papildyta:

Jaučiu, ir man į lapus išeis g.gif Bet ir tie gi valgomi ax.gif
Saulutės nė nematyt verysad.gif Užtat kitą savaitę iki +12 žada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 03 10, 21:53)
O aš nežinau kada sėsiu  g.gif Noras yra, bet įkvėpimo nerasta blush2.gif Visada klausau vidinio balso ax.gif

drinks_cheers.gif As taip pat. Vakar tik pabaksnojau siltnamyje kastuvu zeme ir isejau. Lauksiu kito savaitgalio.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2012 03 11, 09:28)
Bandžiau iš pavasario auginti,tai nieko nesigavo.Pernai pasėjau rugpjūčio 10,paskutinius nuėmiau gruodžio 15 dieną,labai gražius. bigsmile.gif Bet čia pernai toks ruduo buvo. ax.gif

Lauke augo iki pat gruodžio?
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 11, 09:34)
Lauke augo iki pat gruodžio?

Tai pernai dar gruodžio 15 dieną ir ridikėlius roviau,briuselio,brokolių kopūstus skyniau.Čia tik pernai taip buvo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2012 03 11, 09:38)
Tai pernai dar gruodžio 15 dieną ir ridikėlius roviau,briuselio,brokolių kopūstus skyniau.Čia tik pernai taip buvo. ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti