Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 10, 21:27)
Šiltnamyje pasėjau vakar ridikėlių ir špinatų. Žemė atšilus, bet nėr labai šilta g.gif Ai, persėsiu po savaitės, jeigu supus. O šiandien pomidorų tupdymo diena biggrin.gif

Ruošiausi šiandien sėti, bet kai taip šalta - nusprendžiau palaukti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 10, 20:27)
Šiltnamyje pasėjau vakar ridikėlių ir špinatų. Žemė atšilus, bet nėr labai šilta g.gif Ai, persėsiu po savaitės, jeigu supus. O šiandien pomidorų tupdymo diena biggrin.gif

O jūsų šiltnamis stiklinis, kad jau pasėjot?
Atsakyti
Po sekmadienio vaziuosiu ziuret savo daezo, bet nieko nepasesiu, nes siltnamis buvo uzdengtas o sniego nebuvau prikasus, tai dabar sausut sausutele zeme ir vanduo toli.Pati kalta, o jau butu galima kaika paset, nes pas mane lengva zeme ir greit susyla.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2012 03 10, 21:14)
O jūsų šiltnamis stiklinis, kad jau pasėjot?

Plėvelinis. Prieš savaitę pyliau karšto vandens ir uždengiau juoda plėvele. Pasėjus dar lankus sudėjau su skaidria plėvele. Šiltnamis šltnamyje gavosi biggrin.gif Vakar gana šilta viduj buvo, saulutė, bet šiandien tai verysad.gif Dabar pas mus +4 lauke rodo g.gif Jei savaitę minuso nebus tai gal išlys g.gif Tiesa, užvakar pasėtas pekino kopūstas ant palangės sudygo bigsmile.gif Nu ir greitas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2012 03 10, 11:16)
sveiki.As vakar pasejau i indeli ciobreli vaistine,bet jos seklites man panasios i aguonas ar taip ir turi but?
dar pasejau svogunu sejinukus i dezute nuo kiausiniu,kazi ar nebus jiems per mazai vietos ten? g.gif (i viena skyreli dejau po4 seklites)
Ir koki zeme naudojat sejinukam seti,nes pernai pirkau zeme ir uzaugo daug baltasparniu blink.gif
Siemet nusipirkau ,,durpeta,,universalus durpiu substratas,ziuresim ar sis be gyvuneliu bus doh.gif

4u.gif
Atsakyti

QUOTE(jediara @ 2012 03 10, 20:45)
Ruošiausi šiandien sėti, bet kai taip šalta - nusprendžiau palaukti rolleyes.gif

nu man tas pats doh.gif
visa meile uztat atidaviau cepelinams ax.gif
tai kada sekancios "dienos" kiek pamenu 25- 26 lyg g.gif
Papildyta:
Rionka, as Maximoj pirkau zeme sodinukams vokiska kazkokia (durpes su smeliu), neuztersta buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2012 03 10, 10:16)
sveiki.As vakar pasejau i indeli ciobreli vaistine,bet jos seklites man panasios i aguonas ar taip ir turi but?
dar pasejau svogunu sejinukus i dezute nuo kiausiniu,kazi ar nebus jiems per mazai vietos ten? g.gif (i viena skyreli dejau po4 seklites)
Ir koki zeme naudojat sejinukam seti,nes pernai pirkau zeme ir uzaugo daug baltasparniu blink.gif
Siemet nusipirkau ,,durpeta,,universalus durpiu substratas,ziuresim ar sis be gyvuneliu bus doh.gif

Taip, ciobrelio tokios seklos smile.gif
As manau, kad jiems truks gylio ir virs smile.gif
As naudoju Verderteros ir daugiau nebeieskau..

QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 10, 10:47)
Va va man irgi reikia artišoko, bet kažin ar dygs iš pernai pradaryto pokelio  doh.gif Vyras buvo prieš jį, bet pasiskaitė, kad geras augalas, galima visą naudoti, tai sakė kuo daugiau jo sėti biggrin.gif
Papildyta:
Ačiū  4u.gif Tikiuosi man šiemet sudygs, nes pernai nieko nesigavo  doh.gif

Artisokas.. Girdejau, bet nieko nezinau apie ji..ir ragauti neteko ax.gif
Paziurejau jau nemazi tokie pankoliai... Kazi juos pikuot reiks? g.gif Neisivaizduoju ka reiks toliau su jais daryt.. kazi kada i dirva galima susodinti jau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 10 kovo 2012 - 21:29
Nu ot šiandien, kad visko prisisėjau pagauta įkvėpimo įdomu kur reikės pikiuoti kai išdygs karsta.gif blink.gif lens.gif fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 10 kovo 2012 - 21:32
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 10, 19:27)
Šiltnamyje pasėjau vakar ridikėlių ir špinatų. Žemė atšilus, bet nėr labai šilta g.gif

jeigu šiltnamis plėvelinis ir saulutė kiekvieną dieną pašildys, tai daigeliai greitai pasirodys bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2012 03 10, 20:16)
Pati kalta,

nematau problemos. Pas mane sausa, kai sėju, į vagelę šilto vandens pripilu ir sėju.
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 10, 23:11)
nu man tas pats  doh.gif
visa meile uztat atidaviau cepelinams  ax.gif
tai kada sekancios "dienos" kiek pamenu 25- 26 lyg  g.gif

Jau nelauksiu tiek dienų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 03 10, 21:47)
Jau nelauksiu tiek dienų ax.gif

O aš nežinau kada sėsiu g.gif Noras yra, bet įkvėpimo nerasta blush2.gif Visada klausau vidinio balso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 03 10, 21:40)
jeigu šiltnamis plėvelinis ir saulutė kiekvieną dieną pašildys, tai daigeliai greitai pasirodys bigsmile.gif
Papildyta:

nematau problemos. Pas mane sausa, kai sėju, į vagelę šilto vandens pripilu ir sėju.

Tai vat kaip tą saulę pakabint g.gif mano tai uždengta agro plėvele viskas šiltnamį...o ant lango taip gražiai visi pamidorai sudygo, buvau nusivylus kad paprikos nedygsta, bet žiūrau kad irgi jau pradeda lyst...
Atsakyti