Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

Šios dienos "Respublikoje" yra įdomus straipsnis apie žmogaus emocijas ir augalus bigsmile.gif
Atsakyti
Kokia savaite ar dvi laikiau kameroj o paskui pasejau, jau gal menuo kai zemej jos ir jokiu gyvybes zenklu nerodo doh.gif o Kauno botanikos sode ju butu? galeciau jei kas ten bandyti gauti, taip ju noriu o nedygsta doh.gif
[/quote]
Kauno botanikos sode yra vaistinių augalų skyrius, kur galima nusipirkti įvairių augaliukų, nežinia ar augina meškinį česnaką, bet jei augina tai gal ir parduos.
Aš dar turiu vilties kad pavyks sudaiginti kaip nors. ax.gif
Atsakyti
Kauno Aleksoto turguje svogūnų sodinukai gražūs, nesudygę 9.50 - 12 Lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 09, 22:06)
Jei ne paslaptis ką visos sėjate, kad čia taip ramu?  unsure.gif

blush2.gif aš tiek visko turiu,o dar nieks nepasėta,tik baklažanai ir čiliukai, ir vazoniniai pomidorai blush2.gif
ar nebus vėlu porus sėti g.gif o ir prieskoninių visokių turiu,bet jau dvi palangės pilnos doh.gif
kokia patalpoj turi būti temperatūra,kad jau galėčiau galėčiau išnešti pomidorus?

parašykit ką jau pasisėjot?

neapsisprendžiu ką daryti su svogūnais iš sėklų g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 10, 13:16)
Pas mane irgi 3 pernai buvo, bet spėju iššalo, nes jie jautrūs unsure.gif Keliom valandžikėm pamirkysiu dar sėklytes  ax.gif Vyras sakė galima stiebą su lapais naudoti, nupjausčius spygliukus  smile.gif Atseit jis visas valgomas ne tik žiedai, galima į salotas troškinius tą stiebą dėti  biggrin.gif Bet aš negarantuoju, nesu to bandžius, bet manau reikės išbandyti, gal nenusitručysim  biggrin.gif  lotuliukas.gif  jis kažkokį anglišką filmą peržiūrėjo dar apie jų panaudojimą  ax.gif

biggrin.gif tai nenusitručysit lotuliukas.gif kad nenuodingas tai tikrai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 10, 18:11)

parašykit ką jau pasisėjot?

nieko ax.gif Šiltnamyje tik žemę pajudinau su grėbliu rolleyes.gif Laukiu įkvėpimo sėjimui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 03 10, 18:20)
nieko ax.gif Šiltnamyje tik žemę pajudinau su grėbliu rolleyes.gif Laukiu įkvėpimo sėjimui rolleyes.gif

thumbup.gif biggrin.gif
jau galvojau kur jūs dingusi,bet matau po truputi atsirandat temose 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, darzininkes 4u.gif Skaitau ir dziaugiuos, kad jums viskas taip greitai ir gerai dygsta, O man jau is piktumo ner kur dingt schmoll.gif Nusipirkau seklu pankoliu ir juodgrudes, tik namuose apziurejau, kad jos agrofirmos ''seklos''.Nu galvoju sakes wub.gif Taip ir yra , jau 2 savaites kaip nedygsta, ir nedygs jauciu, nes ciliai tos firmos su 0 daigumu buvo, o ant pokelio daigumas net iki 2016 metu.Ot prakeikimas, kaip jie naudojasi musu norais ka nors uzsiauginti, sukisa visa slamsta pasenusi ir galiojimus uzvanoja .Zinociau kur juos paskusti, tikrai taip padaryciau, nedel tu keliu litu, o del nervu tampimo, Tos firmos seklomis visos parduot., visi kampai uzkimsti ir ''Nojaus' taippat.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 03 10, 20:39)
Sveikos, darzininkes 4u.gif Skaitau ir dziaugiuos, kad jums viskas taip greitai ir gerai dygsta, O man  jau is piktumo ner kur dingt schmoll.gif Nusipirkau seklu pankoliu ir  juodgrudes, tik namuose apziurejau, kad jos agrofirmos ''seklos''.Nu galvoju sakes wub.gif Taip ir yra , jau 2 savaites kaip nedygsta, ir nedygs jauciu, nes ciliai tos firmos su 0 daigumu buvo, o ant pokelio  daigumas net iki 2016 metu.Ot prakeikimas, kaip jie naudojasi musu norais ka nors uzsiauginti, sukisa visa slamsta pasenusi ir galiojimus uzvanoja .Zinociau kur juos paskusti, tikrai taip padaryciau, nedel tu keliu litu, o del nervu tampimo,  Tos firmos seklomis visos parduot., visi kampai uzkimsti ir ''Nojaus' taippat.

Paprikos ir man šios firmos nedygo, bet porai kuo puikiausiai išdygo rolleyes.gif
Atsakyti
o aš tai pasėjau dumplūnės sėkliukus ir jau viltį buvau praradus............ jau norėjau žemes atgal pilt į maišą ir žiūriu toks išlindes vienas piepena...... nu ir dabar jau 13 piepenų turiu lotuliukas.gif bet turint galvoje kiek sėklų ten buvo suberta........ vistiek bais mažas daigumas visumoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 10, 18:31)

jau galvojau kur jūs dingusi,bet matau po truputi atsirandat temose  4u.gif

Ačiū 4u.gif Buvau maloniai nustebinta bigsmile.gif Į mane prašom kreiptis TU friends.gif Esu ne miesto ponia biggrin.gif , o paprasta žemės mylėtoja rolleyes.gif
Atsakyti
Šiltnamyje pasėjau vakar ridikėlių ir špinatų. Žemė atšilus, bet nėr labai šilta g.gif Ai, persėsiu po savaitės, jeigu supus. O šiandien pomidorų tupdymo diena biggrin.gif
Atsakyti