Šios dienos "Respublikoje" yra įdomus straipsnis apie žmogaus emocijas ir augalus
Kokia savaite ar dvi laikiau kameroj o paskui pasejau, jau gal menuo kai zemej jos ir jokiu gyvybes zenklu nerodo o Kauno botanikos sode ju butu? galeciau jei kas ten bandyti gauti, taip ju noriu o nedygsta
[/quote]
Kauno botanikos sode yra vaistinių augalų skyrius, kur galima nusipirkti įvairių augaliukų, nežinia ar augina meškinį česnaką, bet jei augina tai gal ir parduos.
Aš dar turiu vilties kad pavyks sudaiginti kaip nors.
[/quote]
Kauno botanikos sode yra vaistinių augalų skyrius, kur galima nusipirkti įvairių augaliukų, nežinia ar augina meškinį česnaką, bet jei augina tai gal ir parduos.
Aš dar turiu vilties kad pavyks sudaiginti kaip nors.
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 09, 22:06)
Jei ne paslaptis ką visos sėjate, kad čia taip ramu?
aš tiek visko turiu,o dar nieks nepasėta,tik baklažanai ir čiliukai, ir vazoniniai pomidorai
ar nebus vėlu porus sėti o ir prieskoninių visokių turiu,bet jau dvi palangės pilnos
kokia patalpoj turi būti temperatūra,kad jau galėčiau galėčiau išnešti pomidorus?
parašykit ką jau pasisėjot?
neapsisprendžiu ką daryti su svogūnais iš sėklų
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 10, 13:16)
Pas mane irgi 3 pernai buvo, bet spėju iššalo, nes jie jautrūs Keliom valandžikėm pamirkysiu dar sėklytes Vyras sakė galima stiebą su lapais naudoti, nupjausčius spygliukus Atseit jis visas valgomas ne tik žiedai, galima į salotas troškinius tą stiebą dėti Bet aš negarantuoju, nesu to bandžius, bet manau reikės išbandyti, gal nenusitručysim jis kažkokį anglišką filmą peržiūrėjo dar apie jų panaudojimą
tai nenusitručysit kad nenuodingas tai tikrai...
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 10, 18:11)
nieko Šiltnamyje tik žemę pajudinau su grėbliu Laukiu įkvėpimo sėjimui
QUOTE(diasaja @ 2012 03 10, 18:20)
nieko Šiltnamyje tik žemę pajudinau su grėbliu Laukiu įkvėpimo sėjimui
jau galvojau kur jūs dingusi,bet matau po truputi atsirandat temose
Sveikos, darzininkes Skaitau ir dziaugiuos, kad jums viskas taip greitai ir gerai dygsta, O man jau is piktumo ner kur dingt Nusipirkau seklu pankoliu ir juodgrudes, tik namuose apziurejau, kad jos agrofirmos ''seklos''.Nu galvoju sakes Taip ir yra , jau 2 savaites kaip nedygsta, ir nedygs jauciu, nes ciliai tos firmos su 0 daigumu buvo, o ant pokelio daigumas net iki 2016 metu.Ot prakeikimas, kaip jie naudojasi musu norais ka nors uzsiauginti, sukisa visa slamsta pasenusi ir galiojimus uzvanoja .Zinociau kur juos paskusti, tikrai taip padaryciau, nedel tu keliu litu, o del nervu tampimo, Tos firmos seklomis visos parduot., visi kampai uzkimsti ir ''Nojaus' taippat.
QUOTE(Venta9 @ 2012 03 10, 20:39)
Sveikos, darzininkes Skaitau ir dziaugiuos, kad jums viskas taip greitai ir gerai dygsta, O man jau is piktumo ner kur dingt Nusipirkau seklu pankoliu ir juodgrudes, tik namuose apziurejau, kad jos agrofirmos ''seklos''.Nu galvoju sakes Taip ir yra , jau 2 savaites kaip nedygsta, ir nedygs jauciu, nes ciliai tos firmos su 0 daigumu buvo, o ant pokelio daigumas net iki 2016 metu.Ot prakeikimas, kaip jie naudojasi musu norais ka nors uzsiauginti, sukisa visa slamsta pasenusi ir galiojimus uzvanoja .Zinociau kur juos paskusti, tikrai taip padaryciau, nedel tu keliu litu, o del nervu tampimo, Tos firmos seklomis visos parduot., visi kampai uzkimsti ir ''Nojaus' taippat.
Paprikos ir man šios firmos nedygo, bet porai kuo puikiausiai išdygo
o aš tai pasėjau dumplūnės sėkliukus ir jau viltį buvau praradus............ jau norėjau žemes atgal pilt į maišą ir žiūriu toks išlindes vienas piepena...... nu ir dabar jau 13 piepenų turiu bet turint galvoje kiek sėklų ten buvo suberta........ vistiek bais mažas daigumas visumoj
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 10, 18:31)
Ačiū Buvau maloniai nustebinta Į mane prašom kreiptis TU Esu ne miesto ponia , o paprasta žemės mylėtoja