Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

Lofantas greitai dygsta, per kokią savaitę. Aš pasėjau, išdygo tarsi šepetys..Man jis patinka. Sode tik vieną augalą turiu, o skanu lapelį į arbatą įdėti, spirituotą gėrimą paskaninti..
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 10, 00:48)
Per kiek laiko sudygo pankoliai? g.gif
Man irgi panašiai būna doh.gif Šiandien bus didžioji sėja, nors ir stelažas bus, bet vistiek neįsivaizuoju kaip reikės viską sutalpinti  schmoll.gif doh.gif

Per kokias 4 dienas g.gif
Atsakyti
sveiki.As vakar pasejau i indeli ciobreli vaistine,bet jos seklites man panasios i aguonas ar taip ir turi but?
dar pasejau svogunu sejinukus i dezute nuo kiausiniu,kazi ar nebus jiems per mazai vietos ten? g.gif (i viena skyreli dejau po4 seklites)
Ir koki zeme naudojat sejinukam seti,nes pernai pirkau zeme ir uzaugo daug baltasparniu blink.gif
Siemet nusipirkau ,,durpeta,,universalus durpiu substratas,ziuresim ar sis be gyvuneliu bus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rionka: 10 kovo 2012 - 10:21
QUOTE(saintlina @ 2012 03 09, 18:17)
siai tai galeciau, zinoma. Tik galvoju, gal pas ka prasciau svogunai auga, gal tiems reiktu anksciau pasiset?  g.gif  Pas mus puri durpe, visad puikus derlius, tai uztenka ir balandzio pradzioj set. O jei zeme sunkesne ar siaip neypac greit auga, gal reiktu ilgai nelaukt ir jau seti.

g.gif ania...na tai pasėsiu tada kartu su porais...bijau , labai juos nudaigot...kad nepradėtų nykt iki sodinimo dirvon... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 10, 07:22)
g.gif  ax.gif aš nieko dar nesėjau iš daržovių , na turiu tris artišoko daigus , nes tą tikrai vadarį sėt reikia...turiu rozmarino porą daigelių...ir viskas...po kovo 10 reiktų jau pasėti salierus ir porus...o visi kiti dar gali palaukti kažkiek...aš tempiu labiau į pavasarį , kai jas balkone galima daugiau laikyti , nes , tikrai , ištįs dar jos ant palangių...

Va va man irgi reikia artišoko, bet kažin ar dygs iš pernai pradaryto pokelio doh.gif Vyras buvo prieš jį, bet pasiskaitė, kad geras augalas, galima visą naudoti, tai sakė kuo daugiau jo sėti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 10, 10:00)
Per kokias 4 dienas g.gif

Ačiū 4u.gif Tikiuosi man šiemet sudygs, nes pernai nieko nesigavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 10 kovo 2012 - 10:46
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 10, 10:47)
Va va man irgi reikia artišoko, bet kažin ar dygs iš pernai pradaryto pokelio  doh.gif Vyras buvo prieš jį, bet pasiskaitė, kad geras augalas, galima visą naudoti, tai sakė kuo daugiau jo sėti biggrin.gif

Manasis nesigilina, bet ir nebesiginčija, susitaikė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2012 03 10, 11:00)
Manasis nesigilina, bet ir nebesiginčija, susitaikė  lotuliukas.gif

Manasis gilinais tik apie tuos augalus kurie susiję su maistu lotuliukas.gif Mėgsta gurmaniškus patiekalus gaminti, matyt jau turi kokią idėją, o jei užauginsiu artišokų tai gal ją ir įgyvendins rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2012 03 10, 10:48)
Lofantas greitai dygsta, per kokią savaitę. Aš pasėjau, išdygo tarsi šepetys..Man jis patinka. Sode tik vieną augalą turiu, o skanu lapelį  į arbatą įdėti, spirituotą gėrimą paskaninti..

O sakykit, tas lofantas isvaizdus augaliukas g.gif Galvoju sodinti tarp darzo ir vejos, na atskirti tas dvi zonas, noreciau kad graziai ziuretusi ilgesni laiko tarpa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 10, 11:47)
Va va man irgi reikia artišoko, bet kažin ar dygs iš pernai pradaryto pokelio  doh.gif Vyras buvo prieš jį, bet pasiskaitė, kad geras augalas, galima visą naudoti, tai sakė kuo daugiau jo sėti biggrin.gif
Papildyta:
Ačiū  4u.gif Tikiuosi man šiemet sudygs, nes pernai nieko nesigavo  doh.gif

4u.gif dygs tikrai...o kaip jį jūs naudosit...aš pasodinau pernai 5 , bet nežinau ar išgyveno žiemą, tai dar tris dabar auginu...aš jį pasodinau dėl dekoratyvumo...vaisių nelabai tikiuosi , kad bus kaip Prancūzijoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 10 kovo 2012 - 11:46
QUOTE(diuni @ 2012 03 10, 11:45)
4u.gif dygs tikrai...o kaip jį jūs naudosit...aš pasodinau pernai 5 , bet nežinau ar išgyveno žiemą, tai dar tris dabar auginu...aš jį pasodinau dėl dekoratyvumo...vaisių nelabai tikiuosi , kad bus kaip Prancūzijoj biggrin.gif

Pas mane irgi 3 pernai buvo, bet spėju iššalo, nes jie jautrūs unsure.gif Keliom valandžikėm pamirkysiu dar sėklytes ax.gif Vyras sakė galima stiebą su lapais naudoti, nupjausčius spygliukus smile.gif Atseit jis visas valgomas ne tik žiedai, galima į salotas troškinius tą stiebą dėti biggrin.gif Bet aš negarantuoju, nesu to bandžius, bet manau reikės išbandyti, gal nenusitručysim biggrin.gif lotuliukas.gif jis kažkokį anglišką filmą peržiūrėjo dar apie jų panaudojimą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 10 kovo 2012 - 12:17
QUOTE(anemone @ 2012 03 09, 17:14)
irid , bundze

del MESKINIU CESNAKU .
Man pries keleta metu pavasari dave jau sudygusius svogunelius . Sodinau i ikasamus zemen vazonus . Zeme emiau is lapuociu misko . Paskui  , kai kitais metais jie prazysta , tai patys ir pasiseja . Sodinimui vieta reiktu parinkti pavesyje , saules tik truputeli . Pasistengti sudaryti augimo salygas , panasias i tas , kokiomis auga naturaliai miskuose .

O jus ju turit dabar? gal kokius 2 svogunelius parduoti galetumet ar gal i ka nors keisti, nelabai ka turiu bet gal turesiu kas domina, dar pasisesiu sio to rozmarinai sudyge tai jei noretumet galeciau keisti, tiesiog labai noreciu tu cesnaku neauga niekur prie musu tai ne svieziu seklu pasirinkti negaliu. Jei domina parasykit i az 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(irid @ 2012 03 09, 18:36)
Tai sąlygas žinau kokias sudaryti, jiems pas mane po lazdynu šalia beržiuko gerai būtų, panašu į mišką, bet problema tame kad nežinau kur gauti tų sudygusių svogūnėlių, reiks gal į botanikos sodą nuvažiuoti balandžio mėnesį  g.gif  g.gif
Dabar prisipirkau sėklų papigiai Ermitaže Nojaus firmos kelis pokelius ir bandysiu daiginti. Du pokiukus užmerkiau tai visos sėklytės nuskendo, palaikysiu iki rytdienos ir bandysiu daiginti marlėje, gal kas nors gausis  ax.gif  ax.gif Kitus sakiau, kai tik galėsiu tiesiai į žemę pabersiu, gal vieną pokelį į kamerą įmesti palaikyti  g.gif
Kristinkaq jei gerai supratau jūs bandote daiginti paprastai žemėse ir jie nedygsta ar kitaip daiginate?  4u.gif

Kokia savaite ar dvi laikiau kameroj o paskui pasejau, jau gal menuo kai zemej jos ir jokiu gyvybes zenklu nerodo doh.gif o Kauno botanikos sode ju butu? galeciau jei kas ten bandyti gauti, taip ju noriu o nedygsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2012 03 10, 12:42)
O sakykit, tas lofantas isvaizdus augaliukas g.gif Galvoju sodinti tarp darzo ir vejos, na atskirti tas dvi zonas, noreciau kad graziai ziuretusi ilgesni laiko tarpa smile.gif

man tai grazus, kazkuom i lavandas panasus
https://www.google.l...p...366&bih=553
Atsakyti