Klausykit, aš čia apie morkas šiltnamyje paklausti norėjau. O tinka sodinti vid. ankstyvumo ar reik specialiai iesškoti ankstyvųjų?
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 09, 14:49)
Nepirkau as braskiu.. Tiksliau nebuvo ju-is viso Rimi nedaug seklu maciau Bet ir gerai-nieko man nereikia... nieko Ir braskiu nenoriu
vat ir as nieko rimi neradau idomesnio o gal kas Mandarine matet daugiau seklu? planuoja vaziuot maisto i miesta, tai galvojuar verta ten kist nosi
Norėčiau paklausti, ar yra auginančių meškinius česnakus, gal galėtumėt parašyti kaip užsiveisėte?
Ar įmanoma susidaiginti iš sėklų? Žinau, kad sunkiai dygsta ir trumpai daigios būna, bet gal kas bandėte ir pavyko
Ar įmanoma susidaiginti iš sėklų? Žinau, kad sunkiai dygsta ir trumpai daigios būna, bet gal kas bandėte ir pavyko
QUOTE(irid @ 2012 03 09, 14:31)
Norėčiau paklausti, ar yra auginančių meškinius česnakus, gal galėtumėt parašyti kaip užsiveisėte?
mane taip pat labai domina meškiniai česnakai.
QUOTE(irid @ 2012 03 09, 14:31)
As bandau daiginti jau du pakelius susejau bet nedygsta, o taip as ju norejau
QUOTE(matuke @ 2012 03 09, 13:19)
sveikos
, pagaliau sudygo pas mane ciliukai, o tai jau nerimavau as del ju
rimtai
nesuprantu, o as vakar buvau RIMI savanoriu, tai visai galima sakyti nebuvo seklu, radau tik viena stenduka su pagrinde agurkais -kopusais, ten vazonu skyriui turbut dar kazkur buvo prideta, ane ?
nu bliambaaa o as kaip tik tu braskiu dairausi, o jos va kazkur panosej buvo ale vat ne man zlibai
, pagaliau sudygo pas mane ciliukai, o tai jau nerimavau as del ju
rimtai
nesuprantu, o as vakar buvau RIMI savanoriu, tai visai galima sakyti nebuvo seklu, radau tik viena stenduka su pagrinde agurkais -kopusais, ten vazonu skyriui turbut dar kazkur buvo prideta, ane ?
nu bliambaaa o as kaip tik tu braskiu dairausi, o jos va kazkur panosej buvo ale vat ne man zlibai
Kad zinok va tik is karto iejus, po desine didziuliai stendai buvo. As buvau po darbo, apie 5. ten prie sodininkystes skyriaus irgi maciau seklu yra.
O mano paprikos dar nerodo gyvybes zenklu.
Ruta Meta, o cia kas? Plastikas, metalas? As panasu maciau sodo ir darzo patarimuose 90 metu leidimo gal. Vyras mane isdurnino, sake taip niekas neaugs
QUOTE(ptashka @ 2012 03 09, 17:42)
Ruta Meta, o cia kas? Plastikas, metalas? As panasu maciau sodo ir darzo patarimuose 90 metu leidimo gal. Vyras mane isdurnino, sake taip niekas neaugs
Metalinė statinė su išpjaustytom skylėm. Čia foto tik pačios pradžios, kai daigelius susodinau. Buvo pliusų bet buvo ir minusų tokio sodinimo. O kad auga tai tikrai, tik klaidų pridariau
Papildyta:
QUOTE(sambuka** @ 2012 03 09, 17:42)
Merginos,kaip kalafijorus reikia seti?I viena dezute ir paskui pikiuot,ar is karto i indelius?
Į vieną nelabai tankiai anksčiau sėdavau, o dabar šiltnamyje bandysiu lysvės pakraštėlyje.
QUOTE(saintlina @ 2012 03 09, 09:53)
... Likau prie nuomones, jog braskes geriausia augint lysvej.
Jo jo ...ir butinai salia paprastu braskiu - tuomet turesi visa sezona zydinciu ir chrien suvokiamos rusies Va taip baba-dura sugadinau visas savo braskes, tai daugiau tu ale vijokliniu nebenoriu.
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 09, 15:04)
Klausykit, aš čia apie morkas šiltnamyje paklausti norėjau. O tinka sodinti vid. ankstyvumo ar reik specialiai iesškoti ankstyvųjų?
Sėjau ankstyvas.
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 09, 16:52)
Metalinė statinė su išpjaustytom skylėm. Čia foto tik pačios pradžios, kai daigelius susodinau. Buvo pliusų bet buvo ir minusų tokio sodinimo. O kad auga tai tikrai, tik klaidų pridariau
Prašom pasidalinti pliusais ir minusais. O gal yra nuotraukėlė kaip viskas atrodė, kai suaugo?
Mano mintis taip susodinti svyrančias braškes prie vaikų žaidimo zonos. Ir gražu ir naudinga būtų
QUOTE(edinka @ 2012 03 09, 16:53)
Jo jo ...ir butinai salia paprastu braskiu - tuomet turesi visa sezona zydinciu ir chrien suvokiamos rusies Va taip baba-dura sugadinau visas savo braskes, tai daugiau tu ale vijokliniu nebenoriu.
neturejau omeny vijokliniu braskiu lysvej Norejau pasakyt - geriausios braskes auginamos iprastai, lysvej. O vijokliniu ir as neturiu, pabandziu tada vazoniukuose, nepatiko, ir psio.