Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

Ar yra kokia cukinijos veislė, kuri turi kompaktišką krūmelį? g.gif ta prasme, kad labai nesiplėstų ir neišsikerotų g.gif nes jos kiek atsimenu kai augindavome tai labai jau plėsdavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 09, 12:46)
Ar yra kokia cukinijos veislė, kuri turi kompaktišką krūmelį?  g.gif ta prasme, kad labai nesiplėstų ir neišsikerotų  g.gif nes jos kiek atsimenu kai augindavome tai labai jau plėsdavosi  doh.gif

Pora metų auginu krūmines Black Beuty - tikrai labai smarkiai neissikerojo, derlingos. Žalios spalvos odele.
Atsakyti
QUOTE(VilteVarsa @ 2012 03 09, 11:54)
Pora metų auginu krūmines Black Beuty - tikrai labai smarkiai neissikerojo, derlingos. Žalios spalvos odele.

Ačiū, reikės ieškoti ir man tokių g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 09, 13:05)
Ačiū, reikės  ieškoti ir man tokių g.gif

Aš jas pirkau Žalioje stoteleje.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
, pagaliau sudygo pas mane ciliukai, o tai jau nerimavau as del ju thumbup.gif
QUOTE(ptashka @ 2012 03 08, 21:59)

Klausykit, aš šiandien apakau. Maksimoje tos svyrančios braškės 8,99, taip?
O Rimi jos 2,49 ir dar 40%  blink.gif

rimtai blink.gif
QUOTE(ptashka @ 2012 03 08, 23:19)
Nu Vilniaus centrinėj, Savanorių prospekte biggrin.gif

nesuprantu, o as vakar buvau RIMI savanoriu, tai visai galima sakyti nebuvo seklu, radau tik viena stenduka su pagrinde agurkais -kopusais, ten vazonu skyriui g.gif turbut dar kazkur buvo prideta, ane ?
nu bliambaaa lotuliukas.gif o as kaip tik tu braskiu dairausi, o jos va kazkur panosej buvo ale vat ne man zlibai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 03 09, 10:47)

rimtu rimciausiai- visa subine subade, kol paprikas ravejau biggrin.gif atsisuku ir nesuprantu kas duria- tik nekalti baklazanai. atverciau baklazano lapa, o ten- fuiiii- spygliai doh.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites,norejau paklausti ar kuri nors auginate topinambus ir kur galima butu nusipirkti ju,kad galeciau pasisodinti.Aciu!
Atsakyti
Saintlina...Ar tu galėtum kažkaip garsiai sušukt , kad jau sėsi didžiagalvius svogūnus...nenoriu prašaut su jais blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diana7777 @ 2012 03 09, 13:26)
Sveikutes mergaites,norejau paklausti ar kuri nors auginate topinambus ir kur galima butu nusipirkti ju,kad galeciau pasisodinti.Aciu!

Jei kaunietė esate galite pas mus atvažiuoti kai atšils žemelė, pas mus jų belekiek prie kompostyno auga biggrin.gif galėčiau pakasti, kad ir už dyką ax.gif bet jie baisiai aukšti užauga smile.gif
Atsakyti
Aciu Jooituxxx,bet esu vilniete,labai jau sudomino sios bulvytes,ypac ju gydomoji galia!
Atsakyti
Nepirkau as braskiu.. Tiksliau nebuvo ju-is viso Rimi nedaug seklu maciau schmoll.gif Bet ir gerai-nieko man nereikia... nieko smile.gif Ir braskiu nenoriu smile.gif
Uztat zemiu po visa miesta malemes ieskodami... radom-visus 5 pokus ir paemem. Tu tai tik paprikom gal uzteks... pomidorams reikes ieskoti dar doh.gif

Cukinija Black beauty tikrai labai kompaktiska ir viena skaniausiu man. Dar yra Nojaus seklu Di Nizza, ju ir kompaktiskas krumelis ir dereti pradejo pacios pirmosios-liepos pr.
user posted image
Atsakyti
Pirmą kartą bandau prisegti, tai nepykit, jei kas nesigaus blush2.gif Bet čia turėtų matytis mano pernykštis bandymas sutaupyti vietos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 09, 14:40)
Jei kaunietė esate galite pas mus atvažiuoti kai atšils žemelė, pas mus jų belekiek prie kompostyno auga  biggrin.gif galėčiau pakasti, kad ir už dyką  ax.gif bet jie baisiai aukšti užauga  smile.gif

Aš vyro močiutės pernai prašiau, tai ji kalėdoms maišelį atvežė, manė kad švenčių stalui salotų užsimaniau thumbup.gif Tai laikau šaldytuve jau su pumpurėliais, laukiu kada pasodint galėsiu ax.gif Gera daržovė ir vertinga, ale veisiasi tai nesvietiškai g.gif
Atsakyti