Ar yra kokia cukinijos veislė, kuri turi kompaktišką krūmelį? ta prasme, kad labai nesiplėstų ir neišsikerotų nes jos kiek atsimenu kai augindavome tai labai jau plėsdavosi
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 09, 12:46)
Ar yra kokia cukinijos veislė, kuri turi kompaktišką krūmelį? ta prasme, kad labai nesiplėstų ir neišsikerotų nes jos kiek atsimenu kai augindavome tai labai jau plėsdavosi
Pora metų auginu krūmines Black Beuty - tikrai labai smarkiai neissikerojo, derlingos. Žalios spalvos odele.
QUOTE(VilteVarsa @ 2012 03 09, 11:54)
Pora metų auginu krūmines Black Beuty - tikrai labai smarkiai neissikerojo, derlingos. Žalios spalvos odele.
Ačiū, reikės ieškoti ir man tokių
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 09, 13:05)
Ačiū, reikės ieškoti ir man tokių
Aš jas pirkau Žalioje stoteleje.
sveikos
, pagaliau sudygo pas mane ciliukai, o tai jau nerimavau as del ju
Klausykit, aš šiandien apakau. Maksimoje tos svyrančios braškės 8,99, taip?
O Rimi jos 2,49 ir dar 40%
rimtai
nesuprantu, o as vakar buvau RIMI savanoriu, tai visai galima sakyti nebuvo seklu, radau tik viena stenduka su pagrinde agurkais -kopusais, ten vazonu skyriui turbut dar kazkur buvo prideta, ane ?
nu bliambaaa o as kaip tik tu braskiu dairausi, o jos va kazkur panosej buvo ale vat ne man zlibai
, pagaliau sudygo pas mane ciliukai, o tai jau nerimavau as del ju
QUOTE(ptashka @ 2012 03 08, 21:59)
Klausykit, aš šiandien apakau. Maksimoje tos svyrančios braškės 8,99, taip?
O Rimi jos 2,49 ir dar 40%
rimtai
QUOTE(ptashka @ 2012 03 08, 23:19)
Nu Vilniaus centrinėj, Savanorių prospekte
nesuprantu, o as vakar buvau RIMI savanoriu, tai visai galima sakyti nebuvo seklu, radau tik viena stenduka su pagrinde agurkais -kopusais, ten vazonu skyriui turbut dar kazkur buvo prideta, ane ?
nu bliambaaa o as kaip tik tu braskiu dairausi, o jos va kazkur panosej buvo ale vat ne man zlibai
QUOTE(ptashka @ 2012 03 09, 10:47)
Rimtai?
rimtu rimciausiai- visa subine subade, kol paprikas ravejau atsisuku ir nesuprantu kas duria- tik nekalti baklazanai. atverciau baklazano lapa, o ten- fuiiii- spygliai
Sveikutes mergaites,norejau paklausti ar kuri nors auginate topinambus ir kur galima butu nusipirkti ju,kad galeciau pasisodinti.Aciu!
Saintlina...Ar tu galėtum kažkaip garsiai sušukt , kad jau sėsi didžiagalvius svogūnus...nenoriu prašaut su jais
QUOTE(diana7777 @ 2012 03 09, 13:26)
Sveikutes mergaites,norejau paklausti ar kuri nors auginate topinambus ir kur galima butu nusipirkti ju,kad galeciau pasisodinti.Aciu!
Jei kaunietė esate galite pas mus atvažiuoti kai atšils žemelė, pas mus jų belekiek prie kompostyno auga galėčiau pakasti, kad ir už dyką bet jie baisiai aukšti užauga
Aciu Jooituxxx,bet esu vilniete,labai jau sudomino sios bulvytes,ypac ju gydomoji galia!
Nepirkau as braskiu.. Tiksliau nebuvo ju-is viso Rimi nedaug seklu maciau Bet ir gerai-nieko man nereikia... nieko Ir braskiu nenoriu
Uztat zemiu po visa miesta malemes ieskodami... radom-visus 5 pokus ir paemem. Tu tai tik paprikom gal uzteks... pomidorams reikes ieskoti dar
Cukinija Black beauty tikrai labai kompaktiska ir viena skaniausiu man. Dar yra Nojaus seklu Di Nizza, ju ir kompaktiskas krumelis ir dereti pradejo pacios pirmosios-liepos pr.
Uztat zemiu po visa miesta malemes ieskodami... radom-visus 5 pokus ir paemem. Tu tai tik paprikom gal uzteks... pomidorams reikes ieskoti dar
Cukinija Black beauty tikrai labai kompaktiska ir viena skaniausiu man. Dar yra Nojaus seklu Di Nizza, ju ir kompaktiskas krumelis ir dereti pradejo pacios pirmosios-liepos pr.
Pirmą kartą bandau prisegti, tai nepykit, jei kas nesigaus Bet čia turėtų matytis mano pernykštis bandymas sutaupyti vietos
Papildyta:
Aš vyro močiutės pernai prašiau, tai ji kalėdoms maišelį atvežė, manė kad švenčių stalui salotų užsimaniau Tai laikau šaldytuve jau su pumpurėliais, laukiu kada pasodint galėsiu Gera daržovė ir vertinga, ale veisiasi tai nesvietiškai
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 09, 14:40)
Jei kaunietė esate galite pas mus atvažiuoti kai atšils žemelė, pas mus jų belekiek prie kompostyno auga galėčiau pakasti, kad ir už dyką bet jie baisiai aukšti užauga
Aš vyro močiutės pernai prašiau, tai ji kalėdoms maišelį atvežė, manė kad švenčių stalui salotų užsimaniau Tai laikau šaldytuve jau su pumpurėliais, laukiu kada pasodint galėsiu Gera daržovė ir vertinga, ale veisiasi tai nesvietiškai