Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(vobla @ 2012 03 09, 09:40)
baklazanu daugiau nesodinsiu- badosi gyvates kaip kokios usnys doh.gif

Rimtai? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 09 kovo 2012 - 09:48
QUOTE(ptashka @ 2012 03 09, 08:51)
Jolituxxx, pas mane irgi bus ir ciliai, ir paprastos paprikos vienam siltnamyje, tik i skirtingus galus sukisiu.

Tai manau kažkas panašaus kaip pas mane bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2012 03 09, 08:56)
O gaila, vazonines braskes man vienintele iseitis ju apskritai tureti. Arba vel siltnamis biggrin.gif

Man irgi tas pats doh.gif Šiltnamyje nebenoriu, senajame buvo žemuogės, tai lieka tik vazonėliai doh.gif žinau, kad vargsiu laistydama, bet gal kaip nors doh.gif
Papildyta:
Teko ir man braškes penktam aukšte balkone vazoniukuose auginti, tai derlium neteko skūstis, bet vos ne kasdien laistyt reikėdavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 09 kovo 2012 - 09:57
Tai galima į braškių vazonėlius su žeme pamaišyti granulių, kurios sugeria drėgmę, o vėliau žemei džiūstant išskiria. thumbup.gif Aš šiemet pirksiu į sodybą, ir maišysiu į gėlių vazonus. Jau pernai gailėjausi, kad nenusipirkau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 03 09, 10:24)
Tai galima į braškių vazonėlius su žeme pamaišyti granulių, kurios sugeria drėgmę, o vėliau žemei džiūstant išskiria.  thumbup.gif Aš šiemet pirksiu į sodybą, ir maišysiu į gėlių vazonus. Jau pernai gailėjausi, kad nenusipirkau.  doh.gif

Cia apie pjuvenu granules kalba?
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 03 09, 10:24)
Tai galima į braškių vazonėlius su žeme pamaišyti granulių, kurios sugeria drėgmę, o vėliau žemei džiūstant išskiria.  thumbup.gif Aš šiemet pirksiu į sodybą, ir maišysiu į gėlių vazonus. Jau pernai gailėjausi, kad nenusipirkau.  doh.gif

Turiu man atrodo aš tokių ax.gif Pernai dėdavau visoms gėlėms kurios lauke augo vazoniukuose ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2012 03 09, 10:26)

Pas mane tai rašo, jog hidrogranulės, bet nemanau, kad iš pjuvenų, nes baltos ax.gif
Atsakyti
Tokios?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 03 09, 10:26)

Ne, nepjuvenų. Toks kaip cukrus.
Jo tokios, ir dar kitokių būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uolma: 09 kovo 2012 - 10:43
O kas kiek laiko su tokiom granulėm reik liet?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 03 09, 10:36)

Aga pas mane tokios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 09 kovo 2012 - 11:12
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 09, 11:09)
Aga pas mane tokios  smile.gif

Dekui, negirdejau apie tokias, reikes paieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 03 09, 10:50)
O kas kiek laiko su tokiom granulėm reik liet?

Truput rečiau nei įpratsia, nors aš liedavau kai atsimindavau ar prie to pačio kai kažką laistydavau, kartais ir per dažnai gal, bet nenupuvo niekas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2012 03 09, 11:12)
Dekui, negirdejau apie tokias, reikes paieskoti smile.gif

Buvau aš pati pamiršus, kad tokias turiu doh.gif Dėkui kas priminė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 09, 12:16)
Truput rečiau nei įpratsia, nors aš liedavau kai atsimindavau ar prie to pačio kai kažką laistydavau, kartais ir per dažnai gal, bet nenupuvo niekas  lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif reiks įsigyt smile.gif
Atsakyti