Oi, nesakykit... negi ir as auginsiu braskes vazonuose? Ryt vaziuosiu i Rimi
Ziurint kokie tie geltoni baklazanai.. as vienus auginau-daugiau nenoriu
Nu dar betrūko, kad ir aš baklažanų užsimanyčiau Nea, viskas, nebėra šiltnamyje vietos Paskaičiavau šiandien ant greičio, jog šiltnamyje tilps kažkur 18 pomidorų, 20 čilių, 8 paprikos , 4 melionai, bet dar reikės rimčiau perskaičiuot gal apsirikau Dar aišku žalumynai, bazilikai Kokią daržovę galima sėti aplink šiltnamį pakampėmis, palei takučius, kad pomidorams, melionams, paprikoms neužneštų kokių nors ligų? Uošviai sakė morkas sėdavo ir sakė jos eidavo iš proto gal sakau ir man jų pasisėti šiltnamyje Noriu išnaudoti maksimaliai šiltnamį
Papildyta:
Bus smagiau kartu augint
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 08, 22:55)
Oi, nesakykit... negi ir as auginsiu braskes vazonuose? Ryt vaziuosiu i Rimi
Bus smagiau kartu augint
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 08, 23:11)
Nu dar betrūko, kad ir aš baklažanų užsimanyčiau Nea, viskas, nebėra šiltnamyje vietos Paskaičiavau šiandien ant greičio, jog šiltnamyje tilps kažkur 18 pomidorų, 20 čilių, 8 paprikos , 4 melionai, bet dar reikės rimčiau perskaičiuot gal apsirikau Dar aišku žalumynai, bazilikai Kokią daržovę galima sėti aplink šiltnamį pakampėmis, palei takučius, kad pomidorams, melionams, paprikoms neužneštų kokių nors ligų? Uošviai sakė morkas sėdavo ir sakė jos eidavo iš proto gal sakau ir man jų pasisėti šiltnamyje Noriu išnaudoti maksimaliai šiltnamį
Papildyta:
Bus smagiau kartu augint
Papildyta:
Bus smagiau kartu augint
Tu paprikas ir cilius tupdysi tame paciame siltnamyje?
Ne, man ju nereik
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 09, 00:08)
Tu paprikas ir cilius tupdysi tame paciame siltnamyje?
Aga tik čiliai bus vienoje pusėje ir kitame gale, o paprikos kitoje pusėje ir kitam gale Tikriausiai dar melionus pasodinsiu, kokiam tarpe kad kuo toliau vieni nuo kitų būtų Gal sakau nieko tokio Ar jiem netgi negalima tame pačiame šiltnamyje?
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 08, 23:11)
Papildyta:
Bus smagiau kartu augint
Papildyta:
Bus smagiau kartu augint
As morkas i siltnami ikisau Nepatikesi, bet net cesnako kelias skilteles ten idejau
O ka daryt? Turiu jauna gyvuli vos ne teliuko dydzio, jeigu ka pasodinsiu aplinkui siltnami, tuoj tik nusisukus nasruose atnes dziaugsmingai uodega vizgindamas
QUOTE(ptashka @ 2012 03 09, 08:36)
As morkas i siltnami ikisau Nepatikesi, bet net cesnako kelias skilteles ten idejau
yra zmoniu, kurie morku ankstyvam derliui i siltnami paseja. O cesnako ir pas mane siltnamy pasodinta - pabandymui
Taip kad viskas normaliai, niekuo neissiskiriat nuo bendruomenes
QUOTE(saintlina @ 2012 03 09, 08:47)
yra zmoniu, kurie morku ankstyvam derliui i siltnami paseja. O cesnako ir pas mane siltnamy pasodinta - pabandymui
Dziugu girdeti
Jolituxxx, pas mane irgi bus ir ciliai, ir paprastos paprikos vienam siltnamyje, tik i skirtingus galus sukisiu.
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 08, 22:55)
Turejau as remontantines braskes vazoneliuose. Zydejo graziai, roziniais ziedukais, uogytes augino - bet nedaug. Labai greit isdziudavo zeme vazone. Be to, manau, kad vazoniuke joms elementariai maisto medziagu truksta ir reiktu tresti. Likau prie nuomones, jog braskes geriausia augint lysvej.
O gaila, vazonines braskes man vienintele iseitis ju apskritai tureti. Arba vel siltnamis
QUOTE(ptashka @ 2012 03 09, 08:56)
O gaila, vazonines braskes man vienintele iseitis ju apskritai tureti. Arba vel siltnamis
o ka, maciau pas Ex labai graziai braskes siltnamy auga
Morkas dar geriau pasėti į šiltnamį iš rudens,tai dar pagreitina valgymą.
Braškes prieš trejetą metų jau gegužės 15 valgėme iš šiltnamio.
Pas mane dar rabarbaras įkištas kampe šiltnamyje,tai būna pirmas vaisius-daržovė pavasarį.
Braškes prieš trejetą metų jau gegužės 15 valgėme iš šiltnamio.
Pas mane dar rabarbaras įkištas kampe šiltnamyje,tai būna pirmas vaisius-daržovė pavasarį.
QUOTE(saintlina @ 2012 03 09, 09:47)
pernai man morkos labai pasiteisino. tik biski paprikas uzgoze. bet smagu buvo savos morkos taip anksti...
baklazanu daugiau nesodinsiu- badosi gyvates kaip kokios usnys