Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 08, 12:22)
Gal nevisai į temą, įmetu nuotraukytę kurioje matosi mano čiobrelių karalystė už levisijų , tik dar nežydėjo, nes pavasarį fotografuota blush2.gif  biggrin.gif Čia tik dalelė jų, jie aplink visą alpinariumą karaliauja  biggrin.gif

Kokios idomios gelytes mirksiukas.gif pirma kart girdziu toki pavadinima blush2.gif as savo sauletam gelynui vis dar neatitaikiau geliu kokiu kad vidurvasari graziai ir gausiai zydetu doh.gif
Atsakyti
Va, čiobrelį pamiršau g.gif

Klausykit, aš šiandien apakau. Maksimoje tos svyrančios braškės 8,99, taip?
O Rimi jos 2,49 ir dar 40% blink.gif
Atsakyti
žiūrinėjau internete augalų suderinamumus ir radau gana patogią lentelę. Gal kam pravers:
ajetus koks dydis....
ikeliu tik nuoroda :
http://plantsandgard...egetables-2.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 08 kovo 2012 - 21:17
jolituxxx, čia ne gėliu tema, bet levisijos nepakenčia tiesioginių saulės spindulių, gerai auga pusšešėlyje, o čiobreliai jūsų nuostabiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 08, 20:26)
xix, realiai tai juos mama sodina. Aš tik pernai pirmąkart sėklas nupirkau. Šiemet jau įsibėgėjau.. Man patinka kaip jie auga, patinka prižiūrėt, bet valgyt - tai jau ne  schmoll.gif
Jaučiu, jei bus geri metai, teks SM turgely sėdėt  biggrin.gif

Gal po keliu metu ir valgyti pradesi? biggrin.gif Man taip antro nestumo metu sarai susisuko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2012 03 08, 20:59)
O Rimi jos 2,49 ir dar 40%  blink.gif

Gal ne tos pacios? Neitiketina, kad elite serijos tiek kainuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 08, 21:30)
jolituxxx, čia ne gėliu tema, bet levisijos nepakenčia tiesioginių saulės spindulių, gerai auga pusšešėlyje, o čiobreliai jūsų nuostabiai atrodo  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Žinau, bet kad pas mane daugiau nebuvo kur jų sodinti, o man jos taip patinka verysad.gif Kelis metus atlaikė o va rudenį ėmė ir pasimirojo verysad.gif Reikės susilaikyt jei vėl kur mugėje užmatysiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2012 03 08, 20:59)
Va, čiobrelį pamiršau  g.gif

O Rimi jos 2,49 ir dar 40%  blink.gif

Tai gal galiojimo laikas sėklų link pabaigos g.gif Nejau Maksima taip plešia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 08, 21:55)
Ačiū  4u.gif  Žinau, bet kad pas mane daugiau nebuvo kur jų sodinti, o man jos taip patinka  verysad.gif Kelis metus atlaikė o va rudenį ėmė ir pasimirojo  verysad.gif Reikės susilaikyt jei vėl kur mugėje užmatysiu  doh.gif
Papildyta:
Tai gal galiojimo laikas sėklų link pabaigos  g.gif Nejau Maksima taip plešia  doh.gif

Iki 16 metų blink.gif Aš nesupratau žinokit irgi, ar ten klaida kokia, ar ką. Bet tas pats kainoraštyje ir čekyje. Ir dar 40%. Tai už du pakelius 3,50 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 03 08, 21:59)
Iki 16 metų  blink.gif Aš nesupratau žinokit irgi, ar ten klaida kokia, ar ką. Bet tas pats kainoraštyje ir čekyje. Ir dar 40%. Tai už du pakelius 3,50  blink.gif

Dabar bus RIMI šturmas gun_rifle.gif lotuliukas.gif O čia kuriame mieste radot? Ir įdomu iki kada ta akcija g.gif Ryt būsiu mieste tai gal pavyktų nugriebt biggrin.gif Man vis negana doh.gif Liga liga doh.gif Viskas nusiperku braškių ir cukinijų ir taupau ant kelionės schmoll.gif lotuliukas.gif Tiek išleidžiu tiem augalams jau būčiau visą Europą išmaišius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 08 kovo 2012 - 22:14
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 08, 22:12)
Dabar bus RIMI šturmas gun_rifle.gif lotuliukas.gif O čia kuriame mieste radot? Ir įdomu iki kada ta akcija  g.gif Ryt būsiu mieste tai gal pavyktų nugriebt  biggrin.gif Man vis negana  doh.gif Liga liga  doh.gif Viskas nusiperku braškių ir cukinijų ir taupau ant kelionės  schmoll.gif  lotuliukas.gif Tiek išleidžiu tiem augalams jau būčiau visą Europą išmaišius  lotuliukas.gif

Nu Vilniaus centrinėj, Savanorių prospekte biggrin.gif

Žinokit ne vienai liga, aš jau visą tuntą vazonų užsėjau, kai kur daigai kyšo, kai kur dar tik bu, o šiandien užėjau į Rimi ir akys išsibėgiojo biggrin.gif Drebančiom rankom save per nagus daužydama leidau pasiimti 2 braškių pakelius, vazoninius pomidorus ir afrikietiškus agurkus... pasižadėjusi, kad viskas, kuo abejoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 03 08, 22:19)

Žinokit ne vienai liga, aš jau visą tuntą vazonų užsėjau, kai kur daigai kyšo, kai kur dar tik bu, o šiandien užėjau į Rimi ir akys išsibėgiojo biggrin.gif Drebančiom rankom save per nagus daužydama leidau pasiimti 2 braškių pakelius, vazoninius pomidorus ir afrikietiškus agurkus... pasižadėjusi, kad viskas, kuo abejoju biggrin.gif

Na baikit mergos su tom sėklų akcijom, gerai.Nes jau dabar man baisu darosi pasižiūrėjus ką turiu, o jūs dar į Rimi mane varot. Nes ir aš tų agurkėlių užsimaniau, ir braškių jei jau taip pigiau doh.gif Agurkėlius marinuotus pas draugę ragavau savaitgalį, patiko thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 03 08, 22:19)

Gal ir Kaune Rimi būtų g.gif
Et kaip pažystama doh.gif Negaliu aš praeit pro sėklų stendus parduotuvėse doh.gif O čia būnant ta liga paūmėja doh.gif Aš tarp savo bendraamžių tai bijau prasižiot apie šią ligą, kreivai žiūri, jos prie kosmetikos stendų kiurkso, o aš prie sėklų ir taip jau nuo kokių 19 metų doh.gif Na tik geriausios draugės, kurios pažysta mane senai, supranta doh.gif Ir dar vyras bando suprasti lotuliukas.gif Jau laukiu selekcininkų-kolekcinikų susitikimo, gal vėl mane priims, ten bent jau suprantu, kad ne man vienai liga, pasijaučiu kaip tarp savų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 08 kovo 2012 - 22:38
Nu kodėl gi savo kančia su kitais nepasidalinus? biggrin.gif Aš apskritai kas kartą įsivaizduoju savo veidą, kai įvažiuoju su vežimu į parduotuvę. Nai nai nai, kur ta duona, kur tas vanduo... Oooooooo.... SĖĖĖĖĖKLOOOOOS. Kas čia? Oj, neturiu... Oj, o čia kas? lotuliukas.gif Žodžiu, kas kailinių parduotuvėj psichuoja, kas tokiuose skyriuose.

O jei rimtai šnekant, ten dar yra kažkokių nematytų baklažanų g.gif Kažkaip nepaėmiau, pagalvojau, gal nieko gero? Vieni geltoni, kiti oranžiniai margi.
Atsakyti