Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

Daugiagalvių (lizdinių) svogūnų sodinukų šiandien mačiau ŽS.
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 03 08, 17:58)
Buvo norinčių daugiagalvių svogūnų,pasirodo,yra sėjinukų....Tik neatsimenu,kodėl jie buvo pagerbti g.gif  Kažin, ar šitie nesiskiria nuo senovinių g.gif
http://www.sodininka...s/category/237/

čia šalot tipo svogūnai, nedidukai užauga. O anie senoviniai būna didžiuliai.
Atsakyti
g.gif Mano daugializdziai irgi mazi uzauga.
As nusipirkau orange ciobreli, idomu ar jis citrininis ar ne. Labai noriu citrininio, bet jau kelis metus nerandu. Nors ant vazonelio raso, kad citrininis, bet nei is tolo neprimena to, koki turejau pries 5 metus. Buvo vos palietus pakvipdavo citrinomis.
Gal sitas is seklu toks bus. Dabar dar mazas, tai neina suprasti g.gif
Atsakyti
Saintlina, ar turėsi tų daugiagalvių veislei užsiveist?

apie čiobrelius, mačiau labai gražiai aplink obelaites nedideles apsodintus, kai žydėjo, toks fain kilimukas buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 03 08, 19:16)
Saintlina, ar turėsi tų daugiagalvių veislei užsiveist?

matyt, turėsiu. Svogūnais esu apsikrovusi, tik ausys kyšo doh.gif Be daugiagalvių dar Exhibition sėklų kelias pakuotes turiu, sodinukų 1,5 kg čia pirkau (nes mamai prisireikė), negana to, dar vyras pora kg kažkokių super duper baltarusiškų viengalvių blusų privežė. Plantacija bus.
Atsakyti
tai gal ir kelias super duper blusas gausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 08, 19:28)
matyt, turėsiu. Svogūnais esu apsikrovusi, tik ausys kyšo  doh.gif  Be daugiagalvių dar Exhibition sėklų kelias pakuotes turiu, sodinukų 1,5 kg čia pirkau (nes mamai prisireikė), negana to, dar vyras pora kg kažkokių super duper baltarusiškų viengalvių blusų privežė. Plantacija bus.

Mano mama vienais metais tas baltarusiskas blusas sodino, maniau, kad nebus nieko... Bet svogunai tikrai thumbup.gif buvo.
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 08, 11:22)
Gal nevisai į temą, įmetu nuotraukytę kurioje matosi mano čiobrelių karalystė už levisijų , tik dar nežydėjo, nes pavasarį fotografuota blush2.gif  biggrin.gif Čia tik dalelė jų, jie aplink visą alpinariumą karaliauja  biggrin.gif

Levisijos grazios wub.gif Ir kiek ciobreliu daug bigsmile.gif
Atsakyti
Tai gerai jog aš nemėgstų svogūnų biggrin.gif nes jau tikrai to žemės lopinėlio kuriame karaliausiu neužtektų schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 08, 19:52)
Levisijos grazios wub.gif Ir kiek ciobreliu daug bigsmile.gif

Buvo gražios, išnyko rudenį verysad.gif Matyt saulės ar lietaus per daug buvo doh.gif
Gražiausia tai kai pražysta tie čiobreliai toks kilimas būna, bet kažkaip neturiu nufotografavus to grožio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 08, 20:09)
Tai gerai jog aš nemėgstų svogūnų  biggrin.gif

aš jų išvis nevalgau, nei keptų, nei virtų, nei laiškų - jokių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 08, 20:12)
aš jų išvis nevalgau, nei keptų, nei virtų, nei laiškų - jokių  biggrin.gif

Bet sodini tai uz tevyne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 08, 20:12)
aš jų išvis nevalgau, nei keptų, nei virtų, nei laiškų - jokių  biggrin.gif

Aš irgi schmoll.gif Man net jų kvapas šlykštus schmoll.gif Vyras žadėjo įpratint mane prie jų, bet panašu, jog aš baigiu jį atpratint nuo svogūnų lotuliukas.gif Porai truput geriau, bet irgi žalių nemėgstų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 08, 20:21)
Bet sodini tai uz tevyne biggrin.gif

xix, realiai tai juos mama sodina. Aš tik pernai pirmąkart sėklas nupirkau. Šiemet jau įsibėgėjau.. Man patinka kaip jie auga, patinka prižiūrėt, bet valgyt - tai jau ne schmoll.gif
Jaučiu, jei bus geri metai, teks SM turgely sėdėt biggrin.gif
Atsakyti