Daugiagalvių (lizdinių) svogūnų sodinukų šiandien mačiau ŽS.
QUOTE(amarrile @ 2012 03 08, 17:58)
Buvo norinčių daugiagalvių svogūnų,pasirodo,yra sėjinukų....Tik neatsimenu,kodėl jie buvo pagerbti Kažin, ar šitie nesiskiria nuo senovinių
http://www.sodininka...s/category/237/
http://www.sodininka...s/category/237/
čia šalot tipo svogūnai, nedidukai užauga. O anie senoviniai būna didžiuliai.
Mano daugializdziai irgi mazi uzauga.
As nusipirkau orange ciobreli, idomu ar jis citrininis ar ne. Labai noriu citrininio, bet jau kelis metus nerandu. Nors ant vazonelio raso, kad citrininis, bet nei is tolo neprimena to, koki turejau pries 5 metus. Buvo vos palietus pakvipdavo citrinomis.
Gal sitas is seklu toks bus. Dabar dar mazas, tai neina suprasti
As nusipirkau orange ciobreli, idomu ar jis citrininis ar ne. Labai noriu citrininio, bet jau kelis metus nerandu. Nors ant vazonelio raso, kad citrininis, bet nei is tolo neprimena to, koki turejau pries 5 metus. Buvo vos palietus pakvipdavo citrinomis.
Gal sitas is seklu toks bus. Dabar dar mazas, tai neina suprasti
Saintlina, ar turėsi tų daugiagalvių veislei užsiveist?
apie čiobrelius, mačiau labai gražiai aplink obelaites nedideles apsodintus, kai žydėjo, toks fain kilimukas buvo
apie čiobrelius, mačiau labai gražiai aplink obelaites nedideles apsodintus, kai žydėjo, toks fain kilimukas buvo
QUOTE(jurginėlis @ 2012 03 08, 19:16)
matyt, turėsiu. Svogūnais esu apsikrovusi, tik ausys kyšo Be daugiagalvių dar Exhibition sėklų kelias pakuotes turiu, sodinukų 1,5 kg čia pirkau (nes mamai prisireikė), negana to, dar vyras pora kg kažkokių super duper baltarusiškų viengalvių blusų privežė. Plantacija bus.
tai gal ir kelias super duper blusas gausiu
QUOTE(saintlina @ 2012 03 08, 19:28)
matyt, turėsiu. Svogūnais esu apsikrovusi, tik ausys kyšo Be daugiagalvių dar Exhibition sėklų kelias pakuotes turiu, sodinukų 1,5 kg čia pirkau (nes mamai prisireikė), negana to, dar vyras pora kg kažkokių super duper baltarusiškų viengalvių blusų privežė. Plantacija bus.
Mano mama vienais metais tas baltarusiskas blusas sodino, maniau, kad nebus nieko... Bet svogunai tikrai buvo.
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 08, 11:22)
Gal nevisai į temą, įmetu nuotraukytę kurioje matosi mano čiobrelių karalystė už levisijų , tik dar nežydėjo, nes pavasarį fotografuota Čia tik dalelė jų, jie aplink visą alpinariumą karaliauja
Levisijos grazios Ir kiek ciobreliu daug
Tai gerai jog aš nemėgstų svogūnų nes jau tikrai to žemės lopinėlio kuriame karaliausiu neužtektų
Papildyta:
Buvo gražios, išnyko rudenį Matyt saulės ar lietaus per daug buvo
Gražiausia tai kai pražysta tie čiobreliai toks kilimas būna, bet kažkaip neturiu nufotografavus to grožio
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 08, 19:52)
Levisijos grazios Ir kiek ciobreliu daug
Buvo gražios, išnyko rudenį Matyt saulės ar lietaus per daug buvo
Gražiausia tai kai pražysta tie čiobreliai toks kilimas būna, bet kažkaip neturiu nufotografavus to grožio
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 08, 20:09)
aš jų išvis nevalgau, nei keptų, nei virtų, nei laiškų - jokių
QUOTE(saintlina @ 2012 03 08, 20:12)
Bet sodini tai uz tevyne
QUOTE(saintlina @ 2012 03 08, 20:12)
Aš irgi Man net jų kvapas šlykštus Vyras žadėjo įpratint mane prie jų, bet panašu, jog aš baigiu jį atpratint nuo svogūnų Porai truput geriau, bet irgi žalių nemėgstų
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 08, 20:21)
Bet sodini tai uz tevyne
xix, realiai tai juos mama sodina. Aš tik pernai pirmąkart sėklas nupirkau. Šiemet jau įsibėgėjau.. Man patinka kaip jie auga, patinka prižiūrėt, bet valgyt - tai jau ne
Jaučiu, jei bus geri metai, teks SM turgely sėdėt