Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(saintlina @ 2012 03 08, 08:17)
ir arbatai netinka?
Aš čiobrelio neauginu, pas mus jų labai daug aplinkui miškuose.

Daug perku turgelyje arbatom.Sau,anūkams...Manau,naminiai netiks kaip vaistiniai?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 03 08, 09:55)
Daug perku turgelyje arbatom.Sau,anūkams...Manau,naminiai netiks kaip vaistiniai?

Kodel ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 03 08, 09:55)

Tinka puikiausiai, tik vertingiausi laukiniai rinkti pries Jonines.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 07, 21:55)
Čiobrelį reikia bent kartą per sezoną apkarpyt, tuomet nenuplinka apačia ir vaizdas geresnis.

Subjektyviai, gražiausias ir mėgstamiausias - šliaužiantis   wub.gif

Reikės tada savo čiobreliui padaryt šukuoseną šiemet biggrin.gif Pernai apleidau aš jį, leidau augti kaip nori, draugaut su piktžolėm doh.gif
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2012 03 07, 22:03)
thumbup.gif
del prieskoniu, tai man patinka labiau tradicinis ciobrelio skonis ir kvapasa, toks kaip pamiskej prisirinkus  smile.gif  o citrininis tai jis kaip ir pavadinimas sako, turi citrusini prieskoni
sliauziantis irgi grazus  mirksiukas.gif  pas mane auga toks kad net kirpti nereikia, labai palei zeme keliauja ir beje labai greitai plinta  unsure.gif  jau visas drauges ir kaimynes apdalinau betvarkant ta sliauzika  smile.gif

Aš buvau bjauri ir išsikasiau iš melioracijos griovio kelis čiobrelių daigelius nedidukus, kur kažkada su ATA močiute rinkdavom juos arbatoms blush2.gif Tai garbingiausioje alpinariumo vietoje jie galima sakyt pasodinti ir va toks mielas prisiminimas man blush2.gif Bet per kelis metus jie baigia visą alpinariumą užkariauti, eina iš proto, matomai patinka lotuliukas.gif Irgi apdalinau vyro giminę jų daigais biggrin.gif reikės tik išsiaiškint ar jis vaistinis, šiandien jei nepamiršiu nueisiu pažiūrėt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 08, 09:54)
Man ciobrelis ir mesai, ir picai, ir ant bulviu, ir arbatai bigsmile.gif
Na, su misko ir pievu nepalyginsi-jei tik turiu galimybe-butinai tokiu pasirenku  smile.gif Sie man arbatai  wub.gif

Aš irgi mėgėja daug kur krauti čiobrelius, kaip ir krapus, bet arbatą geriu tik kaip vaistą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 08 kovo 2012 - 11:01
Gal nevisai į temą, įmetu nuotraukytę kurioje matosi mano čiobrelių karalystė už levisijų , tik dar nežydėjo, nes pavasarį fotografuota blush2.gif biggrin.gif Čia tik dalelė jų, jie aplink visą alpinariumą karaliauja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 08 kovo 2012 - 11:23
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 08, 09:59)
Tinka puikiausiai, tik vertingiausi laukiniai rinkti pries Jonines.

ale kad pastaruosius kelis metus iki Joninių čiobreliai nežydėjo. Specialiai ieškojau. Sužydo jau po Joninių.
Aš vis prisimenu, kaip per kažkokią radio laidą sakė, kad vaistažoles reik rinkt iki Joninių, nes paskui - cituoju - augalėliai raganų aplakioti, apmyžti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 08, 12:15)
Aš vis prisimenu, kaip per kažkokią radio laidą sakė, kad vaistažoles reik rinkt iki Joninių, nes paskui - cituoju - augalėliai raganų aplakioti, apmyžti  lotuliukas.gif

Gera citata hah.gif hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2012 03 07, 10:58)
jei pas mane kazkokios seklytes taip isdygstam, tai jau nebelaikau po plevele g.gif

Grįžau po ligoninės ir žiūriu jau 5 daigeliai wub.gif tempiu ant palangės, Ačiū 4u.gif
Atsakyti
ale kad pastaruosius kelis metus iki Joninių čiobreliai nežydėjo. Specialiai ieškojau. Sužydo jau po Joninių.
Aš vis prisimenu, kaip per kažkokią radio laidą sakė, kad vaistažoles reik rinkt iki Joninių, nes paskui - cituoju - augalėliai raganų aplakioti, apmyžti  lotuliukas.gif

Nu tai ka as jiems? nepagasdinsiu gi kad greiciau zydetu biggrin.gif Nors dar pati pamenu, kaip pries kokius ketverius metus vaikstinejau po pieva ir ciobrelius bei gi raudonelius, regis, rinkau... et... dabar bijau erkiu visokiu ir po pievas nuostabias nebebraidau. uztenka sustoti pakelej pasysiot kaip tik ir uzsokia kokia nors sad.gif
Atsakyti

Mhm, nuo mažų dienų pamenu močiutės pamokymus, kad po Joninių neverta ramunėlių, jonažolių, čiobreliu vaistams skinti - jau laumių apsiusioti, nevertingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ether @ 2012 03 08, 13:21)
Mhm, nuo mažų dienų pamenu močiutės pamokymus, kad po Joninių neverta ramunėlių, jonažolių, čiobreliu vaistams skinti - jau laumių apsiusioti, nevertingi  biggrin.gif

O tos laumės tikriausiai tie kas mėgsta švęst Jonines gamtoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvo norinčių daugiagalvių svogūnų,pasirodo,yra sėjinukų....Tik neatsimenu,kodėl jie buvo pagerbti g.gif Kažin, ar šitie nesiskiria nuo senovinių g.gif
http://www.sodininka...s/category/237/
Atsakyti