QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 07, 21:55)
Čiobrelį reikia bent kartą per sezoną apkarpyt, tuomet nenuplinka apačia ir vaizdas geresnis.
Subjektyviai, gražiausias ir mėgstamiausias - šliaužiantis
Reikės tada savo čiobreliui padaryt šukuoseną šiemet
Pernai apleidau aš jį, leidau augti kaip nori, draugaut su piktžolėm
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2012 03 07, 22:03)
del prieskoniu, tai man patinka labiau tradicinis ciobrelio skonis ir kvapasa, toks kaip pamiskej prisirinkus
o citrininis tai jis kaip ir pavadinimas sako, turi citrusini prieskoni
sliauziantis irgi grazus
pas mane auga toks kad net kirpti nereikia, labai palei zeme keliauja ir beje labai greitai plinta
jau visas drauges ir kaimynes apdalinau betvarkant ta sliauzika
Aš buvau bjauri ir išsikasiau iš melioracijos griovio kelis čiobrelių daigelius nedidukus, kur kažkada su ATA močiute rinkdavom juos arbatoms
Tai garbingiausioje alpinariumo vietoje jie galima sakyt pasodinti ir va toks mielas prisiminimas man
Bet per kelis metus jie baigia visą alpinariumą užkariauti, eina iš proto, matomai patinka
Irgi apdalinau vyro giminę jų daigais
reikės tik išsiaiškint ar jis vaistinis, šiandien jei nepamiršiu nueisiu pažiūrėt
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 08, 09:54)
Man ciobrelis ir mesai, ir picai, ir ant bulviu, ir arbatai
Na, su misko ir pievu nepalyginsi-jei tik turiu galimybe-butinai tokiu pasirenku
Sie man arbatai
Aš irgi mėgėja daug kur krauti čiobrelius, kaip ir krapus, bet arbatą geriu tik kaip vaistą