Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(Tagete @ 2012 03 07, 17:53)
bet rimi ne stutgarten? bent jau pas mus tai tikrai neparasyta kokia rusis  g.gif

stutgarten smile.gif Mačiau užrašą.
Nors man ir nebereik, bet iš įpročio vis akį užmetu.
Atsakyti
Va čia rašo jog saugot galima mangoldų šaknis, gal čia tik dėl reklamos http://www.seklos.lt...niai-burokeliai g.gif dar kažkur mačiau, gal kuri bandėte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 07, 21:31)
Va čia rašo jog saugot galima mangoldų šaknis, gal čia tik dėl reklamos http://www.seklos.lt...niai-burokeliai  g.gif  dar kažkur mačiau, gal kuri bandėte? g.gif

g.gif o kam...taigi jie greitai sudygsta , greitai auga , derlingi tikrai...kam tas vargas...
O šiaip myliu juos labai wub.gif viena mano mėgstamiausių daržovių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 07, 20:33)
g.gif o kam...taigi jie greitai sudygsta , greitai auga , derlingi tikrai...kam tas vargas...
O šiaip myliu juos labai wub.gif viena mano mėgstamiausių daržovių 4u.gif

Man irgi jie patinka biggrin.gif Tai gal dar greičiau užaugtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 07, 19:41)
Na va vyrą įkalbėjau praplėsti  daržą  clap.gif Pratęsime mano gėlynus, kurie šiemet pavirs į prieskonių, vaistažolių darželius, trupt dar daržovių, truput gėlyčių, nes mums reikia estetiško vaizdo  biggrin.gif

tai jau dziaugsmo turesit mirksiukas.gif
pas mane gelyne auga ciobreliu 4 rusys, puosniausiai citrininis atrodo, melisos, paseju krapuku ir salotu pavasari, dar braskiu keli krumai ir zemuogiu ax.gif
bandziau kraste agurkus seti, bet nunyko, zeme prasta unsure.gif

QUOTE(irid @ 2012 03 07, 20:09)
Va čia trumpas straipsniukas apie gražius daržus.
http://gyvenimas.del...php?id=20759961

vau wub.gif

o kalbant apie svogunu sodinukus, ar svarbu ju dydis? ar turi itakos laisku gausumui ar ropeles dydziui rudeni g.gif

Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 07, 21:07)
tai jau dziaugsmo turesit  mirksiukas.gif
pas mane gelyne auga ciobreliu 4 rusys, puosniausiai citrininis atrodo, melisos, paseju krapuku ir salotu pavasari, dar braskiu keli krumai ir zemuogiu  ax.gif
bandziau kraste agurkus seti, bet nunyko, zeme prasta  unsure.gif

Ir darbo kiek biggrin.gif bus parduota vasara biggrin.gif Reikės dukrytę pratint prie daržo, aš sodinsiu ji raus lotuliukas.gif
Reikia man peržvelgt sėklų dėžę, pasiplanuot kur ką sodinsiu biggrin.gif Prieskoniam tikriausiai irgi citrininis čiobrelis tinkamiausias? g.gif
Atsakyti
Čiobrelį reikia bent kartą per sezoną apkarpyt, tuomet nenuplinka apačia ir vaizdas geresnis.

Subjektyviai, gražiausias ir mėgstamiausias - šliaužiantis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 07, 22:42)
Ir darbo kiek  biggrin.gif bus parduota vasara  biggrin.gif Reikės dukrytę pratint prie daržo, aš sodinsiu ji raus  lotuliukas.gif
Reikia man peržvelgt sėklų dėžę, pasiplanuot kur ką sodinsiu  biggrin.gif Prieskoniam tikriausiai irgi citrininis čiobrelis tinkamiausias?  g.gif

thumbup.gif
del prieskoniu, tai man patinka labiau tradicinis ciobrelio skonis ir kvapasa, toks kaip pamiskej prisirinkus smile.gif o citrininis tai jis kaip ir pavadinimas sako, turi citrusini prieskoni
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 07, 22:55)
Čiobrelį reikia bent kartą per sezoną apkarpyt, tuomet nenuplinka apačia ir vaizdas geresnis.

Subjektyviai, gražiausias ir mėgstamiausias - šliaužiantis  wub.gif

sliauziantis irgi grazus mirksiukas.gif pas mane auga toks kad net kirpti nereikia, labai palei zeme keliauja ir beje labai greitai plinta unsure.gif jau visas drauges ir kaimynes apdalinau betvarkant ta sliauzika smile.gif
Atsakyti
As pasisejau ir sliauzianti, ir citrinini... Siemet pamisusi del ciobrelio-man jis visur thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 07 kovo 2012 - 22:42
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 08, 00:42)
As pasisejau ir sliauzianti, ir citrinini... Siemet pamisusi del ciobrelio-man jis visur  thumbup.gif

O man jis netinka niekur schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 03 08, 08:01)
O man jis netinka niekur schmoll.gif

ir arbatai netinka?
Aš čiobrelio neauginu, pas mus jų labai daug aplinkui miškuose.
Atsakyti
Man ciobrelis ir mesai, ir picai, ir ant bulviu, ir arbatai bigsmile.gif
Na, su misko ir pievu nepalyginsi-jei tik turiu galimybe-butinai tokiu pasirenku smile.gif Sie man arbatai wub.gif
Atsakyti