Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 07, 12:58)
Kama, Honeyoe, Saulenė, Senga Sengana, Induka, Elsanto, Pandora. Pandora turbūt labiausiai ir patinka, nes pas kitus jau būna pasibaigusios, o šitos tik pradeda ir jau valgai ne tam, kad prisiryt, o su pasimėgavimu  blush2.gif  biggrin.gif Šiaip visos patinka wink.gif

Dekui-uzsirasiau-reikes pasinagrineti 4u.gif Saulene tik turiu ir Florencija.

QUOTE(Tagete @ 2012 03 07, 17:53)
bet rimi ne stutgarten? bent jau pas mus tai tikrai neparasyta kokia rusis  g.gif

O tu neziurejai ant etiketes? Ten tarp visos tirados buna parasyta..
Atsakyti
Na va vyrą įkalbėjau praplėsti daržą clap.gif Pratęsime mano gėlynus, kurie šiemet pavirs į prieskonių, vaistažolių darželius, trupt dar daržovių, truput gėlyčių, nes mums reikia estetiško vaizdo biggrin.gif Bus matyt kaip čia man seksis viską susodint, kad būtų ir naudos ir grožio doh.gif dabar mastau kokią neaukštą daržovę ar prieskonį įkišt į alpinariumą reikės, kad atrodytų gražiai g.gif ten jau čiobrelių yra tai jie atkrenta ax.gif
Gal žinote kokių nuorodų su paveikslėliais kur būtų pusiau daržas pusiau gėlynai,prieskonynai? rolleyes.gif Aš bijau kai suplaksiu viską, tai bus košė ir darkys mūsų kiemo vaiždą doh.gif O mums vaizdas labai svarbu, nes ten kur visa tai bus labai krenta į akis tik atėjus į kiemą ar išėjus pro duris ax.gif
Atsakyti
Dėlioju kaip tik vieną rožynėlį, o ten beveik visi kompanjonai - vaistažolės ir prieskoninės žolelės. Darau reprezentacinę zoną prie pagrindinio įėjimo, taip kad estetinis vaizdas prioritetinis. 4u.gif

Žodžiu, įmanoma bigsmile.gif
Atsakyti
Va čia trumpas straipsniukas apie gražius daržus.
http://gyvenimas.del...php?id=20759961
Man atrodo, kad susodinus eilėmis naudingas vaistažoles, pvz. medetkas, ramunėles, kelias agurkles, kelias eiles daržovių, galima gauti labai gražias kompozicijas, vien bazilikų kokia įvairovė ir salotų, pavyzdžiui labai gražios salotos Robin. Labai papuoštų ir daržą ir gėlyną peletrūnas ir pelynas (kartusis kietis).
Atsakyti
mergaitės, o jums svogūnai taip anksti pirkti nesuželia kol ateina laikas juos sodinti g.gif kaip juos išlaikot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 07, 18:56)
Dėlioju kaip tik vieną rožynėlį, o ten beveik visi kompanjonai - vaistažolės ir prieskoninės žolelės. Darau reprezentacinę zoną prie pagrindinio įėjimo, taip kad estetinis vaizdas prioritetinis.  4u.gif

Žodžiu, įmanoma  bigsmile.gif

Aga žinau jog įmanoma esu kažkokiam žurnale mačius prieš kelis metus gražias daržovių ir prieskoninių augalų kompozicijas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(irid @ 2012 03 07, 19:09)
Man atrodo, kad susodinus eilėmis naudingas vaistažoles, pvz. medetkas, ramunėles, kelias agurkles, kelias eiles daržovių, galima gauti labai gražias kompozicijas, vien bazilikų kokia įvairovė ir salotų, pavyzdžiui labai gražios salotos Robin. Labai papuoštų ir daržą ir gėlyną peletrūnas ir pelynas (kartusis kietis).

Ačiū 4u.gif Kiek čia grožio bigsmile.gif Jei neiššalė per žiemą tai ežiuolių, raudonėlių, citrininių melisų turėsiu, visa kitą reikės sėti biggrin.gif turiu apie 20 rūšių prieskonių sėklų biggrin.gif Kažin ar viską sutalpinsiu, nes dar daržovių reikės doh.gif

O lapiniai burokėliai (mangoldai) daugiamečiai? g.gif Nes kiek skaičiau jie atseit daugiamečiai, bet dažniausiai auginami kaip vienmečiai, tai gal todėl, kad iššąla? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irid @ 2012 03 07, 20:09)

Esu tame sode buvusi, tikrai likau sužavėta. Ten daržovės atrodo kaip gėlės. Netgi galvojau grįžusi pas save kažką panašaus pasidaryti, bet taip ir liko tik pamastymai.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 03 07, 19:29)
mergaitės, o jums svogūnai taip anksti pirkti nesuželia  kol ateina laikas juos sodinti g.gif  kaip juos išlaikot g.gif

Reikia tamsiai ir vesiau laikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 07, 20:36)
Aga žinau jog įmanoma esu kažkokiam žurnale mačius prieš kelis metus gražias daržovių ir prieskoninių augalų kompozicijas  4u.gif
Papildyta:
Ačiū  4u.gif Kiek čia grožio  bigsmile.gif Jei neiššalė per žiemą tai ežiuolių, raudonėlių, citrininių melisų turėsiu, visa kitą reikės sėti  biggrin.gif turiu apie 20 rūšių prieskonių sėklų  biggrin.gif Kažin ar viską sutalpinsiu, nes dar daržovių reikės  doh.gif

O lapiniai burokėliai (mangoldai) daugiamečiai?  g.gif Nes kiek skaičiau jie atseit daugiamečiai, bet dažniausiai auginami kaip vienmečiai, tai gal todėl, kad iššąla?  g.gif

Negali buti taip parasyta, jie yra vienmeciai, pabandyk palikti- nusals. Vistik pasiseke prikalbint vyra del darzo, saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 07 kovo 2012 - 19:56
QUOTE(Venta9 @ 2012 03 07, 19:55)
Negali buti taip parasyta, jie  yra vienmeciai, pabandyk palikti- nusals.      Vistik pasiseke prikalbint  vyra del darzo, saunuole 4u.gif

Radau kažkur parašyta, bet dabar jau neberandu doh.gif Tai gal jei juos i rūsį įnešus tada išgyventų per žiemą g.gif bet spėju pradėtų sėklas augint jei išgyventų doh.gif Aga pavyko, nes senąjį šiltnamį naikinam, kad nebedarkytų vaizdo, tai tas lysves gražiai asimetriškai išformuosime, jei reikės dar sukasime pievytės ax.gif būtų ten vyras užsėjęs vejos, bet man gaila išdirbtos žemės tai vejai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 07, 18:41)

Gal žinote kokių nuorodų su paveikslėliais kur būtų pusiau daržas pusiau gėlynai,prieskonynai? 

aš turiu prisirinkusi truputi foto
prieskonių kampeliai
daržai
viskas kas patiko
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 07, 20:16)

Ačiū 4u.gif Po tokių foto tiek dabar visko užsimaniau, kad baisu jog pritrūksiu vietos net kai praplėsime daržą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 07 kovo 2012 - 20:23