Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 06, 19:33)
Tai pasiskaityk prieš plečiant apie vejos pūdymą auginant moliūgus, cukinijas, kitais metais toje vietoj bus švari, puri dirva wink.gif Nereiks vargti plėšiant velėną ir renkant piktžoles.
Kadu medetkas sėsi ? Jau lauk nesulaukiu.  bigsmile.gif

mane irgi sudomino, ainu ieskot sios temos doh.gif

QUOTE(madmuazele @ 2012 03 06, 19:57)

user posted image

vau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 06, 20:51)
Kas galite patarti kaip pašaldyti braškių sėklytes? Ar užtektų suvynioti į kažkokią drėgną  medžiagytę ir palaikyti kelias dienas daržovių skyriuje šaldytuve ar reikia ilgiau?  g.gif nusipirkau mandrų, žydinčių rožiniais žiedeliais, o dar brangios, gaila dabar ant durniaus sėti, iš nešaldytų tai tik kelios teišdygo  doh.gif

Kokias pirkai?
Va cia gali pasiskaityti, jei supranti rusiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 06, 22:57)

Su rusų kalba nesutariu doh.gif nu reikės su vertėjais kažką bandyt atgamint doh.gif Tokias pirkau http://www.seemnemaa...ex.php?GID=2802 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 06, 23:03)
Su rusų kalba nesutariu  doh.gif nu reikės su vertėjais kažką bandyt atgamint  doh.gif Tokias pirkau http://www.seemnemaa...ex.php?GID=2802  blush2.gif

Man jos neisdygo doh.gif Tu Lt pirkai? Kiek mokejai? Tuoj paversiu tau mirksiukas.gif
Papildyta:
Norint pagreitinti seklu sudygima, dezute su seklomis reikia uzdengti stiklu (bet manau, kad tiktu ir celofaniniu maiseliu) ir pastatyti i apatine saldytuvo lentyna, kur temperatura butu +5-7 laipsniai, 2-3 paroms. Po to jas laikyti +22-25 laipsniu temperaturoje kol isdygs.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 06, 23:12)
Man jos neisdygo doh.gif Tu Lt pirkai? Kiek mokejai? Tuoj paversiu tau mirksiukas.gif
Papildyta:
Norint pagreitinti seklu sudygima, dezute su seklomis reikia uzdengti stiklu (bet manau, kad tiktu ir celofaniniu maiseliu) ir pastatyti i apatine saldytuvo lentyna, kur temperatura butu +5-7 laipsniai, 2-3 paroms. Po to jas laikyti +22-25 laipsniu temperaturoje kol isdygs.

Oi ačiū labai už pagalbą 4u.gif Nea, siunčiausi, nes tokių neteko užmatyt Lt ir nelabai man būna galimybių duotis po sėklų parduotuves doh.gif Apie 13 lt kažkur kainavo doh.gif Reikia dabar viską daryt, jog išdygtų, nes beliks nusišaut jei neišdygs gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 06 kovo 2012 - 23:27
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 06, 23:27)
Oi ačiū labai už pagalbą  4u.gif Nea, siunčiausi, nes tokių neteko užmatyt Lt ir nelabai man būna galimybių duotis po sėklų parduotuves  doh.gif Apie 13 lt kažkur kainavo  doh.gif  Reikia dabar viską daryt, jog išdygtų, nes beliks nusišaut jei neišdygs gun_rifle.gif

As dar gyva biggrin.gif Man is 4 rusiu-tik vienos rusies 2 seklos buvo isdyge.. Viena nusigalabijo, beliko viena smile.gif Bet manau, kad zinau savo klaidas... dar karta siusiuos ir bandysiu auginti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 06, 23:30)
Bet manau, kad zinau savo klaidas... dar karta siusiuos ir bandysiu auginti bigsmile.gif

O kokias klaidas padarėte jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 06, 23:30)
Man is 4 rusiu-tik vienos rusies 2 seklos buvo isdyge.. Viena nusigalabijo, beliko viena smile.gif  Bet manau, kad zinau savo klaidas... dar karta siusiuos ir bandysiu auginti bigsmile.gif

klausai, tu geriau kokios mugės metu įsigyk sodinukų. Sutaupysi laiko, nervų ir vietos ant palangių. Įsigysi iškart stiprius, gražius augaliukus.
Pas mane irgi gyvos dvi braškės iš sėklų, bet tokios nykštukės blink.gif Žemuogės triskart didesnės, o sėtos vienu laiku. Nebežaisiu daugiau su braškiu sėklom schmoll.gif
Atsakyti
rolleyes.gif mano tas pats...jau irgi triskart sakiau , kad daugiau niekada-ir sėklos kokios brangios...ir darbo kiek...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 07, 06:57)
rolleyes.gif mano tas pats...jau irgi triskart sakiau , kad daugiau niekada-ir sėklos kokios brangios...ir darbo kiek...

drinks_cheers.gif Sutinku 100 proc. Bet mamytės mums įrodys, kad galima užauginti, tuo labiau, kad sėklų turi. Aš irgi turiu beviltiškų sėklų įvairių, negi išmesi, jos gal gyventi nori. Sėju, laukiu, po to sėju ką nors ant viršaus, žiūrėk ir abu sudygo. blink.gif
Atsakyti
O klausykit, jei jau 4 daigeliai išdygę iš 15, tai jau nebelaikyt po maišiuku? Dėt ant palangės? Čia braškių daigeliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 03 07, 09:43)
O klausykit, jei jau 4 daigeliai išdygę iš 15, tai jau nebelaikyt po maišiuku? Dėt ant palangės? Čia braškių daigeliai g.gif

jei pas mane kazkokios seklytes taip isdygstam, tai jau nebelaikau po plevele g.gif

Labas rytas 4u.gif
Siandiien jau parsitempiau arbuziuku Rosario, melionu Emir, ir tu graziuju tabako seklu thumbup.gif Bet pardavejas toks idomus, vis primena, kad cia hibridas, lyg nezinociau ka perku rolleyes.gif
Atsakyti