Kas is vilnieciu matet GLOBO seklu kur yra pirkti
Sveikos, kaip malonu matyti atgijusia temute As irgi su klausimukais. Gal galit rekomenduoti burokeliu veisle? Noriu, kad butu saldus. Praeitais metais pirkau berods Kamuoliai vadinosį, o siais metais nerandu tokiu. Ir dar gal galit rekomenduoti bulviu veisle?
QUOTE(Žuvelė @ 2012 03 06, 14:59)
Ir dar gal galit rekomenduoti bulviu veisle?
mes auginam Vineta ir Adora. Ankstyvos ir skanios.
QUOTE(Žuvelė @ 2012 03 06, 15:59)
Sveikos, kaip malonu matyti atgijusia temute As irgi su klausimukais. Gal galit rekomenduoti burokeliu veisle? Noriu, kad butu saldus. Praeitais metais pirkau berods Kamuoliai vadinosį, o siais metais nerandu tokiu. Ir dar gal galit rekomenduoti bulviu veisle?
Mes auginam Pablo" burokėlius ir man jie patinka.
QUOTE(ilja @ 2012 03 06, 11:25)
Prieš kokius 4 m. Erby pard. pirkau štai tokį šiltnamiuką.
Kainavo apie 35 Lt. Tai tais metais puikiai pasitarnavo balkone, kai dar bute gyvenom, o dabar augaliukus išnešu į verandą. Žiemą tarnauja rūsyje kaip lentyna cukinijoms
Kainavo apie 35 Lt. Tai tais metais puikiai pasitarnavo balkone, kai dar bute gyvenom, o dabar augaliukus išnešu į verandą. Žiemą tarnauja rūsyje kaip lentyna cukinijoms
As tokio vaziuosiu medzioti - man labai tiktu balkone, balkoninukams susisodinti, arba stoginej, kai lyja su dideliu veju, pridengti nuo lasu.
snd pirkom svogunu sodinukus norfoj po 7 su centais,svoguniukai mazuliukai is kg daug vienetu iseis,mazai sudygusiu ar kitaip sugedusiu
Ankstyvam derliui mes Vineta ir auginam-skanios
Dar Osprey labai patiko ir Princess. Mozart labai maza derliu dave, nors bulves buvo ispudingo dydzio. Ir labai puvo jos praeita vasara.
Siuos ir as nusipirkau pabandyti.
Dar Osprey labai patiko ir Princess. Mozart labai maza derliu dave, nors bulves buvo ispudingo dydzio. Ir labai puvo jos praeita vasara.
QUOTE(Neris @ 2012 03 06, 15:22)
Mes auginam Pablo" burokėlius ir man jie patinka.
Siuos ir as nusipirkau pabandyti.
Na va-velgi reik bandyti Skoniai visu skiriasi.. nors as ir megztu kai bulve sukrenta Osprey sukrenta-ja maziaus kosems specialiai auginau Tik gaila, kad nepripirksi tu sekliniu labai daug.
Pasiskaiciau, kad galima 25 kg maisa pirkti, bet tokio kiekio nemaciau parduotuveje Gal kas zino kur buna?
Su vyru snekejom, snekejom, tikriausiai plesim dar savo darza siemet-netelpa niekas
Pasiskaiciau, kad galima 25 kg maisa pirkti, bet tokio kiekio nemaciau parduotuveje Gal kas zino kur buna?
Su vyru snekejom, snekejom, tikriausiai plesim dar savo darza siemet-netelpa niekas
sveikos, Ilja as irgi apie toki siltnamiuka galvojau, bet man jis kazkaip nebertas tu pinigu pasirode vien del daigeliu laikymo. Tai sumasciau, kad vyras is medienos atlieku susuks karkasa, padarys lentynas, tada karkasa aptrauksiu plevele ir prisaudysiu ir bus liuks. Kai nereiks tik issuksim ir "finita lia komedija"
o as siandien s... nuotaikos. Buvau pas gyd. prirase stipriai tausojanti rezima, kuo daugiau gulet, o as jau kad planuoju darzus, rankos tik niezti... gausiu turbut atsisakyt idejos pas anyta 2-3 vagas po 10-15 m setis darzoviu, nes jai taip ir toliau jausiuos tai ir savo sodo darzelio neapziuresiu, o ka jau kalbet apie tas vagas
o as siandien s... nuotaikos. Buvau pas gyd. prirase stipriai tausojanti rezima, kuo daugiau gulet, o as jau kad planuoju darzus, rankos tik niezti... gausiu turbut atsisakyt idejos pas anyta 2-3 vagas po 10-15 m setis darzoviu, nes jai taip ir toliau jausiuos tai ir savo sodo darzelio neapziuresiu, o ka jau kalbet apie tas vagas
QUOTE(Tagete @ 2012 03 06, 16:57)
Tikra tiesa Ilsekis ir saugok save bei savo mazuli Tikrai sunkoka su pilvu darze kapstytis Kitais metais su maziumi vezimelyje galesi