Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas ,9tema

QUOTE(Velniuke @ 2012 03 06, 10:39)
dygsta iki dvieju savaiciu - taigi nepergyvenk

cia is straipsniuko - "Porų sėklos dygsta ilgai – 8–14 dienų +20–25 °C temperatūroje"

Išdygo per savaitę rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės,balti kirmiukai atsiranda nuo didelės drėgmės.Šiek tiek padžiovinus paviršių jos išnyks. Pabandykit gausiau paliejus pakelti gėlių vazona,kol drėgmė visai neišgaravo tokių kirmėliukų rasit ir lėkštutėje. Čia matyt kartu su žemėm to gėrio gaunam.
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2012 03 06, 07:53)
mergytes,o porai ar ilgai digsta?pasejau vasario 23,tai jokiu gyvybes zenklu nesimato schmoll.gif .o dar pardavejkos ipirso "prof.linija",sake labai super doh.gif

o prieš sėjant ar mirkei šiltame vandenyje?
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 03 06, 08:10)
pernai per tris dienas sudygo. ir pamenu, kad kai merginoms ilgai dygo- nesudygo visai. gal sekla sena g.gif

seklos pirktos s.m.gal del to,kad beicuotos g.gif

QUOTE(Velniuke @ 2012 03 06, 08:39)
dygsta iki dvieju savaiciu - taigi nepergyvenk

cia is straipsniuko - "Porų sėklos dygsta ilgai – 8–14 dienų +20–25 °C temperatūroje"

tadu dar lauksiu user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tagete @ 2012 03 06, 00:01)
Tik dar nesumastau kaip cia visa ta konstrukcija turetu atrodyti, na bet dar laiko yra tai kazka sumastysiu  biggrin.gif

Prieš kokius 4 m. Erby pard. pirkau štai tokį šiltnamiuką.
user posted image
Kainavo apie 35 Lt. Tai tais metais puikiai pasitarnavo balkone, kai dar bute gyvenom, o dabar augaliukus išnešu į verandą. Žiemą tarnauja rūsyje kaip lentyna cukinijoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 03 06, 11:25)
Prieš kokius 4 m. Erby pard. pirkau štai tokį šiltnamiuką.
Kainavo apie 35 Lt. Tai tais metais puikiai pasitarnavo balkone, kai dar bute gyvenom, o dabar augaliukus išnešu  į verandą. Žiemą tarnauja rūsyje kaip lentyna cukinijoms smile.gif

toks daiktas yra ermitaže,kaina apie 55lt gal,nepamenu dabar,bet mačiau kai buvo 25%nuolaida,o dar turint ačiū pinigėlių,ilgai aš į jį žiūrėjau,bet...paskaičiavau,kad paskutinė kaina gavosi 29lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 06 kovo 2012 - 11:38
Man panašų "šltanamiuką", tiksliau, lentynas vyras padarė. Iš medienos atliekų padarėme tokį pagal tikslius išmatavimus į stiklinių durų nišą (pas mane balkonas - ptancūziukas, tai kaip tik ten tinka). Man labai patinka, nes aš neturiu vietos, mažas butas...O taip gaunasi 4 lentynos. O pasibaigus sezonui, su drėle išrenkame ir į rūsį...Trūkumas tik vienas - katinas užlipa...Jis pas mane pasodininkauja... smile.gif
Atsakyti
Truput gal nevisai į temą paklausiu kauniečių blush2.gif Parduotuvė sėklelė yra V.Krėvės prospekte? Ir gal žinot iki kada dirba? Kaip tik šiandien važiuosiu į tą pusę tai knieti užsukti, pasidairyti kokio gėrio ten yra blush2.gif
Atsakyti
RIMI visom sėkloms ir svogūnėliams 40 proc. nuolaida. Tai su nuolaida svogūnėliai gaunasi 4,2 Lt, tik tiek, kad didoki, man mažesnių norėtųsi.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 06, 12:51)
Truput gal nevisai į temą paklausiu kauniečių  blush2.gif Parduotuvė sėklelė yra V.Krėvės prospekte? Ir gal žinot iki kada dirba? Kaip tik šiandien važiuosiu į tą pusę tai knieti užsukti, pasidairyti kokio gėrio ten yra  blush2.gif

Jei neklystu iki 5.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 06 kovo 2012 - 13:18
QUOTE(@asta @ 2012 03 06, 13:17)
Jei neklystu iki 5.

Ačiū už ats 4u.gif Et kažin ar spėsiu tada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2012 03 06, 11:17)

seklos pirktos s.m.gal del to,kad beicuotos g.gif
tadu dar lauksiu user posted image

ko is karto neraset, kad beicuotos biggrin.gif- beicuotos gali kur kas ilgiau dygti...
susimasciau gal ir man jau laikas porus set- kas cia zino kokia sekla pasitaike, gal tik pernai ispuole tridienes biggrin.gif
Atsakyti