Įkraunama...
Įkraunama...

Marmozel kosmetika

Kažkada teko bandyti mažą kiekį Švelnaus šampūno, tai didelė pakuotė jau pas mane. Tikiuosi, kad patiks taip pat, kaip ir pirmą kartą mėginant 4u.gif

Ar vyriško dezodoranto labai aitrus kvapas? Moteriai nelabai tiktų? Galvoju, gal pakeisti dabartinį Marmozel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2015 06 08, 17:22)
Kažkada teko bandyti mažą kiekį Švelnaus šampūno, tai didelė pakuotė jau pas mane. Tikiuosi, kad patiks taip pat, kaip ir pirmą kartą mėginant  4u.gif

Ar vyriško dezodoranto labai aitrus kvapas? Moteriai nelabai tiktų? Galvoju, gal pakeisti dabartinį Marmozel smile.gif

Vyriško MISTER dezodoranto kvapas toks pat maloniai neutralus, kaip ir moteriško. O tu nori išbandyti vyrišką? smile.gif

O šampūnas yra gėris – plaukai iškart įgauna apimtį thumbup.gif

Beje, ar naudoji kažkokį plaukų balzamą?
Atsakyti
QUOTE(Idioma @ 2015 06 12, 07:16)
Vyriško MISTER dezodoranto kvapas toks pat maloniai neutralus, kaip ir moteriško. O tu nori išbandyti vyrišką? smile.gif

O šampūnas yra gėris – plaukai iškart įgauna apimtį  thumbup.gif

Beje, ar naudoji kažkokį plaukų balzamą?

Įdomu būtų išbandyti vyrišką, galbūt jis stipresnis smile.gif Moteriškas neblogas, bet ne visomis dienomis galiu juo pasitikėti biggrin.gif
Plaukų balzamą naudoju, tačiau ne Marmozel smile.gif

Atsakyti
user posted image

Aš įsimylėjau maitinamąjį kremuką su erškėtrožėmis. "Assorti" parduotuvėje jį išbandžiau, kad "aklai" nepirkt ir jau laukiu atlyginimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2015 10 27, 21:02)
http://www.marmozel....ds/IMG_8069.jpg

Aš įsimylėjau maitinamąjį kremuką su erškėtrožėmis. "Assorti" parduotuvėje jį išbandžiau, kad "aklai" nepirkt ir jau laukiu atlyginimo  biggrin.gif

Šiuo metu naudoju šį - tai tiksliai aprašymas skamba "Džiaugsmas odai" biggrin.gif Kvapas iš koto verčiantis, nes esu didelė rožių ir jazminų gerbėja wub.gif wub.gif Iš tikro tai labai riebus, naudoju tik ant gausiai sudrėkinto veido ir labai mažą kiekį.
Atsakyti
Mano bandyti:
Valiklis.
Įdomus. Tirštas. Atrodo net kietas, bet bėga. Reikia gerai suplakti, kad viduje buteliuko viskas gerai susimaišytų....
Spalva gelsva. Kvapas gėlių, įdomus, bet neaštrus, neįkyrus...
Pasiskirsto ant odos gerai. Aliejai visgi...
Pirmas įspūdis buvo nekoks, nes aliejiniai produktai mano odai netikdavo... Oda jautri, mišri, žandai sausi, o T zonoje oda kišasi beveik nuo visko....
Pirmas įspūdis-riebalas ant veido. Nuprausus vandeniu lieka tarsi riebi plėvelė ant veido. Nemalonu. Veidas, kaip nepraustas... Žandai sausi, jiems gal ir nieko, bet bijau, kad nekištų porų T zonoje. Nuvalius veidą rankšluosčiu, nusivalė ta plėvelė ir tas diskomfortas dingo... Po kelių kartų tikrai galvojau, kad nepatinka, bet ilgiau panaudojus, nuomonę pakeičiau... Pradėjo patikti, o gal pripratau.... Kad kokį akivaizdų rezultatą pamatyčiau, reikia greičiausiai panaudoti ilgiau.... Bet dabar tikrai planuoju pirkti, nes nugalėjus savo nusistatymą aliejiniams produktams, galiu teigti, kad geras valiklis. Odos netempia po jo ir T zonos nekiša... Toms, kurių oda labai sausa, mišri tikrai rekomenduočiau...
Mėginėlio užteko apie 2 sav. Čia greičiausiai individualiai. Todėl man norėtūsi buteliuko su dozatoriumi....

Aliejų mišinys riebesnei odai.

Kvapas stiprokas, žolelių, aliejinis. Pabandžiau pirmą kartą jį vieną. Oda truputį paraudo, bet po kelių min. paraudimas praėjo. Pati oda švelni, bet veidas blizga. Žandams trūksta drėkinimo. Tad mano odai, tepamas tik T zonai, o žandams reikalinga kita priemonė. Kitus kartus naudojau įlašinus/sumaišius su kitu kremuku. Rezultatas geresnis, geriau susigeria. Kad pagerėtų mano T zonos būklė (pagrindinė problema - inkštirai)-nepastebėjau. Naudojant tik po lašelį su kitomis priemonėmis, užtenka ilgam to mėginuko. Labai didelis minusas, kad nėra pipetės. Labai nepatogu naudoti.
Atsakyti
Dvi savaites naudojau valiklį veidui ir aliejų mišinį riebesnei odai. Kiekvieną vakarą vatos diskelį sudrėkindavau nedideliu kiekiu valiklio ir nuvalydavau veidą, vėliau papurkšdavau odą hidrolatu ir pasitepdavau keliais lašais aliejų mišinio.

Atsiliepimai apie šias priemones:

Valiklis veidui

Buvo įdomu išbandyti tokio tipo priemonę, nieko panašaus anksčiau naudoti neteko. Buteliuke priemonė atrodo tirštos gelio pavidalo konsistencijos, bet išbėga lengvai. Taip pat matosi smulkūs aliejaus lašeliai, todėl prieš naudojant reikia gerai suplakti. Priemonė yra šviesiai gelsvos spalvos, jaučiamas levandų kvapas. Kvapas nėra intensyvus. Tinkamas naudoti ir akių sričiai valyti (negraužia ir kitaip jų nedirgina). Akių makiažą nuvalo lengvai (buvo naudotas natūralus blakstienų tušas ir paakių maskuoklis). Nuvalius odą, jaučiamas gaivumo jausmas, nėra tempimo, lipnumo ar riebumo jausmo, tad nėra poreikio nusiprausti veidą vandeniu (nors priemonės aprašyme taip daryti rekomenduojama). Porų, regis, nekemša. Naudojasi skalsiai (per šį laiką sunaudojau tik apie 1/3 iš 10 ml talpos buteliuko (nuvalyti makiažui naudojau tik kartą, tam prireikė didesnio priemonės kiekio nei įprastai)).

Aliejų mišinys riebesnei odai

Seniai norėjau išbandyti puiklapių aliejų, nes turiu gana probleminę odą. Šio mišinio sudėtyje jo kaip tik yra. Priemonė gelsvos spalvos, gana skysta (turint omeny, kad tai aliejų mišinys). Kvapas žolinis - prieskoninis, kiek intensyvesnis, pasitepus dar kurį laiką jaučiamas. Skalsus, tepant ant sudrėkintos odos lengvai pasiskirsto, tad pakanka kelių lašų visam veidui. Jei nepadauginama, greitai susigeria ir nesijaučia riebumo. Pastebėjau, kad oda mažiau riebaluojasi, bet dar nesu tikra ar tai šios priemonės poveikis, ar atšalusių orų pasekmė.

Mano oda mišri/riebi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mieloji*: 17 gruodžio 2015 - 02:54
„Gėlinis“ veido drėkiklis skirtas visiems odos tipams. Sudėtyje tėra trys ingredientai, Marmozel kūrėjos vadinami tauriaisiais pasaulio žiedais: rožės, jazminaičiai bei čampakos.

Nors kvapui dažniausiai neturime draugų ir sunku rekomenduoti skaniai kvepiantį produktą, tačiau labai rekomenduoju radus progą pauostyti šį drėkiklį. Be nuostabiai šilto gėlinio kvapo, susijungę trys augalai suteikia drėgmės, gaivina odą, ramina mintis. Pasak gamintojų, šis drėkiklis „palaiko odos jaunystę, stangrumą, aktyvina atsinaujinimo procesus. Padeda atstatyti sveiką odos rūgštingumą. Tauriausių pasaulio žiedų aromatas budina jausmingumą, džiaugsmą.“ Damaskinės rožės žinomos dėl raminamųjų, uždegimą mažinančių savybių. Arabinių jazminaičių „kvapas stimuliuoja smegenų sritis, atsakingas už kūrybą, originalių idėjų gimimą. Jų kvapas sustiprina savigarbos jausmą, suteikia gerovės pojūtį, padeda prisitaikyti prie nepažįstamos aplinkos. Gerina atmintį.“ Manoma, kad arabinių jazminaičių (kitaip vadinamų malika) kvapas ramina, nuima stresą, įtampą, raumenų skausmus, padeda susikaupti, atgauti savikontrolę (informacija iš Kvapų namai). Čampakų gėlių vanduo ramina jautrią odą.

SUDĖTIS: *damaskinių rožių, čampakų, arabinių jazminaičių vandenys. *Ekologiškos žaliavos, 60%. Kaina – 50ml / 11.00 €.
Atsakyti