Manau, kad atsiliepimus reikia rašyti ilgiau panaudojus. Man iš pradžių irgi patiko, o po to kremai išsausino veidą...
QUOTE(micefee @ 2014 09 15, 20:11)
Manau, kad atsiliepimus reikia rašyti ilgiau panaudojus. Man iš pradžių irgi patiko, o po to kremai išsausino veidą...
Tai ir ilgiau panaudojus galesiu parasyt - kolkas tik primi ispuciai. Bet manau, kad aliejus is esmes ir liks aliejum, t.y. ar vienoks, ar kitoks didesnio skirtumo nebus odai. Na bent nei nuo vieno man nebuve kazko tokio - as veidui naudoju tik vakarais arba kas kelios dienos, o kunui irgi kas kelios dienos. Daugiau nematau kas galetu kazkaip pasikeist i bloga puse.
O vat sampunas ir balzamas man primine Weleda sampunus/kondicionierius - tokie pat svelnus, bet plaukai nekokie lieka. Tik po Marmozel bent galutinis vaizdas geras, o su Weleda kaip neplauti palikdavo man.
QUOTE(micefee @ 2014 09 15, 19:11)
O aliejų mišinius bandei?
Ar tik kremus? Drėkinamasis kremas man labai patiko, o va skirtas jautriai odai irgi ne tau vienai sausino.
Užtat aliejų mišinys brandžiai - visiškas gėris, jokių priekaištų. Tiesa, jį naudoju ne kasdien, derinu su serumu brandžiai odai pagal poreikį, pojūtį, nuotaiką
QUOTE(Gaya @ 2014 09 15, 18:42)
O aliejų mišinius bandei?
Ar tik kremus? Drėkinamasis kremas man labai patiko, o va skirtas jautriai odai irgi ne tau vienai sausino.
Nea, bandžiau tik jautriai odai.
Valiklį galiu ir aš pagirt Labai labai malonus žolinis kvapas, gerai valo veidą, per karščius vietoj kremo/aliejaus panaudodavau, nekimšo porų, greit gėrėsi, neatrodė veidas 'taukuotas'. Tik šiaip sudėtis tai gan primityvi ten, kiek pamenu, jojobos aliejus ir keletas hidrolatų. O ir mėginėlis labai greit susinaudojo, tai neapsisprendžiau dar ar noriu 38lt už 50ml mokėt.. Nors nenustebčiau, jei ateity ir nusipirkčiau, atsiminimai tai teigiami.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 09 15, 19:07)
Siandien isbandziau Sampuna ir Balzama plaukams. Tiesa sakant, nepatiko man efektas. Pacios priemones patiko svelniu, maloniu kvapu, gera konsistencija (ne per skysta, bet nera tirsta - pvz kai kuriu firmu mazuose buteliukuose priemones praktiskai neimanoma isspaust buna), sampunas pakankamai putoja. Bet tepant ant plauku toks jausmas lyg kazkiek sausintu, jau beplaunant atrode, kad veliasi plaukai ir nebuvo slydimo tarp pirstu. Balzama naudojau vietoj kondicionieriaus, tai ir ji uztepus toks sausumas jautesi, nebuvo slydimo. Na bet norejau isbandyt kaip bus kai plaukuciai isdzius, tai nieko daugiau nedejau. As visada pradziovinu plaukus naturaliai ir tada issukavus leidziu galutinai isdziut. Sikart issukuot nepavyko, nes velesi plaukai, o ypac apatiniai plaukai ties kaklu, tai supurskiau kitos firmos purskikliu plaukus, kad lengviau issisukuotu. Zinau, kad Balzamas skirtas naudot kaip nenuplaunama priemone, tai paskui dar ir taip panaudojau galiukams, bet man vistiek dregmes norisi daugiau plaukams.... Nors is esmes isdziuve plaukuciai grazus ir svelnus, nesukrite, kiek i sausesne puse nei iprastai, bet nieko blogo.
O kokie tavo plaukai?
Mano draugei, kurios plaukai sausoki, ilgi, iš tiesų šampūnas sausina šiek tiek.
Man tai kaip tik patinka tas sausumas, nes tuomet plaukai gražiai būna papurę, žaviai susigarbanoję, neapsunkę.
QUOTE(micefee @ 2014 09 15, 19:11)
Gali būti, jog susidarė luobas (likučiai sunkiai sugeriamų, nesugeriamų medžiagų su veido raginio sluoksnio odos likučiais), reikia šveitiklio-kaukės, luobą pašalinus kremas nebesausins.
QUOTE(Idioma @ 2014 09 16, 11:34)
O kokie tavo plaukai?
Mano draugei, kurios plaukai sausoki, ilgi, iš tiesų šampūnas sausina šiek tiek.
Man tai kaip tik patinka tas sausumas, nes tuomet plaukai gražiai būna papurę, žaviai susigarbanoję, neapsunkę.
Mano plaukai sviesinti, tai del to kiek sausesni, nors realiai ziurint/lieciant neatrodo sausi (bet sviesinimas nori nenori sausina plauka).
Vakar isdziovinus visai geras galutinis variantas buvo - ne tiek pakelti nuo saknu, kiek noretusi, bet nebuvo prisiploje prie galvos, purus, svelnus. Bet i vakara jau pradejo sukritinet, o ryte teko is naujo plaut....
Pirmiausia iš šios kosmetikos išbandžiau veido valiklį ir veido drėkiklį.
Valiklis tikrai bus kartojamas - patiko naudojimo būdu, kvapu ir poveikiu. Švariai nuvalė akių bei veido makiažą, nedirgino.
Žolinis drėkiklis pasirodė neišskirtinis ir todėl kiek brangokas.
Kadangi bendri įspūdžiai buvo teigiami nutariau patestuoti daugiau šio gamintojo produktų ir užsisakiau mini pakuočių rinkinį - didelis pliusas už tai,kad galima susikomplektuoti savo norimus produktus pačiai
Mano rinkinį sudarė:
Aliejinė plaukų kaukė (20 ml)
Kaukės užteko 2 kartams (plaukai nestori,iki pečių). Kaukė intensyvaus, bet man malonaus kvapo (mano aplinkoje, deja, taip galvoju tik aš ). Laikydavau per naktį ištepusi visus plaukus ir galvos odą. Patiko kaip ir visos aliejinės kaukės. Manau, kada nors įsigysiu didelę pakuotę.
Švelnus, odą tausojantis Marmozel šampūnas (50 ml) Vis dar testuoju ir neturiu vienareikšmiškos nuomonės.
Balzamas dažytiems, sausiems, pažeistiems plaukams (20 ml) Naudojau po plovimo ant šlapių plaukų ir dažnai ant sausų plaukų kaip nenuplaunamą priemonę. Patiko kvapas, tekstūra, tik pasirodė neskalsus. Ir atrodo,kad šiek tiek sausina/šiaušia/purina plauką, kas garbanotiems plaukams nėra labai pageidautina .
Drėkinančios bei valančios kaukių po mėginėlį (1-2 kartams). Išbandžiau abi jau po vieną kartą, bet dar nesusidariau nuomonės. Testuoju toliau.
Rinkinuko kaina buvo 50 LTL. Galvoju, kad ateityje dar kokį jų rinkinuką norėčiau susikomplektuoti
Taip pat įsigijau dezodorantą . Margaritos dezodorantas buvo sukėlęs baisią alergiją (pirmą kartą gyvenime turėjau problemų su pažastų oda - niežėjimas, paraudimas,pan.), tad skubiai ieškojau visiškai natūralios alternatyvos ir daug pagyrų internetuose radau būtent šiam. Dezodorantu kol kas esu patenkinta. Šiek tiek tenka keisti savo ryto įpročius,nes pasipurškus pažastis tenka pavaikštinėti pusnuogei, kol nudžius. Purkštukas, beja, puikus. Įdomu,kuriam laikui užteks, nes šiaip gan brangokas produktas.
Valiklis tikrai bus kartojamas - patiko naudojimo būdu, kvapu ir poveikiu. Švariai nuvalė akių bei veido makiažą, nedirgino.
Žolinis drėkiklis pasirodė neišskirtinis ir todėl kiek brangokas.
Kadangi bendri įspūdžiai buvo teigiami nutariau patestuoti daugiau šio gamintojo produktų ir užsisakiau mini pakuočių rinkinį - didelis pliusas už tai,kad galima susikomplektuoti savo norimus produktus pačiai
Mano rinkinį sudarė:
Aliejinė plaukų kaukė (20 ml)
Kaukės užteko 2 kartams (plaukai nestori,iki pečių). Kaukė intensyvaus, bet man malonaus kvapo (mano aplinkoje, deja, taip galvoju tik aš ). Laikydavau per naktį ištepusi visus plaukus ir galvos odą. Patiko kaip ir visos aliejinės kaukės. Manau, kada nors įsigysiu didelę pakuotę.
Švelnus, odą tausojantis Marmozel šampūnas (50 ml) Vis dar testuoju ir neturiu vienareikšmiškos nuomonės.
Balzamas dažytiems, sausiems, pažeistiems plaukams (20 ml) Naudojau po plovimo ant šlapių plaukų ir dažnai ant sausų plaukų kaip nenuplaunamą priemonę. Patiko kvapas, tekstūra, tik pasirodė neskalsus. Ir atrodo,kad šiek tiek sausina/šiaušia/purina plauką, kas garbanotiems plaukams nėra labai pageidautina .
Drėkinančios bei valančios kaukių po mėginėlį (1-2 kartams). Išbandžiau abi jau po vieną kartą, bet dar nesusidariau nuomonės. Testuoju toliau.
Rinkinuko kaina buvo 50 LTL. Galvoju, kad ateityje dar kokį jų rinkinuką norėčiau susikomplektuoti
Taip pat įsigijau dezodorantą . Margaritos dezodorantas buvo sukėlęs baisią alergiją (pirmą kartą gyvenime turėjau problemų su pažastų oda - niežėjimas, paraudimas,pan.), tad skubiai ieškojau visiškai natūralios alternatyvos ir daug pagyrų internetuose radau būtent šiam. Dezodorantu kol kas esu patenkinta. Šiek tiek tenka keisti savo ryto įpročius,nes pasipurškus pažastis tenka pavaikštinėti pusnuogei, kol nudžius. Purkštukas, beja, puikus. Įdomu,kuriam laikui užteks, nes šiaip gan brangokas produktas.
Mano atsiliepimas apie Marmozel sviestą kūnui:
Iš pradžių nustebino mažas kūnui skirtos priemonės kiekis, tik 60 ml , nes dažniausia kūnui būna didesnės talpos.
Kvapas toks švelniai salsvas, neerzinantis, man priminė valgomojo šokoladinio sviesto kvapą.
Tekstūra kieta, bet lengvai pasikabino ir nuo kūno šilumos lydėsi.
Nors rašo, jog pakanka 5 ml visam kūnui, bet man visos pakuotės užteko tik 3 kartam visam kūnui ir kokius 3 kartus rankom, tai aš sunaudodavau maždaug apie 18 ml visam kūnui.
Susigerdavo gan nelengvai, kokio pusvalandžio tikrai prireikdavo.
Bet po to oda likdavo pamaitinta ir minkšta, maloni liesti
Stai ir as gavau proga isbandyti sia prabngia kosmetika. Prabangia - ne tik del aukstesnes kainos, taciau ir del estetiskai patrauklaus, isbaigto produkto pateikimo su puikiomis etiketemis ir maloniu gamintoju demesiu klientui.
Pazinti pradejau nuo Drekinancio - maitinancio kremo. Ir iskart iskilo klausimas, ar taip jau pavyko pataikyti, ar tikrai visa si Marmozel kosmetika tokia puiki Is tiesu mano oda nera labai pretenzinga. Na, gal ji ir noretu buti kapryzingesne, bet kad ne labai daug demesio gauna, tenka paciai tvarkytis ) Naturalius produktus naudoju jau gana senai, dar Lietuvoje ju ne labai buvo. Kokosu alieju siusdavausi is uz juru mariu, kai dar niekas Lietuvoje apie toki nebuvo girdejes. Tiek mityboje, tiek kosmetikoje vadovaujuosi principu, kad geriau maziau, bet kokybisku produktu. Siaip dazniausiai naudoju aliejus ir ju misinius, fitolius, hidrolatus, dar molius, naturalius sveitiklius. Taciau kartais veido odai tiesiog uzsinori kitokios teksturos, ne aliejines. Tada ieskau kremo.
Anksciau mano oda buvo linkusi sauseti, ir tiek - viskas su ja buvo paprasta. Dabar, auginant trecia vaikeli, supratau, kad oda keiciasi - tapo misria. Mano iprastais aliejais jau nebe taiop dziaugiasi. Be to, vasara ir ziema pradejo "reikalauti" skirtingo palepinimo. Tad mane labai nustebino sis Drekinantis - maitinantis kremukas, kuris, nors ir riebus - puikiai pamaitina oda, taciau ir greitai susigeria, oda lieka minkstute svelnute ir pamaitinta. Jis man tiko tiesiog idealiai. Pavasari dar tu vitaminu truksta, kazko berti pradejo, kas siaip jau man retai pasitaiko. O sis kremas tikrai padejo odai apsitvarkyti, nuramino.
Gerai ir tas jo universalumas, kad tinka visam mirsios odos tipo veidui, taip pat net ir paakiam. O as net ir lupas vakare juo tuo paciu pasitepdavau. Nelaikau daug priemoniu vienu metu ar keliu ivairiems atvejams. Dazniausiai nauja perku tik bebaigdama naudojama.
Zodziu, man netgi labai patiko - tiek poveikiu, tiek konsistensija, tiek gan neiprastu kvapu ir... spalva! Pavasari akys pasiilgusios zalumos Kitakart rinkdamasi netgi bijociau rizikuoti imti kita. Taciau vasarai galbut ir reiketu pabandyti lengvesni, o gal uztektu tiesiog tepti maziau.
Beje, del saldytuvo. Porakart nunesiau, o paskui... - ai, palikau vonioje (kurioje dar ir sildomos grindys pas mus ziemos sezonu paliekamos ijungtos). Ir nieko, puikiausias kremas buvo viso jo naudojimo metu.
Pazinti pradejau nuo Drekinancio - maitinancio kremo. Ir iskart iskilo klausimas, ar taip jau pavyko pataikyti, ar tikrai visa si Marmozel kosmetika tokia puiki Is tiesu mano oda nera labai pretenzinga. Na, gal ji ir noretu buti kapryzingesne, bet kad ne labai daug demesio gauna, tenka paciai tvarkytis ) Naturalius produktus naudoju jau gana senai, dar Lietuvoje ju ne labai buvo. Kokosu alieju siusdavausi is uz juru mariu, kai dar niekas Lietuvoje apie toki nebuvo girdejes. Tiek mityboje, tiek kosmetikoje vadovaujuosi principu, kad geriau maziau, bet kokybisku produktu. Siaip dazniausiai naudoju aliejus ir ju misinius, fitolius, hidrolatus, dar molius, naturalius sveitiklius. Taciau kartais veido odai tiesiog uzsinori kitokios teksturos, ne aliejines. Tada ieskau kremo.
Anksciau mano oda buvo linkusi sauseti, ir tiek - viskas su ja buvo paprasta. Dabar, auginant trecia vaikeli, supratau, kad oda keiciasi - tapo misria. Mano iprastais aliejais jau nebe taiop dziaugiasi. Be to, vasara ir ziema pradejo "reikalauti" skirtingo palepinimo. Tad mane labai nustebino sis Drekinantis - maitinantis kremukas, kuris, nors ir riebus - puikiai pamaitina oda, taciau ir greitai susigeria, oda lieka minkstute svelnute ir pamaitinta. Jis man tiko tiesiog idealiai. Pavasari dar tu vitaminu truksta, kazko berti pradejo, kas siaip jau man retai pasitaiko. O sis kremas tikrai padejo odai apsitvarkyti, nuramino.
Gerai ir tas jo universalumas, kad tinka visam mirsios odos tipo veidui, taip pat net ir paakiam. O as net ir lupas vakare juo tuo paciu pasitepdavau. Nelaikau daug priemoniu vienu metu ar keliu ivairiems atvejams. Dazniausiai nauja perku tik bebaigdama naudojama.
Zodziu, man netgi labai patiko - tiek poveikiu, tiek konsistensija, tiek gan neiprastu kvapu ir... spalva! Pavasari akys pasiilgusios zalumos Kitakart rinkdamasi netgi bijociau rizikuoti imti kita. Taciau vasarai galbut ir reiketu pabandyti lengvesni, o gal uztektu tiesiog tepti maziau.
Beje, del saldytuvo. Porakart nunesiau, o paskui... - ai, palikau vonioje (kurioje dar ir sildomos grindys pas mus ziemos sezonu paliekamos ijungtos). Ir nieko, puikiausias kremas buvo viso jo naudojimo metu.
Planavau planavau ir pagaliau įsigyjau dezodorantą ir suprantu, kodėl jį taip giria!!! Iš ties stebėtinai puikiai nuima kvapą
Gal kas turi atsiliepimų apie:
http://www.marmozel....rinkinys-vyrams
ir
http://www.marmozel....dorantas-vyrams
ką galvojate dovanoti Tėvo dienai?
http://www.marmozel....rinkinys-vyrams
ir
http://www.marmozel....dorantas-vyrams
ką galvojate dovanoti Tėvo dienai?