Įkraunama...
Įkraunama...

Marmozel kosmetika

O šiaip jau per kiek laiko suprantate, ar priemonė tinka, ar ne? Kažkur skaičiau, kad vos ne mėnesio reikia....
Mėnesio reikia galbūt labiau įsitikinimui, ar tikrai priemonė tinka, ar yra jos poveikis, nes jei netinka, tai galima pajusti/pamatyti iškart. smile.gif
Atsakyti
O šiaip jau per kiek laiko suprantate, ar priemonė tinka, ar ne? Kažkur skaičiau, kad vos ne mėnesio reikia....

Aš tik baigiantis pakuotei galiu pasakyti, ar patiko, koks poveikis, kaip oda/plaukai reagavo. Išskyrus tais atvejais, kai akivaizdžiai netinka - kemša poras, beria, niežti, kaista smile.gif
Ne kartą buvo, kad lyg iš pradžių efektas ir geras atrodė, bet po kelių panaudojimų atsirado pleiskanų, pradėjo berti. Tai dabar nebeskubu kalbėti apie produktą, kai jam dar bandomasis laikotarpis biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Apie Marmozel kosmetiką išgirdau visai neseniai, kol kas išbandžiau švelnų šampūną, balzamą, aliejų veidui ir drėkiklį. Įspūdžiai labai puikūs:) Žiūrėsiu, ar laikui bėgant nuomonė nepasikeis:) Jei kam įdomu išbandyti Marmozel produktus, tinklaraštyje paskelbiau veido valiklio atiduotuves
Atsakyti
Man tai dar kas patiko, tai ju dezikas. Niekad nemaniau, kad naturalios kosmetikos dezikas gali but GERAS. Kazkada turejau Sanex dezodoranta su pudra (tik aisku jis ne apie naturaluma), kuri labai mylejau. Sis kazkuo panasus i ji...

http://www.marmozel....us-dezodorantas

Atsakyti
Didelį pliusą dedu ir Marmozel drėkinamai kaukei:)

user posted image
Atsakyti
Mergaites, o kas geriau - serumas ar aliejus brandziai odai? Gal kam teko naudoti ir ta, ir ana? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2014 04 30, 12:05)
Mergaites, o kas geriau - serumas ar aliejus brandziai odai? Gal kam teko naudoti ir ta, ir ana?  4u.gif

Jei vasarai, tai šimtu procentų - serumas. Jis būtent toks lengvas, kokio ir norisi/reikia, kai karšta.

Kai gyvenome Italijoje, Marmozel serumas brandžiai odai buvo mano odos priežiūros primonė nr. 1. thumbup.gif

Nuo to laiko jį visada perku pavasarį-vasarą.
Atsakyti
As pirkau saviskiui toki meginuku rinkinuka. Kad apsiziuret, kas tinka ir patinka. O ne visa alieju po skutimosi iskart smile.gif

http://www.marmozel....s-savaite-vyrui
Atsakyti
Išbandžiau šampūną, kondicionierių ir drėkinamąją kaukę smile.gif atsiliepimus sudėjau čia http://veidrodeli.bl...mas-grozis.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Petitgrain: 16 gegužės 2014 - 20:55
Man be galo patinka tas dezodorantas bigsmile.gif atradimas tiesog smile.gif

Gal galite parašyti labiausiai pasiteisinusius Marmozel produktus, kuriuos esate naudojusios? g.gif
Ar jūsų vyrai irgi jais naudojasi, o vaikai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 06 rugpjūčio 2014 - 08:14
QUOTE(JulieTa @ 2014 08 06, 08:14)
Man be galo patinka tas dezodorantas  bigsmile.gif atradimas tiesog smile.gif

Gal galite parašyti labiausiai pasiteisinusius Marmozel produktus, kuriuos esate naudojusios? g.gif
Ar jūsų vyrai irgi jais naudojasi, o vaikai?  g.gif

Mano naujausias Marmozel atradimas - aliejus Šaltalankis, kurį kitoje temoje kažkas rekomendavo. Aš jį jau seniai žinojau, bet kažkaip neprisiruošdavau.

Dabar ir sau, ir vaikams naudoju, net vyrą patepu po dušo blush2.gif Nuo gegužės mėnesio naudoju.

Ir kolegei, kuri sausa kūno oda skundėsi, jau daviau išbandyti.

Tas aliejus ir drėkina, ir minkština, ir labai gražiai palaiko skanų vasarišką įdegį drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
Pagaliau prisiruosiau isbandyt kruvele Marmozel produktu - norejau subaigt turimas priemones, kad galeciau kuo daugiau isbandyt iskart 4u.gif Ispudziai tikrai geri, ypac apie veido priemones. Labai domina visu isgirtas dezodorantas, tai jis tebestovi noru sarase.

Zemiau palieku atsiliepima apie veido ir kuno priemones - tik dar paminesiu, kad is visu priemoniu isskirciau veido Valikli ir Brandziai alieju misini veidui thumbup.gif Sie tikrai labai suzavejo. Gelinis veido drekiklis geras, bet manes visokie tonikai ir vandenukai nelabai traukia, t.y. neskiriu jiems daug demesio.

Siandien isbandziau Sampuna ir Balzama plaukams. Tiesa sakant, nepatiko man efektas. Pacios priemones patiko svelniu, maloniu kvapu, gera konsistencija (ne per skysta, bet nera tirsta - pvz kai kuriu firmu mazuose buteliukuose priemones praktiskai neimanoma isspaust buna), sampunas pakankamai putoja. Bet tepant ant plauku toks jausmas lyg kazkiek sausintu, jau beplaunant atrode, kad veliasi plaukai ir nebuvo slydimo tarp pirstu. Balzama naudojau vietoj kondicionieriaus, tai ir ji uztepus toks sausumas jautesi, nebuvo slydimo. Na bet norejau isbandyt kaip bus kai plaukuciai isdzius, tai nieko daugiau nedejau. As visada pradziovinu plaukus naturaliai ir tada issukavus leidziu galutinai isdziut. Sikart issukuot nepavyko, nes velesi plaukai, o ypac apatiniai plaukai ties kaklu, tai supurskiau kitos firmos purskikliu plaukus, kad lengviau issisukuotu. Zinau, kad Balzamas skirtas naudot kaip nenuplaunama priemone, tai paskui dar ir taip panaudojau galiukams, bet man vistiek dregmes norisi daugiau plaukams.... Nors is esmes isdziuve plaukuciai grazus ir svelnus, nesukrite, kiek i sausesne puse nei iprastai, bet nieko blogo.

Apie kitas priemones atnesu savo atsiliepima is kitos temos:

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 09 15, 05:28)
O pati neseniai gavau proga isbandyt veido, kuno ir plauku priemones, bet tik siandien prisiruosiau ta padaryt (nors plauku dar nebandziau). Labai patiko visu priemoniu kvapai - svelnus (Gelinis drekiklis veidui tik kiek stipresnis), neutralus thumbup.gif Valiklis labai gerai nuvale makiaza, po to tepiau Gelini drekikli veidui ir alieju misini Brandziai odai (mano oda sausa), tai koks svelnus ir minkstas veidas wub.gif Is tirkuju, tai maniau, kad padauginau aliejaus veidui ir galvojau, kad gali litk kiek riebaluotas, bet viskas susigere puikiai. Kolkas tik pirmi ispudziai, tai nezinau kaip toliau naudosis ir patiks, bet manau, kad blogiau nebus  biggrin.gif

Tiesa, kunui isbandziau alieju Dausos - irgi gerai susigere, nepaliko riebalo, drekinimo irgi kolkas uztenka. Zodziu, patenkinta viskuo.

Atsakyti