aš testuoju gavau progą. Kol kas tik pirmas straipsnis apie marmozel gaminį. Rašau normalius, rimtus, o ne tris sakinius taip kad galit paskaityti. Pirmas į mano akiratį pakliuvo dezodorantas. Nu žinokit pasaka
Nuoroda į mano blog'ą žemiau, straipsnis - antras
Galit kaukę ir vandeniu apipurkšti.
Aš naudojau savaitę laiko veido valiklį vakarais ir kremuką jautriai odai rytais, bet man kažkodėl netiko šios priemonės... Iš pradžių veido oda buvo labai maloni, švelni, o po poros dienų ėmė labai sausėti nors ji mišri, t zona linkusi į riebumą. Bet taip išsausėjo, kad net ėmė tempti... Net nežinau kodėl, nors naudojau priemones pagal rekomendacijas, ant drėgnos odos. Gal kad šių priemonių pagrindas aliejai, o, kiek man žinoma, odos maitinti vien aliejais nepakanka, reikia ir gausaus drėkinimo (purškiau levandų hidrolatu taip pat)?
Aš testavau veido valiklį, maitinantį kremą ir drėkinantį-maitinantį kremuką.
Mano oda į sausumą, brandi, drėgmės trūkumas.
Valiklis akių negraužia, jausmas valant odą malonus, atsparų akių pieštuką nenuvalo 100 proc, BB kremo irgi pilnai neįveikia. Nors ryte labai malonu juo valyti odytę.
Maitinantis veido kremukas skalsus - 3 ml mėginio pakako 10 kartų. Tepiau ant šlapio, beveik varvančio veido, tepimo metu dar papildomai purškiau hidrolatu. Nuo antro panaudojimo karto ėmiau jausti drėgmės trūkumą: iš pažiūros oda blizga, o aš jaučiu nemalonų tempimą. Ryte pasitepus jau po pietų oda būna išsausėjusi. Dar susidarė toks įspūdis, kad kreme esantis vaškas kemša poras - liečiant veidas atrodo grublėtas. Tuo metu veidą vakare šveičiau šveitikliais 3 kartus. Išvada: šio kremuko nekartočiau man jis per sunkus.
Drėkinantį-maitinantį kremuką tik įpusėjau - manau jo užteks trumpiau- gal 7-8 kartams. Drėgmės trūkumo, kaip buvo prieš tai, nėra. Kolkas veido netraukia, malonus naudoti. Minusai: labai nemėgstu, kai kremas smarkiai emulsuojasi tepimo metu( pabala), o šis būtent taip ir daro. Dar nepatiko jo konsistencija, plika akimi matyti iškorėjimas ir atsiskyrę aliejaus lašeliai.
Natūralias priemones naudoju jau trečius metus, oda prie aliejų įpratusi, ypatingo pagerėjimo ar kitokio super poveikio nepastebėjau.
Mano oda į sausumą, brandi, drėgmės trūkumas.
Valiklis akių negraužia, jausmas valant odą malonus, atsparų akių pieštuką nenuvalo 100 proc, BB kremo irgi pilnai neįveikia. Nors ryte labai malonu juo valyti odytę.
Maitinantis veido kremukas skalsus - 3 ml mėginio pakako 10 kartų. Tepiau ant šlapio, beveik varvančio veido, tepimo metu dar papildomai purškiau hidrolatu. Nuo antro panaudojimo karto ėmiau jausti drėgmės trūkumą: iš pažiūros oda blizga, o aš jaučiu nemalonų tempimą. Ryte pasitepus jau po pietų oda būna išsausėjusi. Dar susidarė toks įspūdis, kad kreme esantis vaškas kemša poras - liečiant veidas atrodo grublėtas. Tuo metu veidą vakare šveičiau šveitikliais 3 kartus. Išvada: šio kremuko nekartočiau man jis per sunkus.
Drėkinantį-maitinantį kremuką tik įpusėjau - manau jo užteks trumpiau- gal 7-8 kartams. Drėgmės trūkumo, kaip buvo prieš tai, nėra. Kolkas veido netraukia, malonus naudoti. Minusai: labai nemėgstu, kai kremas smarkiai emulsuojasi tepimo metu( pabala), o šis būtent taip ir daro. Dar nepatiko jo konsistencija, plika akimi matyti iškorėjimas ir atsiskyrę aliejaus lašeliai.
Natūralias priemones naudoju jau trečius metus, oda prie aliejų įpratusi, ypatingo pagerėjimo ar kitokio super poveikio nepastebėjau.
Sveikos, as naudojau kremuka jautriai odai. Mano odai jis tiko, bet kaip ir minejau, pries tai purksdavau roziu hidrolata Keista, kad sudrekinus oda vis tiek nelabai tiko...
QUOTE(micefee @ 2014 03 04, 20:05)
Aš naudojau savaitę laiko veido valiklį vakarais ir kremuką jautriai odai rytais, bet man kažkodėl netiko šios priemonės... Iš pradžių veido oda buvo labai maloni, švelni, o po poros dienų ėmė labai sausėti nors ji mišri, t zona linkusi į riebumą. Bet taip išsausėjo, kad net ėmė tempti... Net nežinau kodėl, nors naudojau priemones pagal rekomendacijas, ant drėgnos odos. Gal kad šių priemonių pagrindas aliejai, o, kiek man žinoma, odos maitinti vien aliejais nepakanka, reikia ir gausaus drėkinimo (purškiau levandų hidrolatu taip pat)?
o tu nebandei tiesiog užtepti daugiau kremo? na, būna - sudrėkini hidrolatu, patepi kremu ir jauti, kad trūksta. tai aš dar purškiu ir dar tepu.
"Jeigu aliejus ar kremas blizga ant odos ilgiau nei 5 minutes užtepei per daug. Jeigu akimirksniu susigėrė, tepk dar oda ištroškusi tikro maisto. Jeigu odą traukia jai trūksta drėgmės. Apsipurkšti drėkikliu galima ir jau pasidarius makiažą, svarbu iš karto nebėgti į lauką, nes drėgmės ir šalčio derinys odai itin nenaudingas.
Atsimink, kad žiemą, skirtingai nei vasarą, vakare odą reikia gausiau drėkinti (naudok daugiau vandens turintį drėkinamąjį kremą), o dieną gausiau maitinti (naudok riebesnį, maitinamąjį kremą)."
QUOTE(Idioma @ 2014 03 05, 10:04)
o tu nebandei tiesiog užtepti daugiau kremo? na, būna - sudrėkini hidrolatu, patepi kremu ir jauti, kad trūksta. tai aš dar purškiu ir dar tepu.
Na galėsiu pamėginti tepti ir daugiau kremo, dar liko jo, be to, turiu ir stipresnį variantą jautriai odai. O hidrolatu purškiau ir dienos metu, nes tiesiog labai nekomfortiškai sausas veidas buvo. Dabar grįžus prie įprastinio kremo viskas susitvarkė. Vakarais aš kremų nenaudoju, palieku odai pačiai regeneruotis. Jauna dar yra, tegul dirba...
Aš jau stabiliai nuo pat gavimo dienos naudojau Jautrios odos kremo ir vėliau jau aliejaus riebiai odai mėginėlius, tai meluočiau, jei pasakyčiau, kad kuris vienas iš jų padarė didelį įspūdį. Aliejus gal lyg ir labiau patiko, bet jam dar laiko duot reikia, kad iki galo nuomonę susidaryt. O kremas tai ne kažin ką.. Čia labiau įpročio reikalas, bet man nelabai patinka aliejinės tekstūros kremai, o šis ir per sunkus buvo, kad ir ant kokios drėgnos odos tepčiau. O po šių produktų ir pasikimšusių porų/spuogiukų atsirado, tiesa, sunku realiai pasakyt dar nuo kurio produkto.
Beje, kur testuotojoms reiks rašyt savo atsiliepimus už mėginėlius?
Beje, kur testuotojoms reiks rašyt savo atsiliepimus už mėginėlius?
QUOTE(illuminated @ 2014 03 09, 21:41)
Aš parašiau atsiliepimus tuo marmozel el paštu, kuriuo siuntė info testuotojoms.
QUOTE(Galla @ 2014 03 10, 13:19)
Dezodorantas geras, nu bet labai brangus
tikrai pirkčiau, na bet 50 ml. - 33 Lt iš iherb ekologišką, aukščiausius reitingus turintį dvigubai didesnį kiekį už tokią sumą gali parsisiųst
tikrai pirkčiau, na bet 50 ml. - 33 Lt iš iherb ekologišką, aukščiausius reitingus turintį dvigubai didesnį kiekį už tokią sumą gali parsisiųst
Sutinku, kad brangus. Kaip ir šampūnas Bet ir neginčijamai GERAS.
Išties pramoniniai gaminiai būna pigesni. Aš pati kartais "sugriešiju" ir nusiperku pigesnį ekologišką, pagamintą pramoniniu būdu.
Tačiau visada stengiuosi palaikyti mažus vietinius gamintojus Ir man pačiai patinka žinoti, kas gamino tas kūno priežiūros priemones, kurias aš naudoju.
Man patinka, kad jos gaminamos Lietuvoje, kad mažais kiekiais, nesivaikant dėmesio ir nešaukiant garsiai - koks aš ekologiškas. Tiesiog mėgaujasi žmogus tuo, ką daro, o daro nuosaikiai, sąžiningai, kokybiškai, ramiai.
Aš irgi noriu taip