Įkraunama...
Įkraunama...

Marmozel kosmetika

QUOTE(rami_rami @ 2013 03 20, 09:44)
Aš gavau išbandyti Marmozel ANTICELIULITINĮ ŠVEITIKLĮ, tiksliau, išprašiau iš draugės, nes pavasaris juk artėja ohmy.gif

Tiesa, himalajų druska, manau, nėra kažkuo labai jau ypatinga, bet visas produktas tikrai veiksmingas  thumbup.gif . Naudojau kaip parašyta - iš pradžių kasdien, paskui rečiau.

g.gif o tai kiek laiko naudojot kad jau veiksmingas g.gif
Atsakyti
QUOTE(roalma @ 2013 03 20, 17:11)
g.gif  o tai kiek laiko naudojot kad jau veiksmingas  g.gif

Žinok, naudojau visą mėnesį sąžiningai 4u.gif Dabar padariau pertraukėlę ir vėl pratęsiu.
Atsakyti
QUOTE(rami_rami @ 2013 04 05, 16:09)
Žinok, naudojau visą mėnesį sąžiningai  4u.gif Dabar padariau pertraukėlę ir vėl pratęsiu.

ir kiek jums tos priemines uztenka g.gif
Atsakyti
na, žinok, užtenka tikrai ilgam - svarbiausia pakabinti nedidelį kiekį ir gerai gerai išmasažuoti visas problemines vietas. ten juk aliejus su druska - slysta gerai, limfą išjudina kaip reikalas. o limfotaka ir yra atsakinga už celiulito buvimą/nebuvimą.

4u.gif

QUOTE(roalma @ 2013 04 05, 17:26)
ir kiek jums tos priemines uztenka  g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 balandžio 2013 - 18:11
QUOTE(rami_rami @ 2013 04 08, 16:18)
na, žinok, užtenka tikrai ilgam - svarbiausia pakabinti nedidelį kiekį ir gerai gerai išmasažuoti visas problemines vietas. ten juk aliejus su druska - slysta gerai, limfą išjudina kaip reikalas. o limfotaka ir yra atsakinga už celiulito buvimą/nebuvimą.

4u.gif

na klausiu todel kad turiu sveitikli bet tokiu stebuklu nematau kaip jus 4u.gif ir tas nedidelis kiekis g.gif kad ir ant slapios odos tepu/trinu bet vistiek man susinaudoga saukstelis vienai kojai saukstelis kitai jau ir nera geru 10ml g.gif tai as gal nemoku taupiai naudoti biggrin.gif arba reikia pasigooglinti kur tie limfotakos taskai g.gif kad juos geriau patrinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(roalma @ 2013 04 10, 08:41)
na klausiu todel kad turiu sveitikli bet tokiu stebuklu nematau kaip jus 4u.gif  ir tas nedidelis kiekis  g.gif kad ir ant slapios  odos tepu/trinu  bet vistiek man susinaudoga saukstelis vienai kojai saukstelis kitai  jau ir nera geru 10ml  g.gif  tai as gal nemoku taupiai naudoti  biggrin.gif  arba reikia pasigooglinti kur tie limfotakos taskai  g.gif  kad juos geriau patrinti  g.gif

4u.gif

http://www.probiotik...is-masazas.html
Atsakyti
prisidedu prie pagyrų dezodorantui. kol kas pats geriausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2013 05 30, 17:37)
prisidedu prie pagyrų dezodorantui. kol kas pats geriausias  smile.gif

tai vienintelis mano naudotas sios firmos gaminys, bet galiu tik paantrint thumbup.gif
Atsakyti
kremas jautriai odai ir drėkiklis bus kartojami: oda atsigavo, tapo matinė, odos netempia, labai patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselepagegiai: 06 liepos 2013 - 17:14
Gal yra naudojusiu Marmozel vaskinius roziu kvepalus? Butu smagu isgirsti atsiliepimus. Kvepia skaniai, idomiai? kaip ilgai laikosi kvapas ir pan. Paskutiniu metu roziu kvapas man taaaip patinka, kad susidomejau siais kvepaliukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gita111 @ 2013 12 10, 14:35)
Gal yra naudojusiu Marmozel vaskinius roziu kvepalus? Butu smagu isgirsti atsiliepimus. Kvepia skaniai, idomiai? kaip ilgai laikosi kvapas ir pan. Paskutiniu metu roziu kvapas man taaaip patinka, kad susidomejau siais kvepaliukais smile.gif

Aš turiu juos. Labai norėjau jų dėl tos pačios priežasties kaip ir tu - norėjosi ROŽIŲ. Ir gavau smile.gif Švelnus, šiltas, jaukus, rožinis kvapas. Moteriškas smile.gif Žodžiu, pasikvėpinu ir... skraidau kaip rožės žiedlapis smile.gif Jokie žemiški rūpesčiai neslegia.

Atsakyti
Gal kas bandėt seruma? Ar ligina mimikos rauksles? Dėkui kas pasidalins pastebėjimais smile.gif
Atsakyti