Na va, pagaliau pagaliau pagaliau prisiruošiau išbandyti Marmozel drėkinamąjį kremą. Jau po kelių dienų pagalvojau - IR KUR AŠ ANKSČIAU BUVAU
))??!! O po mėnesio nusipirkau dar vieną indelį
Kvapas: Kaip taikliai pasakė viena mano draugė, šio kremo gaivus žalias kvapas - tai kelionė į šiltus kraštus, kur žydi akimis neaprėpiamos citrinmedžių, apelsinmedžiu ir greipfrutų medžių giraitės. Pasitepi tokiu kremu rudeniu lašančioje Lietuvoje ir šilčiau, ir linksmiau tampa:)
Išvaizda: skanutėliai šviesiai žalios spalvos lengvučiai putėsiai (toks mano mėgiamas desertas). taip ir maga imti šaukštelį ir kabinti
Pojūtis tepant: išvaizda neapgavo - žadėtas lengvumas palieka pasivaikščiojimo debesyse pojūtį... svaigų potyrį... mmm... kalbant žemiškai, susigeria itin greitai ir tonizuoja odą, o žaliasis kvapas - ir mintis.
Rezultatas: Raukšlelės išlygintos (turiu įprotį suraukti antakius, kai reikia tris vaikus iškart paauklėti
), paakiai pastebimai pašviesėję, oda sudrėkinta ir stangri.
POST SCRIPTUM
Dar patiko kremo universalumas - šiltesniuoju laiku galima naudoti dienai, šaltesniuoju - nakčiai, be to, labai tinka paakiams, lūpoms, kaklui.
BŪTINAI tepkite ant drėgnos odos. Nedidelį kiekį. Jeigu kremas blizga ant odos ilgiau nei 5 minutes padauginote. Jeigu akimirksniu susigėrė, tepkite dar vieną sluoksnį oda ištroškusi tikro maisto. Iškart pajusite, kad odos nebetempia, ji nebepleiskanoja. Didesnius pokyčius išvysite po mėnesio kai atsinaujins odos sluoksniai.
apie mūsų kelionę - čia ir dabar - www.minn.lt