Įkraunama...
Įkraunama...

Marmozel kosmetika

QUOTE(roalma @ 2012 09 25, 13:22)
man kazkaip uogos pirmos atrodo pradejo sita kelia g.gif bet cia tik as taip galvoju ax.gif

ranku darbo kosmetikos pradininkai Lietuvoje yra Kvapu Namai.. Nuo ju viskas ir prasidejo.. Tik veliau atsirado Marmozele.. Po to Uogos.. Dar veliau visokios kitokios..
Atsakyti
drinks_cheers.gif

pagrindini ir pamirsau doh.gif
vieninteliai tikriausiai turi tokia super interneto svetaine su tiek naudingos informacijos 4u.gif
KN kazkaip man net nesirikiuoja i viena eile su kitom visokiom gamintojelem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2012 09 25, 12:28)
ranku darbo kosmetikos pradininkai Lietuvoje yra Kvapu Namai.. Nuo ju viskas ir prasidejo..

QUOTE(roalma @ 2012 09 25, 12:37)
drinks_cheers.gif

vieninteliai tikriausiai turi tokia super interneto svetaine su tiek naudingos informacijos 4u.gif

drinks_cheers.gif dėl Kvapų namų, Laime žaviuosi kuo nuoširdžiausiai, o dalyvavimas jų kvapų kontempliacijose viena nuostabiausių patirčių 4u.gif Per gimdymą kvėpiau ir tepiau KN mišinį ir jaučiausi tokia pakylėta, kad net gydytoja stebėjosi biggrin.gif

Tik jei jau kalbame apie kosmetikos gamybą, tai jie ne iškart atsiradę ėmė ją gaminti, iš pradžių maišė kvepalus wink.gif

Apie KN

bet kokiu atveju, aš tikrai už visus gamintojus ir gamintojėlius, kurie nesėdi kaip rūpintojėliai, o ima ir kuria.

4u.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau pagaliau pagaliau prisiruošiau išbandyti Marmozel drėkinamąjį kremą. Jau po kelių dienų pagalvojau - IR KUR AŠ ANKSČIAU BUVAU smile.gif))??!! O po mėnesio nusipirkau dar vieną indelį ax.gif

user posted image

Kvapas: Kaip taikliai pasakė viena mano draugė, šio kremo gaivus žalias kvapas - tai kelionė į šiltus kraštus, kur žydi akimis neaprėpiamos citrinmedžių, apelsinmedžiu ir greipfrutų medžių giraitės. Pasitepi tokiu kremu rudeniu lašančioje Lietuvoje ir šilčiau, ir linksmiau tampa:)

Išvaizda: skanutėliai šviesiai žalios spalvos lengvučiai putėsiai (toks mano mėgiamas desertas). taip ir maga imti šaukštelį ir kabinti biggrin.gif

Pojūtis tepant: išvaizda neapgavo - žadėtas lengvumas palieka pasivaikščiojimo debesyse pojūtį... svaigų potyrį... mmm... kalbant žemiškai, susigeria itin greitai ir tonizuoja odą, o žaliasis kvapas - ir mintis.

Rezultatas: Raukšlelės išlygintos (turiu įprotį suraukti antakius, kai reikia tris vaikus iškart paauklėti smile.gif), paakiai pastebimai pašviesėję, oda sudrėkinta ir stangri.

POST SCRIPTUM smile.gif Dar patiko kremo universalumas - šiltesniuoju laiku galima naudoti dienai, šaltesniuoju - nakčiai, be to, labai tinka paakiams, lūpoms, kaklui.

BŪTINAI tepkite ant drėgnos odos. Nedidelį kiekį. Jeigu kremas blizga ant odos ilgiau nei 5 minutes – padauginote. Jeigu akimirksniu susigėrė, tepkite dar vieną sluoksnį – oda ištroškusi tikro maisto. Iškart pajusite, kad odos nebetempia, ji nebepleiskanoja. Didesnius pokyčius išvysite po mėnesio – kai atsinaujins odos sluoksniai.

Atsakyti
P.S. Pamiršau pasidžiaugti, kad puikiai veikia tokia mano odos kasdienės priežiūros sistema:

1) prausiuosi Gasulo moliu iš KVAPŲ NAMŲ;

2) nusišluosčiusi apipurškiu gelsvųjų sėklučių hidrolatu iš KVAPŲ NAMŲ arba MARMOZEL toniku-drėkikliu riebiai, beriamai odai su juodųjų serbentų hidrolatu;

3) tepu MARMOZEL drėkinamuoju-maitinamuoju kremu su avokadais;

4) kartais vakare nusipraususi dar pasidarau kaukę iš to paties Gasulo molio su lašu levandų eterinio aliejaus bei pelargonijų hidrolato.

Tik va, paskutinį kartą neapdairiai leidau kaukei uždžiūti, o gal per ilgai palaikiau, tai paskui veidą dėmėmis išmušė ohmy.gif

Laimei, kremas per naktį visiškai nuramino, nes ryte laukė darbo pokalbis ax.gif

O čia - naudingi nakties skaitiniai iš serijos BŪKIME SVEIKI: Kaip paruošti odą ir organizmą žiemai
Atsakyti
QUOTE(Gaya @ 2012 10 13, 16:46)
Na va, pagaliau pagaliau pagaliau prisiruošiau išbandyti Marmozel drėkinamąjį kremą. Jau po kelių dienų pagalvojau - IR KUR AŠ ANKSČIAU BUVAU smile.gif))??!! O po mėnesio nusipirkau dar vieną indelį  ax.gif

user posted image

Kvapas: Kaip taikliai pasakė viena mano draugė, šio kremo gaivus žalias kvapas - tai kelionė į šiltus kraštus, kur žydi akimis neaprėpiamos citrinmedžių, apelsinmedžiu ir greipfrutų medžių giraitės. Pasitepi tokiu kremu rudeniu lašančioje Lietuvoje ir šilčiau, ir linksmiau tampa:)

Išvaizda: skanutėliai šviesiai žalios spalvos lengvučiai putėsiai (toks mano mėgiamas desertas). taip ir maga imti šaukštelį ir kabinti biggrin.gif

Pojūtis tepant: išvaizda neapgavo - žadėtas lengvumas palieka pasivaikščiojimo debesyse pojūtį... svaigų potyrį... mmm... kalbant žemiškai, susigeria itin greitai ir tonizuoja odą, o žaliasis kvapas - ir mintis.

Rezultatas: Raukšlelės išlygintos (turiu įprotį suraukti antakius, kai reikia tris vaikus iškart paauklėti smile.gif), paakiai pastebimai pašviesėję, oda sudrėkinta ir stangri.

POST SCRIPTUM smile.gif Dar patiko kremo universalumas - šiltesniuoju laiku galima naudoti dienai, šaltesniuoju - nakčiai, be to, labai tinka paakiams, lūpoms, kaklui.

BŪTINAI tepkite ant drėgnos odos. Nedidelį kiekį. Jeigu kremas blizga ant odos ilgiau nei 5 minutes – padauginote. Jeigu akimirksniu susigėrė, tepkite dar vieną sluoksnį – oda ištroškusi tikro maisto. Iškart pajusite, kad odos nebetempia, ji nebepleiskanoja. Didesnius pokyčius išvysite po mėnesio – kai atsinaujins odos sluoksniai.

O jau kiek pagyrų... Greit mano naktinis kremas baigsis, reiks gal šį įsigyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaya @ 2012 11 10, 07:04)
Šiandien MARMOZEL daro uoslės mankštą

Prieš ją ar po jos - odos priežiūros patarimai (pasipurškimai, pasitepimai smile.gif)

wub.gif

Marmozel kosmetikos dar nebandžiau (tik uosčiau), bet va uoslės mankštoje buvau. tik aš ją pavadinčiau geriau KVAPŲ MEDITACIJA... wub.gif

domiuosi aromaterapija, tai čia buvo gera praktika smile.gif be to, atsipalaidavau tiesiog tobulai... įsiklausiau į save... dabar skaitau knygą "Valgyk, melskis, mylėk", tai galvoju, kad net ir medituoti man patiktų būtent su kvapais, o ne kartojant Ommm smile.gif

bus jau netrukus - sausio 20 d. kvapnioji mankšta 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaya @ 2012 10 13, 15:46)
Na va, pagaliau pagaliau pagaliau prisiruošiau išbandyti Marmozel drėkinamąjį kremą.

va as irgi ji isbandziau, man nelabai patiko, siaip riebokas, ir tas kvapas idomus toks biggrin.gif
visus kremu isbandžiau, ir maitinantis kremas labiausiai tiko man vis gi wink.gif
visi kazkaip man traukia veida, tai bandziau visokius variantus, vis daugiau hidrolato, bet ziuriu, kad ziema veidui mano labai daug dregmes reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2013 01 27, 19:48)
va as irgi ji isbandziau, man nelabai patiko, siaip riebokas, ir tas kvapas idomus toks biggrin.gif
visus kremu isbandžiau, ir maitinantis kremas labiausiai tiko man vis gi wink.gif
visi kazkaip man traukia veida, tai bandziau visokius variantus, vis daugiau hidrolato, bet ziuriu, kad ziema veidui mano labai daug dregmes reikia  doh.gif

Dabar treniruočių studijoje "Stimulus" Konstitucijos pr. yra nuolaidos "Marmozel" visiems kremams - 30 proc. 4u.gif

kremai, serumai ir kt.
Atsakyti
Mano mylimiausias lūpų balzamas tai iš Marmozel - Greipfrutų. Labai suminkština suskirdusias lūpas ir malonus ant lūpų, be to skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
Paskaičius atsiliepimus, atrodo, kad čia kažkokia švogerių kosmetika, nes pačios didžiausios liaupsės iš naujokų, kurie čia prisiregistravo tik tam, kad palikti atsiliepimus, na toks vaizdelis susidaro biggrin.gif
Atsakyti
Aš gavau išbandyti Marmozel ANTICELIULITINĮ ŠVEITIKLĮ, tiksliau, išprašiau iš draugės, nes pavasaris juk artėja ohmy.gif

Tiesa, himalajų druska, manau, nėra kažkuo labai jau ypatinga, bet visas produktas tikrai veiksmingas thumbup.gif . Naudojau kaip parašyta - iš pradžių kasdien, paskui rečiau.

Atsakyti