Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 03 02, 18:58)
Aciu, turbut ir as liksiu prie tos nuomones, kad labiau linkstu i silta rudeni... Traukiu nuotraukas lauk.  mirksiukas.gif

Is prigimties warm tai nesat, bet pavirsti galit turbut.

QUOTE(bytte @ 2012 03 02, 21:31)

bright/True/light manau ne visai sutampa su clear/warm/light... ir paletės kiek skiriasi lyginant

Bytte, o mano tai daugiau tas pirmas g.gif ane

user posted image

user posted image
Angi'es oda prie kokiu jus skiriat?

Sunray, nu ne tokia pilka, rimtai g.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 02, 21:31)
Aha visos čia tokios baltos... nepamenu kieno mintis buvo... kodėl aš viena balta gatvėmis vaikštau...  biggrin.gif
Nežinau kodėl naturaliai baltą, paprastą baltaodišką spalvą visos vadina balta blata.

Čia spėju taip rašo visos, kurios į soliariumą nevaikšto biggrin.gif nors nesakykit- mano oda tikrai balta, juk nenusikalbėjau 4u.gif

Dėl Olivios vis tyliu, nes... man slapčia mane primena ax.gif

Dėl Charlize Theron...kaip tik šįvakar žiūrėjau filmą, kur ji vaidina. Ir taip džiaugiaus, jog akivaizdžiai vasarą atpažįstu doh.gif nes ir plaukai ten šalto atspalvio, ir drabužių paletė, ir taip derinos viskas... O pamatau foto- kaip kitas žmogus. Kuo toliau, tuo rimčiau įtariu, jog makiažas+prof.apšvietimas yra visagaliai. Greičiausiai ne problema aktorėms ir linzes įmest. Ir gaunas belekas doh.gif

Aš visgi nesijaučiu nei žiema, nei clear spring...(svarstėt apie tokius variantus) Lieka summer man tada. Bet aš vistiek pykčiaus su jos palete...Na, nebent soft summer man bent vizualiai vos prie širdies.

Jei pasifotografuočiau su spalvom (pasistengčiau pasieškot informatyvesnių), pažiūrėtumėt patarimui? Man irgi nelengva ištaikyt momentą, tad gal be reikalo gaiščiau g.gif

Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 03, 00:22)
Sunray, nu ne tokia pilka, rimtai g.gif

jo, maciau as sitas nuotraukas, atkreipiau demesi, bet cia jau gal kokia nors pudra uzvaryta, nes kazkaip su ruzavu treningu spakliaus tikrai nedeta ir to gelsvumo nesimato g.gif eisiu dar paziuret ax.gif
Imetam ja i osinka?
Beje, drauziu spalvos pas ja nuolat arba pastelines arba juodos, nemaciau as jos su ryskiom spalvom, nekeista? Jei pavasaris juk galetu tai isnaudoti unsure.gif
Nu vat auksas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 03 kovo 2012 - 09:04
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 03, 00:14)
Jei pasifotografuočiau su spalvom (pasistengčiau pasieškot informatyvesnių), pažiūrėtumėt patarimui? Man irgi nelengva ištaikyt momentą, tad gal be reikalo gaiščiau g.gif

Butinai paziuresim. Taigi idomu, juolab pacios daug ismokstas diskutuodamos 4u.gif

QUOTE(sunray @ 2012 03 03, 08:58)
jo, maciau as sitas nuotraukas, atkreipiau demesi, bet cia jau gal kokia nors pudra uzvaryta, nes kazkaip su ruzavu treningu spakliaus tikrai nedeta ir to gelsvumo nesimato g.gif  eisiu dar paziuret ax.gif
Imetam ja i osinka?

As irgi apie Osinka pagalvojau, gal imest reik.
Bet mane trikdo ta pilka, jei ji butu vasara, turetu ziuretis graziai zinok.

As vakar vyra uzknisau su odos spalva savo, tai ziurejom foto nete, is visu jis isrinko, kad mano oda panasi i Angie's, ten kur pirmoje mano idetoje cia foto. Ir paprasytas apibudinti sake taip - labai sviesi, lyg ir yra gelsvumo, bet kadangi matosi kad oda yra labai plona, duoda persimatomumo ispudi ir matosi kad arti kraujagystes ir gyslos, kas duoda kazkiek melsvumo. Negalejo atsakyti ar silta ar salta, blink.gif nors mano vyro rysys su spalvom galima sakyt yra pusiau profesionalus ir mato/supranta jis jas zymiai geriau negu as. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 03 kovo 2012 - 10:09
QUOTE(Shana @ 2012 03 03, 11:08)
As vakar vyra uzknisau su odos spalva savo, tai ziurejom foto nete, is visu jis isrinko, kad mano oda panasi i Angie's, ten kur pirmoje mano idetoje cia foto. Ir paprasytas apibudinti sake taip - labai sviesi, lyg ir yra gelsvumo, bet kadangi matosi kad oda yra labai plona, duoda persimatomumo ispudi ir matosi kad arti kraujagystes ir gyslos, kas duoda kazkiek melsvumo. Negalejo atsakyti ar silta ar salta,  blink.gif nors mano vyro rysys su spalvom galima sakyt yra pusiau profesionalus ir mato/supranta jis jas zymiai geriau negu as. unsure.gif

suprantu apie ka tu - man atrodo, kad tokia oda geriausia apibudinama taip "sukuria siltos ivaizdi, bet visgi turi islendanti salta tona" (cia is light summer).
Jolie man oda salta antroj nuotraukoj tikrai, o pirmoj manau galima apibudinti kaip neutralia 4u.gif
O gal Olivia tikrai kazkoks neutralas g.gif, nes yra daug nuotrauku kur ji tikrai silta atrodo, bet auksas man siaip sau, na paziurek i ta ranka - odos raudonumas ir melsvumas kazkoks islenda.
Uh - is arti ir stambiu planu biggrin.gif :
user posted image
Taip ir galvojau, kad ji turi odos problemu, nes spaklius daznai ryskiai sviecia, pastoviai ji man kaip su kauke.
user posted image
Po situ paiesku praras ji visa zavesi man doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 03 kovo 2012 - 12:54
Nemaciau dar nei vienos iziymbes be spakliaus, kad vaizdelis butu kitoks. visos jos man praranda tada viska ax.gif
o kaip atskiriate silta oda nuo saltos?
silta tai su geltonumu, rausvumu?
o salta su pilkumu, melsvumu?
Atsakyti
O aš dar ir paantrinsiu, jog neretas atvejis, jog dažnai "dėvint" storą makiažo sluoksnį, natūraliai švari oda tampa pasibaisėtina... Kad ir koks kokybiškas tas makiažas, jei odai neleidžiama kvėpuoti ir pailsėti, gali prasidėti bėrimai. Vargšės iš tikro...
Atsakyti
olivija kažkiek spalų daugiau radau:
user posted image
user posted image
user posted image
paskutinė žiauriai atfotošopinta... tai didelės net neverta nagrinėtis... ir dar kažkiek mintims įvairioms...
user posted image
clear atmetam (raudona oranžinė tragiškai), light atmetam... lieka soft... tikriausiai ruduo
šviesiausias jos variantas, toks rudenėliams priimtinas, bent kiek šviesiau, daro jos paakius nesveikai mėlsvus...o atrodo jei tamsių šaknų būt daugiau, būt gražiau
Papildyta:
dar viena pamiršau įdėt:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 04, 12:49)
O aš dar ir paantrinsiu, jog neretas atvejis, jog dažnai "dėvint" storą makiažo sluoksnį, natūraliai švari oda tampa pasibaisėtina... Kad ir koks kokybiškas tas makiažas, jei odai neleidžiama kvėpuoti ir pailsėti, gali prasidėti bėrimai. Vargšės iš tikro...

Na is daug paparacintu tik viena ar pora matau, su tokia prasta oda, gal zmogui tokiu problemu buvo tuo metu. Kitose, nors ir paparacintose oda atrodo normaliai. Visi gi mes zmones, visiems visokiu situaciju buna, tik ne visus paparacina biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 04, 18:31)
clear atmetam (raudonaa oranžinė tragiškai), light atmetam... lieka soft... tikriausiai ruduo
šviesiausias jos variantas, toks rudenėliams priimtinas, bent kiek šviesiau, daro jos paakius nesveikai mėlsvus...o atrodo jei tamsių šaknų būt daugiau, būt gražiau[/url]

Bytte, del kokios priezasties tu sakei as negaliu buti clear, del odos, bet konkreciau, jei galetum isvystyti minti 4u.gif

Nu va, ir Olivijai diagnoze nustatyta smile.gif
Atsakyti
Įmetu vyrams soft autumn paletę, bendras įspūdis lyginant iš to paties sky art šaltinio, visai kitoks:
user posted image
Kaip suprantu šviesios spalvos marškiniams... šone dar derinukų spalvinių... tai lyg ir baltą matau (tokią normalę baltą, ji turėjo būt kampe, pasislėpus)... tokia ofisinė paletė... tikrai vyriška spalviniu požiųriu (arba spalvų nebuvimo požiūriu biggrin.gif )

shana clear oda ji tokia... nu clear... jei nebūdingas nei toks ochrinis, nei rausvas atspalvis... jei rausvas tai toks... švelniai avietinio jogurto. O pas tave tiesiog avietinis, ir įdegis kiek cinamoninis, toks rudeninis.
Aš peržiūrėjau savaitgali šeimynines foto pas mama, tokias foto-atelje darytas, stambaus plano... visokių ten dar vestuvių ir dar kitokių ... tai taip susisuko galva... nesupratau kurių velnių paradėjau dažyt plaukus... nes ir taip pakankamai tamsi buvau, o oda porcialeninė visai... Visur grynai cool summer... ir tokia labai miela flirt.gif jei neišsidažius. Makiažas tai pas paaugle total košmar... visur švelniai softinis, šiltas, visai netinkantis, kaip ir rūbai... kažkodėl visur šiti ar bent softiniai softiniai doh.gif . O va akys... iš bendro vaizdo išsiskiria, visai ne vasarinės tokios g.gif atrodo kad lindzes įsimetus, jei ne spalvotas, tai bent šiaip... nes jos visada tokio šlapumo žvilgį prideda... tai kažkaip gal ir ne luminant aš... gal kokia luistrois g.gif turiu problemą su vasaros palete... nes ji mano akių nepuošia... pilkos ir tiek. Aš sau tokia nipatinku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 05, 10:33)
Įmetu vyrams soft autumn paletę, bendras įspūdis lyginant iš to paties sky art šaltinio, visai kitoks:
user posted image
Kaip suprantu šviesios spalvos marškiniams... šone dar derinukų spalvinių... tai lyg ir baltą matau (tokią normalę baltą, ji turėjo būt kampe, pasislėpus)... tokia ofisinė paletė... tikrai vyriška spalviniu požiųriu (arba spalvų nebuvimo požiūriu  biggrin.gif )

shana clear oda ji tokia... nu clear... jei nebūdingas nei toks ochrinis, nei rausvas atspalvis... jei rausvas tai toks... švelniai avietinio jogurto. O pas tave tiesiog avietinis, ir įdegis kiek cinamoninis, toks rudeninis.
... gal kokia luistrois  g.gif turiu problemą su vasaros palete... nes ji mano akių nepuošia... pilkos ir tiek. Aš sau tokia nipatinku schmoll.gif

Cia labai sakyciau funkcionali palete rinktis darbiniams kostiumams biggrin.gif Bent netgi jei taip - pirmi 3-4 lapeliai nuo kaires, man jei butu prie veido jo viiisai nepuostu schmoll.gif Pati matei. O moteriska palete dar sviesesne g.gif
Man visi tie nuskalbti neharmonizuoja su oda ir vsio... Kitai paletes daliai pretenziju neturiu, bet is sviesesniu renkuosi tik svarias spalvas g.gif

Ponial, jo, idegis pas mane cinamoninis, tu teisi.

Einu ziureti kas ta luistrois blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 02, 21:12)
Aš dar dėl savojo tipo norėčiau paklausti: įkėliau nespalvotą nuotrauką (ar tinka, jei iš spalvotos su koregavimo programa padaryta nespalvota?). Ar padėtų ji nustatyti, ar pasikeitė mano tipas (buvau soft summer)? blush2.gif

Tiesa, paziurejau savaitgali ir pamirsau pakomentuoti smile.gif IMHO tu jau visgi jau labiau Deep nei Soft ax.gif
Atsakyti