Įmetu vyrams soft autumn paletę, bendras įspūdis lyginant iš to paties sky art šaltinio, visai kitoks:
Kaip suprantu šviesios spalvos marškiniams... šone dar derinukų spalvinių... tai lyg ir baltą matau (tokią normalę baltą, ji turėjo būt kampe, pasislėpus)... tokia ofisinė paletė... tikrai vyriška spalviniu požiųriu (arba spalvų nebuvimo požiūriu
)
shana clear oda ji tokia... nu clear... jei nebūdingas nei toks ochrinis, nei rausvas atspalvis... jei rausvas tai toks... švelniai avietinio jogurto. O pas tave tiesiog avietinis, ir įdegis kiek cinamoninis, toks rudeninis.
Aš peržiūrėjau savaitgali šeimynines foto pas mama, tokias foto-atelje darytas, stambaus plano... visokių ten dar vestuvių ir dar kitokių ... tai taip susisuko galva... nesupratau kurių velnių paradėjau dažyt plaukus... nes ir taip pakankamai tamsi buvau, o oda porcialeninė visai... Visur grynai cool summer... ir tokia labai miela
jei neišsidažius. Makiažas tai pas paaugle total košmar... visur švelniai softinis, šiltas, visai netinkantis, kaip ir rūbai... kažkodėl visur šiti ar bent softiniai softiniai
. O va akys... iš bendro vaizdo išsiskiria, visai ne vasarinės tokios
atrodo kad lindzes įsimetus, jei ne spalvotas, tai bent šiaip... nes jos visada tokio šlapumo žvilgį prideda... tai kažkaip gal ir ne luminant aš... gal kokia luistrois
turiu problemą su vasaros palete... nes ji mano akių nepuošia... pilkos ir tiek. Aš sau tokia nipatinku