Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Na ir sumakalavau as viska pati. Pasimeciau dar labiau, kiekviena karta vis kitaip, kiekviena sezona vis kitaip. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 02 kovo 2012 - 19:05

QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 18:38)

Beje zurek kokia ligt summer  biggrin.gif
user posted image

blink.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 06:48)
Paziurekit dar plaukus prie saknu, ar nera pilkumo, juodumo... plaukai nors ir rudi, bet is pirmos foto man salti, trecia lyg irgi salti, o vidurinej matau net ryzuma g.gif

Shana kaip tau light summer? lotuliukas.gif

Taip, butent saknys pas mane tamsiai pilkos, i juoduma..
Atsakyti
Zuzi_šoka, oda visgi man silta atrodo, bet plaukai turi pilkumo, speju , kad akys turi ir kitu spalvu priemaisu blush2.gif man panasu i soft autumn.
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 18:56)
Zuzi_šoka, oda visgi man silta atrodo, bet plaukai turi pilkumo, speju , kad akys turi ir kitu spalvu priemaisu blush2.gif  man panasu i soft autumn.

drinks_cheers.gif panasiausia.
Atsakyti
Aciu, turbut ir as liksiu prie tos nuomones, kad labiau linkstu i silta rudeni... Traukiu nuotraukas lauk. mirksiukas.gif
Atsakyti
Shana, Olivia salta ir pilka smile.gif
http://www.zimbio.co...e 2/VRxx742ziUV
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 19:33)

Tai Light summer su padidintu kontrastingumo spektru. g.gif Tavo nuomone?
Bet zinok pilka spava jos nepuosia, ar sutinki? ten kur nupaparacinta su pilka suknia - odos gelsvumas labai lenda.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 02, 20:40)
Tai Light summer su padidintu kontrastingumo spektru. g.gif Tavo nuomone?
Bet zinok pilka spava jos nepuosia, ar sutinki? ten kur nupaparacinta su pilka suknia - odos gelsvumas labai lenda.

Del potipio nzn dar, neapsisprendziu, kai turesiu laiko paziuresiu daugiau nuotrauku. Ar tau krebzda mintis del kito sezono nei vasara?
Atsakyti
Aš dar dėl savojo tipo norėčiau paklausti: įkėliau nespalvotą nuotrauką (ar tinka, jei iš spalvotos su koregavimo programa padaryta nespalvota?). Ar padėtų ji nustatyti, ar pasikeitė mano tipas (buvau soft summer)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 19:20)
Del odos - jus rasot balta balta, bet foto as nematau to baltumo, plaukai ir gan skirtingai... jus gal tiesiog nevykusiai nuotraukas parinkot 4u.gif

Aha visos čia tokios baltos... nepamenu kieno mintis buvo... kodėl aš viena balta gatvėmis vaikštau... biggrin.gif
Nežinau kodėl naturaliai baltą, paprastą baltaodišką spalvą visos vadina balta blata.

dėl Olivijos... ten ne baltas metalas, ten daimondai... vasarėlių jie nelabai puošia... labiau žiemoms ir pavasariams. Akys pas ją točnai Clear, bet kur nupaparacinta su juodais plaukais, atrodo rausvai... kažkokia nušalus, nubalus. O jei kontrastą ir išlaiko didesnį, tai tik tuomet kada plaukai nepraranda spalvos (riešuto šilto atspalvio pvz.), manau nupikėja plaukučiai jai būtų peilis... nu uždėkit mintyse jai pilko atspalvio plaukus... total košmar... nežinau kiek ji naturaliai blondinė, bet man susidaro įspūdis, kad nebent dark blond... oda man jos šilta... nepamenu kurioje foto žiūrėjau, iš labai arti, tai toks gelsvumas šiltas įdegyje lenda... o foto nešpakluita. Nu o žiemiškų spalvų įvaizdyje matosi kad šaltumas užvarytas... ružas ir vsio takoje... labai skiriasi nuo natūralaus. Aš turiu kažkokį gelsvą atspalviuką... bet ... vistiek ni to ir taškas. Ne vasara ji ... tikrai tikrai... negali tiesiog būt... kaip ten... spalvinis bangos ilgis ne toks lotuliukas.gif
bright/True/light manau ne visai sutampa su clear/warm/light... ir paletės kiek skiriasi lyginant
jei pagal skirstymą... gal ji ir su vasaros įtaka, bet lygiai taip gali būt clear... kakova chrena ji tada gali atrodyti kaip žiema su softiniais plaukais... beja pamenat foto, kur dėjau softines spalvos... ant krėslo mergina... ji tikriausiai galva guldau... pavasaris.
Įdėta tamsiaplaukė light summer... pažiųrėkit kokios jos akys plastiko paviršiumi, matinės ar kaip ten pavadint... ir pilkumas jų toks būdingas vasaroms... nežinau kaip paaiškint, bet olivija to neturi. Aišku galėtu būt kokia švytinti vasara, bet ne... ne tokia ji. Ji išties švytinti... ne šilta, bet švytinti, net ir su tais pilkais aprėdais, kurie jos nepuošia. O toks rausvai varinis auksas irgi nelabai pavasarėlių, pavasarėliu toks geltonesnis... o sendintas jai visai tragiškai. Softas atkrenta - faktas.
O lightui ji per šilta ir per ryški. Užtenka sulyginti Sheron, irgi žaliaakę, light summerę ir light'as atkrenta.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 02, 21:31)

ne šilta, bet švytinti, net ir su tais pilkais aprėdais, kurie jos nepuošia.

As apie ka drinks_cheers.gif negali vasara taip su pilku atrodyti. As kaip pamaciau Olivijos foto nupaparacinta su ilga pilka suknia - matot koks gelsvas odos atspalvos prie tos suknios islenda, tai va GRYYNAi toks atsiranda pas mane su viena sviesiai pilka bliuzkute, taip ryskiai akis krenta palei kakla/iskirpte net, ir daugiau su jokia spalva tokio efekto, nu negali buti tokia oda vasarine unsure.gif
Atsakyti