Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 03 02, 19:16)
Nesuprantu, ka norejote tuo pasakyti.. Taigi dejau SAVO nuotraukas ir pasakoju kaip man atrodo.. blink.gif

Del odos - jus rasot balta balta, bet foto as nematau to baltumo, plaukai ir gan skirtingai... jus gal tiesiog nevykusiai nuotraukas parinkot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 06:20)
Del odos - jus rasot balta balta, bet foto as nematau to baltumo, plaukai ir gan skirtingai... jus gal tiesiog nevykusiai nuotraukas parinkot 4u.gif

Hm..na gali buti..ziuriu, kad reikejo det ziemines visai.. Praktiskai visur yra kokia pudra. Na naturali ji labia blyski...Bent jau man sako nuolat, kad esu perbalusi. blink.gif Bet ir tas atspalvis toks...olive-gelsvas siek tiek. Reikia paieskot kitos foto.. Nors ziuriu nieko geresnio ir nerasciau, va trecioj fotoj, klur as su akinukais - tai praktiskai be makijazo. Bet gal ne taip as suprantu ta savo odos baltuma. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 02 kovo 2012 - 18:25
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 03 02, 19:24)
Hm..na gali buti..ziuriu, kad reikejo det ziemines visai.. Praktiskai visur yra kokia pudra. Na naturali ji labia blyski...Bent jau man sako nuolat, kad esu perbalusi. blink.gif  Bet ir tas atspalvis toks...olive-gelsvas siek tiek. Reikia paieskot kitos foto.. Nors ziuriu nieko geresnio ir nerasciau, va trecioj fotoj, klur as su akinukais - tai praktiskai be makijazo. Bet gal ne taip as suprantu ta savo odos baltuma.  g.gif

dekit foto lauke, bus naturalus apsvietimas, spalvos bus arciau tikroves,ieskokit nuotrauku su kuo minimaliau makiazo, geriau be 4u.gif

Shana, man tokia Olivia grazesne, geriau nei su auksine ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 02 kovo 2012 - 18:29
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 18:20)

drinks_cheers.gif man pagal sias foto oda ir akys vidutines g.gif

QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 18:27)

Shana, man tokia Olivia grazesne
user posted image

Cia sakyciau link Clear winter rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 02, 19:29)
drinks_cheers.gif man pagal sias foto oda ir akys vidutines g.gif
Cia sakyciau link Clear winter rolleyes.gif

Ar tau yra dar minciu, kad ji spring g.gif
Bet turint minty jos alia naturalias spalvas, ji niekaip ne ziema, ji light arba cool summer, kol kas man minciu kitu ner.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 02 kovo 2012 - 18:33

O gal tikrai vidutine ta mano oda... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 02 kovo 2012 - 19:05
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 18:30)
Ar tau yra dar minciu, kad ji spring g.gif

Zinok tu manes neitikinai, kad ji Light summer g.gif Light gi lengviausia, sviesiausia is visu vasareliu, nu nei pro kur unsure.gif
Cool - tai kokio bieso jos negadina auksas?
Kad cia ji Clear winter ivaizdyje ir gerai atrodo, tai as sutinku. Bet kas ji is prigimties man beliko neaisku doh.gif
Beje as sau tokiais plaukais ir tokiu kontrastu irgi graziai atrodau. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 02 kovo 2012 - 18:34
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 03 02, 19:32)
O gal tikrai vidutine ta mano oda... Pirmos dvi foto - namie, bet saltuoju sezonu, i soliarumus niekad neinu. Paskutine - vasaros metu lauke.

Kuri nuotrauka jums atrodo artimiausiai perteike jusu spalvas?
Ziuriu i oda, pirmojoj man ji saltoka, trecioji tokia neutrali, gal labiau i siltesne, o treciojoj siltutele smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 03 02, 19:33)
Zinok tu manes neitikinai, kad ji Light summer g.gif Light gi lengviausia, sviesiausia is visu vasareliu, nu nei pro kur unsure.gif
Cool - tai kokio bieso jos negadina auksas?
Kad cia ji Clear winter ivaizdyje ir gerai atrodo, tai as sutinku. Bet kas ji is prigimties man beliko neaisku doh.gif
Beje as sau tokiais plaukais ir tokiu kontrastu irgi graziai atrodau. g.gif

Cia gal skonio reikalas tas auksas, man jis siaip sau. Kaip tu vertini tinka - netinka. As ziuriu kaip su oda ji atrodo, jeigu atrodo kaip svetimkunis labiau - netinka, jei isilieja - tinka.
Davai paieskom su sidabru ax.gif
Beje zurek kokia ligt summer biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 02 kovo 2012 - 18:50
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 18:38)

Cia gal skonio reikalas tas auksas, man jis siaip sau. Kaip tu vertini tinka - netinka. As ziuriu kaip su oda ji atrodo, jeigu atrodo kaip svetimkunis labiau - netinka, jei isilieja - tinka.

Na uzsidesa saltas sezonas suknele auksine, ir nepaisant visu vizazistu, spakliu ir raudonu kilimu - zmogus atskirai o suknele atskirai. Nebuna tau tokio ispudzio? O cia pvz kur su auksiniu kaklo papuosalu prie pora psl, nu nesakyk, harmonizuoja su oda unsure.gif arba man ku ku unsure.gif

Dejau anoj temoj
True spring
user posted image
user posted image

man jau dabar visokiu minciu yra doh.gif

Zuzi, foto lauke bus tikriausia, ane?
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 06:38)
Kuri nuotrauka jums atrodo artimiausiai perteike jusu spalvas?
Ziuriu i oda, pirmojoj man ji saltoka, trecioji tokia neutrali, gal labiau i siltesne, o treciojoj siltutele smile.gif
Papildyta:

Is tu triju paskutiniu-pirmoji. Tikrai gal fotoaparatas, apsvietimas ir pan.to siltumo prideda, bet realiai ji tokia saltesne... g.gif Hm...reikia gerai persiziuret paletes man dar karta. Neveltui vis man sunku prisiderint dekoratyvine kosmetika... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 03 02, 19:44)
Is tu triju paskutiniu-pirmoji. Tikrai gal fotoaparatas, apsvietimas ir pan.to siltumo prideda, bet realiai ji tokia saltesne...  g.gif  Hm...reikia gerai persiziuret paletes man dar karta. Neveltui vis man sunku prisiderint dekoratyvine kosmetika... verysad.gif

Paziurekit dar plaukus prie saknu, ar nera pilkumo, juodumo... plaukai nors ir rudi, bet is pirmos foto man salti, trecia lyg irgi salti, o vidurinej matau net ryzuma g.gif

Shana kaip tau light summer? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 02 kovo 2012 - 18:52
cia so so
http://nitasmoviedia...ivia2bwilde.jpg
http://farm3.staticf...2df9_z.jpg?zz=1

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti