Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 17:06)
Soft summer  biggrin.gif (juokauju)
Man truksta plauku, nesudelioju bendro vaizdo, del akiu - as matau kad jos turi apvadeli, bet is toli ziurint i akis spalva matau salta, sioj vietoj nezinau kai reiketu vadovautis, bet as linkusi ziureti bendra vaizda, bent jau i savo akis irgi tai iuriu, nes jeigu ziureti is arti jos turi ir geltonu spinduliuku ir rudu taskiuku. Dukros pvz akys melynos, su geltonais spinduliukais, bet geltona salta. Ir velgi, jeigu akis melyna, geltona salta, ar akis nesidarytu zalsva? g.gif

Aktore man labiau salta nei silta sioj foto, akys - skaidriai saltos, plaukai nepaisant ryzo atspalvio (kuris greiciausiai atsiranda del saules) prie saknu yra tamsus (vadinasi labiau salti nei silti), oda - sioj nuotraukoj man gal neutrali g.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mano akys siaip ne melynos, melsvai pilksvai zalsvos. Sutinku del ziurejimo bendro vaizdo, jis labiau saltesnis. Bet jis nera toks visiskai saltas, pvz mano tevo akys tokios saltos su metaliniu atspalviu, tokias tik ziema gal gali tureti, na gal kokia vasara g.gif nzn, bet vat ryskiai saltos, ir taskas. O mano tokios ryskios, bet svelniai saltos, tai islenda zalsvumas ypac...
As uz jos uzsikabinau, nes man atitinka, akiu mzdg laabai panasiai, saltos nors ciut rudumo/apvadelio yra, oda irgi (ziuriu kakla, visad geriau matosi). Plaukai dabar panasus, bet kai nusirenku nuo veido, siltumo manyje mazai lieka.(beje, Olivija naturaliai sviesi).
Pasakyk man kas ji, as pasakysiu, kas as galiu but tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 02 kovo 2012 - 17:30
QUOTE(Shana @ 2012 03 02, 18:29)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Bet tas sviesumas sviesumui nelygus, juk pati zinai reikia ziureti salta ar silta, bendrai sutariam kad ji turi du saltus pozymius, ar ne? smile.gif
Vat man ji tokia grynai vasarine, netgi nekontrastinga:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 02 kovo 2012 - 17:38
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 17:34)
Bet tas sviesumas sviesumui nelygus, juk pati zinai reikia ziureti salta ar silta, bendrai sutariam kad ji turi du saltus pozymius, ar ne? smile.gif

As manau jos oda neutrali zinok, ne salta unsure.gif wacko.gif
Kaip manai? g.gif

Idomumo delei, jei priskiri jos oda prie saltu - kokiam tipui ja priskirtum?

Va pvz saltaode
user posted image
Tik bando prisimatuoti kokias siltas spalvas, gaunasibe rysio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 02 kovo 2012 - 17:40
O koks tas jos naturalus sviesumas plauku, gal turi foto:
pvz. light summer aprasymas:
Dominant Characteristic is LIGHT
Light hair and eyes
Skin can have an “overtone” of warmth to it
But has cool undertones
Natural Hair color is or was blonde

Jei visi trys pozymiai butu salti, lyg ir turetu buti priskiriama cool summer, bet man jos kontrastingumas labai priklauso nuo plauku spalvos, is kai kuriu foto tas kontrastingumas nedidelis, kita vertus jis gal ir neturi buti kazkoks super aukstas, juk ne ziema blush2.gif
Jei ji tokia blonde kaip cia, gal ji rimtai light summer http://www.popcornnews.ru/news/123986, todel su sviesiais plaukais ji atrodo kazkur link siltaodziu, o patamsinus plaukus islenda tas cool undertone rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 02 kovo 2012 - 17:53
Sveikos, kokia pirma mintis pazvelgus cia?
user posted image

Turiu labai balta oda saltuoju sezonu, naturaliai rusvus, su "ryzom" sruogelem plaukus, rusvas akis. Persidaziusi plaukus tamsiau pasigailejau, nes, manau, kad mane jie labai "saldo" ir grozio neprideda... doh.gif doh.gif
Dievinu raudona spalva, manau, ji man labai tinka, iskart "atgyju"....Taciau niekada negaliu issirinkti lupdazio spalvos - kiek nusiperku - atiduodu kamnors. Tiesiog vis atrodo, kad dar ne ta spalva... ir galiausiai nenaudoju jokio lupdazio isvis. Makijazas daug metu lieka tas pats - paryskinu tik akis (rusvais seseliais), islyginu veido oda. Skaistalu spalva atsirinkt man taip pat tamsus miskas... Norisi vis isbandyt kitas seseliu spalvas, taciau vaizdas man niekada nepatinka... schmoll.gif
Iki siol maniau, kad esu siltas rudenelis. Gal kitu minciu?
Atsakyti
Pasak paparacu cia naturalus, prie saknu tamsus blond, ne toks jau light IMHO g.gif

user posted image
Bet del kontrasto tai g.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Imesk Light Spring charakteristikas is to pat saltinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 02, 18:53)

LIGHT SPRINGDominant Characteristic is LIGHT
Light eyes, skin, and hair.
Often a somewhat neutral look to them, either skin, eyes or hair.

Plaukai man vasariniai, peles su blondu biggrin.gif
Kontrastas atsiranda tik nutamsinus gerokai plaukus, o jei imti panasiai naturaliems kontrastas mazeja, plius kur plaukai siek tiek padazyti su siltu atspalviu oda igauna kazkoki violetinuma (pas tave man toks efektas ir blush2.gif ), beje su siltais plaukais radau tik fotke, visgi ji dazo su saltu tonu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 02 kovo 2012 - 18:03
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 17:56)
QUOTE(Shana @ 2012 03 02, 18:53)

LIGHT SPRINGDominant Characteristic is LIGHT
Light eyes, skin, and hair.
Often a somewhat neutral look to them, either skin, eyes or hair.

Plaukai man vasariniai, peles su blondu biggrin.gif

Plaukai man softiniai siaip g.gif tik neaisku kiek ten top naturalumo.
Bet dark blond nera light unsure.gif ane?

Imesk nuoroda is kur trauki?
Papildyta:
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 17:56)
Kontrastas atsiranda tik nutamsinus gerokai plaukus, o jei imti panasiai naturaliems kontrastas mazeja, plius kur plaukai siek tiek padazyti su siltu atspalviu oda igauna kazkoki violetinuma (pas tave man toks efektas ir blush2.gif )

Nu va sakau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 02 kovo 2012 - 18:04
Dar siek tiek papildziau posta auksciau.
ziuriu is cia dabar http://www.prettyyourworld.com
Del plauku, as rimtai manau, kad su tamsesniais islenda daugiau saltumo odoj ir padideja kontrastas....
Papildyta:
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 03 02, 18:52)

Man siek tiek kertasi vaizdas su jusu aprasymu, kas meluoja? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 02 kovo 2012 - 18:13
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 06:08)

Nesuprantu, ka norejote tuo pasakyti.. Taigi dejau SAVO nuotraukas ir pasakoju kaip man atrodo.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 18:08)
Del plauku, as rimtai manau, kad su tamsesniais islenda daugiau saltumo odoj ir padideja kontrastas....
Papildyta:

4u.gif Tai kad man atrodo ir pas mane panasiai unsure.gif
Ir kokia ji tau geriau? Tamsiauplauke ar ne?
Kad salta sezona taip auksas puostu g.gif
user posted image

Zuzi, kazkaip nesueina? kur plaukai naturaliausi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 02 kovo 2012 - 18:17
QUOTE(Shana @ 2012 03 02, 06:16)

Zuzi, kazkaip nesueina? kur plaukai naturaliausi? g.gif

Siek tiek auksciau idejau SAVO 8 nuotrauku koliaza, tik vienoje nuotraukoje plaukai dazyti - na apie tai rasiau, kad jie man per tamsus..visose kitose - absoliuciai naturali spalva, nedazyti buvo gal 5 metus. Gal apsvietimas ar kas itakoja vaizda taip, kad Jums atrodo kitaip. ax.gif
Atsakyti