QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 17:06)
Soft summer (juokauju)
Man truksta plauku, nesudelioju bendro vaizdo, del akiu - as matau kad jos turi apvadeli, bet is toli ziurint i akis spalva matau salta, sioj vietoj nezinau kai reiketu vadovautis, bet as linkusi ziureti bendra vaizda, bent jau i savo akis irgi tai iuriu, nes jeigu ziureti is arti jos turi ir geltonu spinduliuku ir rudu taskiuku. Dukros pvz akys melynos, su geltonais spinduliukais, bet geltona salta. Ir velgi, jeigu akis melyna, geltona salta, ar akis nesidarytu zalsva?
Aktore man labiau salta nei silta sioj foto, akys - skaidriai saltos, plaukai nepaisant ryzo atspalvio (kuris greiciausiai atsiranda del saules) prie saknu yra tamsus (vadinasi labiau salti nei silti), oda - sioj nuotraukoj man gal neutrali
Man truksta plauku, nesudelioju bendro vaizdo, del akiu - as matau kad jos turi apvadeli, bet is toli ziurint i akis spalva matau salta, sioj vietoj nezinau kai reiketu vadovautis, bet as linkusi ziureti bendra vaizda, bent jau i savo akis irgi tai iuriu, nes jeigu ziureti is arti jos turi ir geltonu spinduliuku ir rudu taskiuku. Dukros pvz akys melynos, su geltonais spinduliukais, bet geltona salta. Ir velgi, jeigu akis melyna, geltona salta, ar akis nesidarytu zalsva?
Aktore man labiau salta nei silta sioj foto, akys - skaidriai saltos, plaukai nepaisant ryzo atspalvio (kuris greiciausiai atsiranda del saules) prie saknu yra tamsus (vadinasi labiau salti nei silti), oda - sioj nuotraukoj man gal neutrali
Mano akys siaip ne melynos, melsvai pilksvai zalsvos. Sutinku del ziurejimo bendro vaizdo, jis labiau saltesnis. Bet jis nera toks visiskai saltas, pvz mano tevo akys tokios saltos su metaliniu atspalviu, tokias tik ziema gal gali tureti, na gal kokia vasara nzn, bet vat ryskiai saltos, ir taskas. O mano tokios ryskios, bet svelniai saltos, tai islenda zalsvumas ypac...
As uz jos uzsikabinau, nes man atitinka, akiu mzdg laabai panasiai, saltos nors ciut rudumo/apvadelio yra, oda irgi (ziuriu kakla, visad geriau matosi). Plaukai dabar panasus, bet kai nusirenku nuo veido, siltumo manyje mazai lieka.(beje, Olivija naturaliai sviesi).
Pasakyk man kas ji, as pasakysiu, kas as galiu but