QUOTE(Shana @ 2012 03 01, 21:35)
O jei as prie kokios chebros noriu
?
Nusidažai plaukus ir viskas-tu jau priklausai kuriam nors tipui
Iš tikrųjų faina, kad gali taip per tipus migruot, pradedant vasara, baigiant žiema (o gal net pavasariu)
QUOTE(bytte @ 2012 03 02, 09:32)
Babi* patiko ir šukuosena, ir spalva... žinau iš kur tas raudonumas
... visi tamsūs plaukų dažai saulėje meta žvilgesį arba raudoną, arba ryžą. Blogai su dažais tai, kad jie plaunasi, gerai tavo atveju kad į raudonumą, o ne ryžumą. Manau gerai kirpėja parinko, ir kirpimas tvarkingas, įdomu kaip tau jis nešiosis (na kiek ilgai plaukas laikys kirpimo formą, minėjai kad greit plaukiukai auga kiek pamenu)
Spalva tai iš cool summer
... mano spalva... kur minėjau kad ir akis išryškina, ir odos negadina
. Kiek mačiau vasarėlėms prie akies intencifikatorių dažnai eina, arba kažkokia panaši. tik vis nesugalvoju kaip ją pavadint, tokia lyg baklažanas, lyg
vynuogė turgui pastovėję
o spalvą tai rinkausi pati
O ką manot, jei ateity kažką truputį rudesnio rinktis, nes čia, bet kaip kirpėja sakė, į juodumą spalva?
Ir kodėl gerai, kad į raudonumą, o ne į ryžumą (kai žiūriu į plaukus prieš saulę ar šviesą, tai jie su ryžu atspalviu, bet lyg ir su natūralia tas ryžumas būdavo, tik ne toks ryškus)?
Kirpimas tai čia toks: atauginėjantys kirpčiai ir trumpiau nukirpti plaukai, kad daugmaž lygiai augtų su iškarpytais
Tai gal tada aš jau cool summer
Dabar dar galvoju, o iki žiemos kurį nors tipą įsipaišyčiau (aišku pakeitus spalvą), ar ne?
Jei taip, tada vos ne kaip
Shana galėsiu migruot
Kaip jūs prigalvojat tokių pavadinimų (pagyvenęs baklažanas, turguj pastovėję vynuogės)
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 03 02, 10:37)
O as Babi plaukuose raudonumo nematau,
matyt cia kompas
Ale vistiek grazu
QUOTE(Shana @ 2012 03 02, 13:58)
Arba mano tada, nes as ir Babi plaukuose tokio aiskio raudonumo nematau
Labai neryškus tas raudonumas ir tik vienoje nuotraukoje
Ačiū