Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 17:54)
ryskiai zalios?

Labai labai ryskios lotuliukas.gif Labai nenaturaliai atrodo smile.gif

Tai palaukit soft summer rudos akys netinka/negali but? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 02, 16:57)
Tai kad naturoj nesutampa, ne akys mano bright vistiek, po plaukai tokie slapio smelio ar sieno, kaip  ten Bytte sake, muted gaunasi. Jei Spring with Autumn influence, tada Warm, o as joks ne Warm schmoll.gif
drinks_cheers.gif Siaip nusistacius kilme, galima kazkiek pagristai ivertinti planuojamus pokycius, atmesti tikrai netinkamus. As dabar ziuriu i savo foto, 1,5 metu Soft sumer spalvoje atvaiksciojau - kur mano akys buvo doh.gif

Jei spalva smelio, tai pagal plauku lentele eina i softa.
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 03 02, 17:02)
Labai labai  ryskios  lotuliukas.gif Labai nenaturaliai atrodo  smile.gif
Tai palaukit soft summer rudos akys netinka/negali but?  g.gif

Gali, jeigu oda ir plaukai pvz salti, o akys siltos, ne is soft grupes. Vat su linzem ir prasideda makliava, jeigu jos nepatenka su prigimtine akiu spalva i viena pogrupi.
Soft summer akys rudos yra su priemaisom (pvz zalios, gelsvos), grynai rudos as nemaciau.
Cia daug akiu, jei idomu smile.gif http://12blueprints....ysis-eye-color/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 02 kovo 2012 - 16:16
QUOTE(Shana @ 2012 03 01, 21:35)
O jei as prie kokios chebros noriu tongue.gif ?

Nusidažai plaukus ir viskas-tu jau priklausai kuriam nors tipui biggrin.gif Iš tikrųjų faina, kad gali taip per tipus migruot, pradedant vasara, baigiant žiema (o gal net pavasariu) bigsmile.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 02, 09:32)
Babi* patiko ir šukuosena, ir spalva... žinau iš kur tas raudonumas  biggrin.gif ... visi tamsūs plaukų dažai saulėje meta žvilgesį arba raudoną, arba ryžą. Blogai su dažais tai, kad jie plaunasi, gerai tavo atveju kad į raudonumą, o ne ryžumą. Manau gerai kirpėja parinko, ir kirpimas tvarkingas, įdomu kaip tau jis nešiosis (na kiek ilgai plaukas laikys kirpimo formą, minėjai kad greit plaukiukai auga kiek pamenu)
Spalva tai iš cool summer  unsure.gif ... mano spalva... kur minėjau kad ir akis išryškina, ir odos negadina  cool.gif . Kiek mačiau vasarėlėms prie akies intencifikatorių dažnai eina, arba kažkokia panaši. tik vis nesugalvoju kaip ją pavadint, tokia lyg baklažanas, lyg vynuogė turgui pastovėję  lotuliukas.gif

4u.gif o spalvą tai rinkausi pati assa.gif O ką manot, jei ateity kažką truputį rudesnio rinktis, nes čia, bet kaip kirpėja sakė, į juodumą spalva? unsure.gif Ir kodėl gerai, kad į raudonumą, o ne į ryžumą (kai žiūriu į plaukus prieš saulę ar šviesą, tai jie su ryžu atspalviu, bet lyg ir su natūralia tas ryžumas būdavo, tik ne toks ryškus)? smile.gif

Kirpimas tai čia toks: atauginėjantys kirpčiai ir trumpiau nukirpti plaukai, kad daugmaž lygiai augtų su iškarpytais biggrin.gif

Tai gal tada aš jau cool summer bigsmile.gif Dabar dar galvoju, o iki žiemos kurį nors tipą įsipaišyčiau (aišku pakeitus spalvą), ar ne? g.gif Jei taip, tada vos ne kaip Shana galėsiu migruot biggrin.gif

Kaip jūs prigalvojat tokių pavadinimų (pagyvenęs baklažanas, turguj pastovėję vynuogės) lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 03 02, 10:37)
O as Babi plaukuose raudonumo nematau, unsure.gif matyt cia kompas g.gif Ale vistiek grazu 4u.gif

QUOTE(Shana @ 2012 03 02, 13:58)
Arba mano tada, nes as ir Babi plaukuose tokio aiskio raudonumo nematau doh.gif

Labai neryškus tas raudonumas ir tik vienoje nuotraukoje smile.gif Ačiū blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 16:04)
Jei spalva smelio, tai pagal plauku lentele eina i softa.
Papildyta:

Gali, jeigu oda ir plaukai pvz salti, o akys siltos, ne is soft grupes. Vat su linzem ir prasideda makliava, jeigu jos nepatenka su prigimtine akiu spalva i viena pogrupi.

Slapio smelio, tamsesni, nes smelio tokie sviesus gan. Tokie ant ribos tarp dark blond ir light brown, kai tokiais dazais daziau, jokiu saknu niekad nesimate.
Nerandu geru foto.
GB kazkas panasaus, tik kai jie naturalus, tai spalva ne tokia tolygi, nes svieseja su laiku, zodziu vistiek cia netikslu, tik mazdaus sviesuma noriu paaiskinti.
user posted image

Soft summer akys rudos gali but, bet jusu labai Deepines akys Bamboocha smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 02 kovo 2012 - 16:18
bet pavyzdžiui mano plaukai tik prie žiemų jau eina, akių visai net panašių nematau... gal prie dusty g.gif oda... biesas ją žino... reiktų dar odos rato va tokio biggrin.gif
tai šakar makar... gaunas ir tiek.
Čia tas ratas manau labai tinkamas renkantis plaukų spalvą ir linzes, jau žinant kas esi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 02, 17:17)
bet pavyzdžiui mano plaukai tik prie žiemų jau eina, akių visai net panašių nematau... gal prie dusty  g.gif  oda... biesas ją žino... reiktų dar odos rato va tokio  biggrin.gif
Čia tas ratas manau labai tinkamas renkantis plaukų spalvą ir linzes, jau žinant kas esi 4u.gif

Man keistai su jusu akimis, foto is arti atrodo pilka, bet kitose nuotraukose is toli gan ryskiai melynos g.gif
Atsakyti
Pas mane aplink vyzdy yra toks geltonas ratas ar kaip pavadint tai net su tom rudom linzem matosi ta gelsva spalva, nes jos nera vienos tolygios spalvos, tiesiog rusvos linijos nubraizytos g.gif
Tai su lesiais akys Deepines ? o kokios be ju tokios pat? g.gif Tai ka daryt? Keista akiu spalva (i naturalia g.gif ) ar plauku spalva? na tik odos nepakeisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.popcornnews.ru/news/123986

Bytte, tavo oda salta tik nezinau kokie ten potipiai buna g.gif Blyskiai salta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 02, 17:17)
bet pavyzdžiui mano plaukai tik prie žiemų jau eina, akių visai net panašių nematau... gal prie dusty  g.gif  oda... biesas ją žino... reiktų dar odos rato va tokio  biggrin.gif

Štai ir odos ratas biggrin.gif 4u.gif O kiek realiai tais visais ratais pasikliaut galima, tai, manyčiau, klausimas, nes visgi reikėtų žiūrėt kontrastą, ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 02, 17:16)

Plaukai tada salti... akys irgi prie saltu, tad turit du saltus pozymius rolleyes.gif , lieka apsispresti del odos, man ji nepaisant lengvo idegio atrodo labiau salta (sprendziant is nuotrauku)...
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2012 03 02, 17:37)
Štai ir odos ratas biggrin.gif  4u.gif O kiek realiai tais visais ratais pasikliaut galima, tai, manyčiau, klausimas, nes visgi reikėtų žiūrėt kontrastą, ar ne? rolleyes.gif

Visi ratai, lenteles - orientaciniai padedantys nustatyti kurio sezono bruozai dominuoja, kontrastingumas daugiau jau i potipius skirtant manyciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 02 kovo 2012 - 16:53
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 16:50)
Plaukai tada salti...

Sunray, as ne spalva, as sviesuma dgmz norejau pademonstruoti(ne tokie kaip virsugalvy, o kaip zemiau pas ja). Tokio tono buna is salti ir silti, del maniskiu jau dabar nezinau verysad.gif Gal irgi neutralus, gal as visa tokia neutrali doh.gif biggrin.gif
Ir akyse labai aiskus siltas apvadas. unsure.gif
O koks pagal jus as saltas potipis galeciau but g.gif

Babi, sunku su tuo odos ratu, ten dar tamsiaudziu primakaluota unsure.gif O kaip jus verciat atspalvi "tan"

Sunray - ji jums silta ar salta, atmetant visus spaklius, pirmas bendras ispudis koks????
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 02 kovo 2012 - 17:01
QUOTE(Shana @ 2012 03 02, 17:55)
Ir akyse labai aiskus siltas apvadas. unsure.gif
O koks pagal jus as saltas potipis galeciau but g.gif

Soft summer biggrin.gif (juokauju)
Man truksta plauku, nesudelioju bendro vaizdo, del akiu - as matau kad jos turi apvadeli, bet is toli ziurint i akis spalva matau salta, sioj vietoj nezinau kai reiketu vadovautis, bet as linkusi ziureti bendra vaizda, bent jau i savo akis irgi tai iuriu, nes jeigu ziureti is arti jos turi ir geltonu spinduliuku ir rudu taskiuku. Dukros pvz akys melynos, su geltonais spinduliukais, bet geltona salta. Ir velgi, jeigu akis melyna, geltona salta, ar akis nesidarytu zalsva? g.gif

Aktore man labiau salta nei silta sioj foto, akys - skaidriai saltos, plaukai nepaisant ryzo atspalvio (kuris greiciausiai atsiranda del saules) prie saknu yra tamsus (vadinasi labiau salti nei silti), oda - sioj nuotraukoj man gal neutrali g.gif, bet pvz auskarai (speju, kad baltas metalas) man ziurisi darniau, nei kaklo geltonas papuosalas ax.gif
O kaip tau atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 02 kovo 2012 - 17:25