Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Bytte, labai labai ačiū.
Bet tai o kokia man plaukų spalva geriausiai būtų?
ta paskutinė jūsų mesta nuotrauka labai artima mano tipu natūraliam. bent jau man taip atrodo, kiek aš pamenu savo natūralius plaukus

True winter spalvų paletė man labiau patinka smile.gif
Papildyta:
Dar noriu pasitikslint, jei aš pvz tru winter (na daleiskim), tai iš tos paletės man turi tikt visos spalvos? Nes kaip sakė čia kažkuri, kad mėlyna man visai netinka, o ir aš pati manau,kad ne visos spalvos iš ten man tinka...Kaip ten visgi su tuo reikalu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 01 rugpjūčio 2012 - 13:31
QUOTE(Teka @ 2012 08 01, 14:35)
Dar noriu pasitikslint, jei aš pvz tru winter (na daleiskim), tai iš tos paletės man turi tikt visos spalvos? Nes kaip sakė čia kažkuri, kad mėlyna man visai netinka, o ir aš pati manau,kad ne visos spalvos iš ten man tinka...Kaip ten visgi su tuo reikalu?

Nebūtinai visos turi tikti (ir kažin ar yra tokių atvejų, kad visos spalvos tiktų iš tokios labiau bendros paletės g.gif Aišku, nekalbu apie tokius atvejus, kai paletė sudaroma individualiai) mirksiukas.gif
Atsakyti
bytte, aciu 4u.gif 4u.gif

dabar reikia pasidomet daugiau, kokia plauku spalva geriausiai tiktu? makiazas?
Atsakyti
Hypnotic Poison vėliau į až jums atrašysiu 4u.gif
[/quote]

dekuj 4u.gif bigsmile.gif lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
pasidariau ir aš tą astrologinę "prognozę" pagal šitą http://www.astrotheme.com/elements.php
Kadangi tikslių gimimo minučių nepamenu, tai gal nėra visai tikslu, bet bandžiau kelis variantus, tai skirias labai nežymiai. Taigi pas mane dominuoja
vanduo 43,5 proc
ir žemė 39,2

Tai kto ja??? doh.gif gal aš būsi ta migruojanti visgi biggrin.gif

beje, gal galėčiau gaut albumo pasijungimą? o tai vis keliu keliu, kas nori, tas mato praktiškai blush2.gif
noriu dar parodyt vieną foto, kur aš su pasteline ir su neseniai dažytais plaukais. noriu nuspręst, ar visgi jie man tinka, ar rinktis nebe 3, o bent jau 4 nr. beje, kai mano dažyti nuauga-nublanksta, pasidaro tokie ale vario, ne vario spalvos, dabar tokia esu,pablukus, bespalvė su vario atspalviu ir be blizgesio doh.gif
Atsakyti
paspeliojam,koks Ashley Benson spalvinis tipas 4u.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image

oda-sviesi
akys-melynos
plaukai-smeliniai
Atsakyti
pirmoj foto aš matau pilkas akis, antroj oda salta rausva...cool summer?
Atsakyti
bet šiaip visgi kokia ji graži man smile.gif

Atsakyti
Kaip cool summer tai mano manymu plaukai per šviesūs ir peršilti g.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2012 08 09, 10:46)
Kaip cool summer tai mano manymu plaukai per šviesūs ir peršilti g.gif

o kažkur skaičiau, kad didžiausią dėmesį visgi reikia skirti odai biggrin.gif o plaukai juk jos dažyti, tai neaišku, kokie būtų natūralūs
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 08, 20:49)
paspeliojam,koks Ashley Benson spalvinis tipas 4u.gif

Ši panelė aiškiai pavasaris:
user posted imageuser posted image
Neradau šaltose spalvose apsirengusios, išskyrus šią sidabrinę...
Be to labai gerai atrodo su geltona, kuri kaip ir salotinė yra viena iš spalvų atpažystant pavasarį, netgi sakyčiau labiau nei salotinė (pasitaiko kad labai sunku atitaikyti tą salotinės ryškumą/švarumą kaip ir oranžinės, ir nurašomi pavasariukai į vasaras, bent jau pagal foto kai osinkoje nustatinėjo ne viena atsidūrė soft summer potipyje, nors realiai buvo pavasario atstovės)
user posted image

tik man vienur ji atrodo clear, kitur light. Dažniau light nei clear, bet šiuo atveju makiažas visagalis... Bet kuriuo atveju tai temperatūriškai kiek maišyti tipai, tik clear - kuo ryškiau tuo geriau, o light labiau tinka švelnios šiltos spalvos. Clear mano mėgstamiausias pavyzdys merllyn monroe... na o nagrinėjama persona vengia tokios "švarios" blond plaukų spalvos, nežinia ar šiaip dėl įvaizdžio ar jai netinka ji.
Man jos oda šiaip toli gražu ne šviesi... na ir ne tamsi aišku, visgi ne mulatė, bet tada visos mes lietuvaitės su šviesia oda mirksiukas.gif

Hypnotic Poison kadangi vis neprisiruošiu jums atrašyti... tai ... labai panašų į save spalvinį tipą radote. Nors IMHO jūs kiek šaltesnis tipažas, su klaustuku man... visgi link light summer labiau tempet g.gif . Jūsų odos rausvumo foto nematau, bet ten visur jūs su įdegiu... bet jai venos melsvos tada esate šviesi vasara, jai kiek su žalsvumu - pavasaris. Būtų įdomu su aukščiau dėtais pavyzdžiais kaip jums tokia geltona ir oranžine spalvos
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 08 09, 11:17)
o kažkur skaičiau, kad didžiausią dėmesį visgi reikia skirti odai biggrin.gif o plaukai juk jos dažyti, tai neaišku, kokie būtų natūralūs

Jai ji būtų cool summer su tokios spalvos plaukais atrodytų švelniai tariant strošnai... ir joks makiažas jai nepadėtų biggrin.gif .
Atsakyti
dekuj bytte uz atsakyma 4u.gif vacation1.gif
Atsakyti