Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Teka @ 2012 07 31, 22:24)
Kur visos dingę? unsure.gif

kai geras oras,atostogauja 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ziuriu nuotraukas perziurejo 23 zmones bet nieks neparaso cia hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 31, 21:48)
kai geras oras,atostogauja 4u.gif  mirksiukas.gif

na jo, normalūs žmonės kartais tai daro biggrin.gif

QUOTE(bim-bam @ 2012 07 31, 21:54)
ziuriu nuotraukas perziurejo 23 zmones bet nieks neparaso cia hihihi.gif

pas mane ten arti 40 buvo peržiūrų doh.gif ir kas iš to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 02, 14:43)
Charlize į True "12blueprints" įdėjo, kaip tikro pavasario pavyzdys ana yra... atseit tikresnio nebūna.
bet kai ten ne vieną pavasarį, kaip vasarą nutipizavo... tada man ir pradėjo visur pavasariai vaidentis... užsimaskavę       ph34r.gif

nu visai susimakaluosiu tuoj. aš žiūriu į ją tamsiais plaukais ir jokio pavasario nematau. Charlize tinka mano akimis ir šviesūs ir juodi plaukai, tik su šviesiais atrodo švelnesnė tokia, o su juodais dramatiškesnė, bet ir taip ir taip gražu

na žiūriu į savo foto, na turi oda tokį melsvą atpslavį, ane? akys pilkai žalsvai neaiškios, labiau pilkos, plaukai natūralūs jau nepamenu kokie, tamsiai pilkai rudi... KAS AŠ?? 4-oj foto sakyčiau gal žiema aš, bet akys neturi tokio kontrasto, vasara?
http://public.fotki....alviniam-tipui/
slaptažodis albumo kaip šios temos pavadinimas
va ir akis mano, kokia jos spalva?
user posted image

na čia žiūriu grynai pilka matos...

merginos, koks ten tipas turi odą su melsvumu? na įsikaliau, kad mano oda į melsvumą, raudonumą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 01 rugpjūčio 2012 - 09:29
natūrali plaukų spalva mano kažkas tokio, ant saulės pamenu būdavo ryžai rudas atspalvis smile.gif
user posted image
Atsakyti
TEKAMano akim(Nepatyrusiom 4u.gif ) tai jums sviesi plauku spalva kaip ir ryskus apdarai netinka blush2.gif Juodi plaukai ir gi kazkaip netaip...reiketu palaukti kitu merginu atsiliepimu.Man padejo Bytte Shana ir dar kai kurios , kuriu vardu nebeatmenu biggrin.gif Mano manymu butu vasara, bet kazkaip del keletos foto gal suabejociau ir del rudens doh.gif Bet mano pasvarstymais nesivadovaukit.Sekmes paieskose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 01 rugpjūčio 2012 - 10:25
QUOTE(aina1979 @ 2012 08 01, 11:24)
TEKAMano akim(Nepatyrusiom 4u.gif ) tai jums sviesi plauku spalva kaip ir ryskus apdarai netinka blush2.gif Juodi plaukai ir gi kazkaip netaip...reiketu palaukti kitu merginu atsiliepimu.Man padejo Bytte Shana ir dar kai kurios , kuriu vardu nebeatmenu  biggrin.gif Mano manymu butu vasara, bet kazkaip del keletos foto gal suabejociau ir del rudens doh.gif Bet mano pasvarstymais nesivadovaukit.Sekmes paieskose mirksiukas.gif

aina, dėkui už nuomonę 4u.gif ta šviesi spalva, tai tikras nesusipratimas, tikra baisu žiūrėt, bet įdėjau, kad būtų galima pamatyt. man kirpėja sako, kad man tiktų balta šalta spalva, bet aš nesiryžtu taip keisits. dar sakiau prisiruošt reik į perukų pardę, gal vertėtų pasimatuot krūvą perukų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 01, 09:28)

as tai manyciau, kad ruduo ax.gif beje mano manymu sviesus plaukai jums netinka ax.gif juodi irgi (nors graziau uz sviesius) blush2.gif o is spalvu tai mano akimis jum labai netinka juoda ir melynos.
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 01, 11:33)
as tai manyciau, kad ruduo  ax.gif  beje mano manymu sviesus plaukai jums netinka  ax.gif  juodi irgi (nors graziau uz sviesius)  blush2.gif  o is spalvu tai mano akimis jum labai netinka juoda ir melynos.

blink.gif geras. visad buvau įsitikinus, kad man labai tinka juoda biggrin.gif
o galit įmest pvz, kokie plaukai man tiktų? smile.gif įdomu labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 01 rugpjūčio 2012 - 10:35
QUOTE(bim-bam @ 2012 07 31, 09:06)
neturiu is arciau, tikiuos, matysis normaliai, kas kaip smile.gif
busiu dekinga, jeigu padesit 4u.gif  nes dabar kaip matot esu tokia 'be spalvos'  rolleyes.gif

nuotraukos cia

gal dar kas mano pakomentuos
slaptazodis kaip sios temos pavadinimas
Atsakyti
peržiūrų jau virš 60...ir iš kur tiek žiūrovų? doh.gif
Atsakyti
merginos visai neturiu laiko tai nekomentuosiu ir taip prasiplėčiau blush2.gif
trumpai bim-bam man jūs vasara 4u.gif
Teka - tikrai ne pavasaris, jūs man šaltas kontrastingas tipas blush2.gif . ...akys jūsų pakankamai kontrastingos, dėl plaukų gali būt kad migravot dirbtinai į žiemą... šviesūs gelsvi - baisiai, softiniai - dar baisiau... man jūs per "kieta" kad vasaros bloznos spalvytės tiktų kažkodėl ... blush2.gif , meibi dėl simpatijos juodiems plaukams biggrin.gif .
user posted image
True kitaip cool winter spalvos nėra jau tokios ryškios... atkreipčiau dėmesį į geltonas ir žalias... kurios labiau tinka:
user posted image
...o clear winter spalvos jums per ryškios, faktas mirksiukas.gif :
user posted image
čia šiaip true winter arba kitaip cool... šiaip kad neatrodytų kad žiema turi būt kaip Snieguolė iš pasakos (beja ji priskiriama clear winter biggrin.gif )
Hypnotic Poison vėliau į až jums atrašysiu 4u.gif
Atsakyti