Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 27, 21:54)
Sveikutes,norejau jusu patarimo paklausti,busiu neapsakomai dekinga:) 4u.gif

tai va,viena grazia diena tapsiu perlo blondine,va tokia
mano oda vidutinio sviesumo su roziniu atspalviu(naudoju silta makiazo pagrinda,kad veidukas nebutu i raudonuma).

Svarbiausia: antakiai ir blakstienos lb lb lb tamsiai pilki(atrodo kaip juodi). Ir bijau atrodyt neskoninga ir... tiesa sakant perdidelis kontrastas tarp antakiu/blakstienu ir plauku. Ka patartumet daryt,antakius nusisviesint kirpykloj rudai? Ir apskritai koks tai spalvinis tipas butu?
plaukai-perlo blondine
oda-vidut sviesumo su roziniu atspalviu
akys-ryskiai melynos
antakiai ir blakstienos-juodi
p.s. cia lb keistais,antakiu ir blakstienu spalva priesinga plauku sp g.gif

pamenu dėjot foto... su šviesiais plaukais... o nenorit kažką iš light summer paletės plaukų pamėgint... kažkas ten ne to su visai nubalintais plaaukais buvo g.gif ir ne tik dėl antakių blush2.gif
tarkim Stone spalvinės paltetės:
user posted image
kad nebūtų su rausvu atspalviu tokio rezultato:
user posted image
manau reikia palikti kažkiek spalvos blush2.gif :
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 27, 12:15)
Ai dar norejau paklaust, as noriu tamsesnes plauku spalvos, kuri jusu manymu artimesne mano tipui? 4u.gif  blush2.gif

Mano nuomonė pirma spalva per sodri blush2.gif antra geriau tiktų ax.gif .
Tik prašau nepriimti mano nuomonės kaip profesionalės. Nežinau kaip gaunasi nudažius plaukus viena ar kita spalva. Pati šimtas metų nedažau plaukų ir nežinau nieko apie juos. Dairausi sau kartais tinkamos spalvos, nes planuoju pražilt, bet nieko doro nematau (prekybsentriuose). Pamenu tik kad ne visuomet rezultatas atitinka lūkesčius, o kartais vienas vargas išgaut vasarų prigesintą rusvą spalvą, svarbu manau vengti ryžai raudono pigmento, tokio rudeninio, geriau koks gelsvas ar karamelinis.
Atsakyti
dekuj uz patarima 4u.gif
Atsakyti
bytte, labai dekui 4u.gif Smagu, kad taip kantriai atsakinejate, patariate 4u.gif Kaip keista is tikro, nes mane kirpejos vis ryzai dazyt tik noredavo biggrin.gif O buvau ysitikinus, kad ta spalva yra ne mano schmoll.gif Ir siaip kai tiek makiazo priemoniu, lengva prisitaikyti viska, bet va be makiazo tada jau nelabai kur iseit iseina ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

truputi jau skaitinejau apie spalvinius tipus, bet sita tema dar tik dabar skaitysiu. bet vis tiek iskart noriu paklaust, kaip nusistatyti ta tipa - mano plaukai tokie lietuviskai truputi sviesus, vasara sviesesni, ziema tamsesni, oda sviesi, bet ne blyski, idegu rudai iskart, jokiu slaku neturiu, akys melynos, antakiai, blakstienos sviesiai rudi, kuno sudejimas stambokas. nu rudeni ir ziema turbut atmest reiktu, bet vis tiek nesigaudau dar koks tipas mano rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 07 29, 10:46)
pagal šitą foto clear niekaip...
clear žiema tai ne visai šaltas tipas, jis su pavasario įtaka, be to tai pats ryškiausias žiemos tipas. Tarkim jai rudaakė žiema deep potipio, tai jos akys gilios, tarytum visą šviesą sugeriančios, kaip šulinys; cool potipio rudos akys turi plieninį įspūdį, kiek pilkšvos; o clear - gintarinės. Tas pats būtų ir su mėlynom akim, tik deep mėlynakių nebūna, cool - plieninės, o clear - akvamarininės
apie odos spalvą man sunku kalbėt, nepasakyčiau tiksliai... nes jai pasakyčiau kad su gelsvumu clear, tai nebūtų visai tikslu. Gi clear būna labai šviesios odos, ten jokio gelsvumo nebūna.
plaukai tai panašiai visų tamsūs, tik cool su pilkumu, o clear ir deep su rudumu.

oi, ačiū, tiek info 4u.gif tik kad vistiek dar labai sunku savo tipą atrast smile.gif

QUOTE(bytte @ 2012 07 29, 11:48)

nemokų sumažintų foto dėt... kitos labai didelėss tai dedu nuorodas:
šitos kažkodėl neleido dėt galima atkreipti dėmesį, kad ir tona špakliaus vistiek kažkaip nelabai gerai atrodo... paakių maišeliai, šešėliai sendinantys ne tik ant veido, bet ir kūno... pavargus moteriškė lyg po laidotuvių.
My Webpage
My Webpage
My Webpage
ir akys visai ne mėlynos...
My Webpage
čia nors kaip ir kitose tona špakliaus, bet labai taip dailiai atrodo
sakyčiau panelė dažniau atrodo blogai nei gerai, visai netinkamai manau dažosi...

matot kaip, o aš net nepastebiu, kad ji pavargus atrodo ir pan, kad netinkamai dažos..toj paskutinėj, man ji atrodo labai graži, nesvarbu, kad pridažyta ir prifotošopinta, vistiek super.

QUOTE(bytte @ 2012 07 29, 12:21)
user posted image

kaip norėčiau tokios spalvos sau, kad tik kas pasakytų, ar tikrai tiks, nes kankint plaukus dėl neaiškaus rezultato nesinori smile.gif

vakar žiūrėjau mašinoj veidrodėly dienos šviesoj, tai mano akys visgi labiau pilkos, nei žalsvos, kad ir yra ten žalsvų vietelių, bet vistiek visumoj atrodo pilkos. o oda, tai šilta mano, kai dabar įdegus.

o dar pagalvojau, jei dauguma mano rūbų man tinka (na daugiau ar mažiau) tik jei aš pasidarau makiažą, pasidažau ryškiau akis, žandus smarkiau pasirudinu, vadinas man tas rūbas iš esmės netinka, taip? nes jei nesidažius prie to rūbo atrodau išbalus ir nesveikai, vadinas ne makiažu reikia gelbėt situaciją, o rūbą tą mest lauk?
Papildyta:
QUOTE(bim-bam @ 2012 07 31, 09:47)
Sveikos 4u.gif

truputi jau skaitinejau apie spalvinius tipus, bet sita tema dar tik dabar skaitysiu. bet vis tiek iskart noriu paklaust, kaip nusistatyti ta tipa - mano plaukai tokie lietuviskai truputi sviesus, vasara sviesesni, ziema tamsesni, oda sviesi, bet ne blyski, idegu rudai iskart, jokiu slaku neturiu, akys melynos, antakiai, blakstienos sviesiai rudi, kuno sudejimas stambokas. nu rudeni ir ziema turbut atmest reiktu, bet vis tiek nesigaudau dar koks tipas mano  rolleyes.gif

Lengviau iš nuotraukyčių nustatyt 4u.gif Taip sudėtinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 31 liepos 2012 - 09:06
gerai, bandysiu ikelt nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
neturiu is arciau, tikiuos, matysis normaliai, kas kaip smile.gif
busiu dekinga, jeigu padesit 4u.gif nes dabar kaip matot esu tokia 'be spalvos' rolleyes.gif

nuotraukos cia
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2012 07 31, 11:06)
neturiu is arciau, tikiuos, matysis normaliai, kas kaip smile.gif
busiu dekinga, jeigu padesit 4u.gif  nes dabar kaip matot esu tokia 'be spalvos'  rolleyes.gif

nuotraukos cia

aš tai sakyčiau vasara, bet aš ne ekspertė, pati dar savo tipo neatradau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 07 31, 09:11)
aš tai sakyčiau vasara, bet aš ne ekspertė, pati dar savo tipo neatradau smile.gif

dekui, ziuresim dar, ka kitos pasakys smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif
Gal galėtumėte pasakyti ar bent paspelioti kuriam tipui aš galėčiau priklausyti? Būčiau labai dėkinga, nes esu dar labai jauna (18m.) ir norėčiau atrasti sau tinkamus dalykus, kad ateityje išvengčiau klaidų. blush2.gif
Akys mano labai keistos, kartais pilkos, kartais žalios, o kartais melsvos doh.gif Bet pagrinde pilkšvai žalsvos. Natūrali plaukų spalva, lietuviška šiaudų biggrin.gif
Iš anksto didis DĖKUI pasisakiusioms ir nepatingėjusioms pagelbėti. 4u.gif

http://public.fotki....6/sam-2225.html
Atsakyti
Kur visos dingę? unsure.gif
Atsakyti
uzdejau slaptazodi kaip sitos temos pavadinimas.

gal dar kas galit pasisakyt, tai vis tik koks tipas mano?
dekui 4u.gif
Atsakyti