QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 27, 21:54)
Sveikutes,norejau jusu patarimo paklausti,busiu neapsakomai dekinga:)
tai va,viena grazia diena tapsiu perlo blondine,va tokia
mano oda vidutinio sviesumo su roziniu atspalviu(naudoju silta makiazo pagrinda,kad veidukas nebutu i raudonuma).
Svarbiausia: antakiai ir blakstienos lb lb lb tamsiai pilki(atrodo kaip juodi). Ir bijau atrodyt neskoninga ir... tiesa sakant perdidelis kontrastas tarp antakiu/blakstienu ir plauku. Ka patartumet daryt,antakius nusisviesint kirpykloj rudai? Ir apskritai koks tai spalvinis tipas butu?
plaukai-perlo blondine
oda-vidut sviesumo su roziniu atspalviu
akys-ryskiai melynos
antakiai ir blakstienos-juodi
p.s. cia lb keistais,antakiu ir blakstienu spalva priesinga plauku sp
tai va,viena grazia diena tapsiu perlo blondine,va tokia
mano oda vidutinio sviesumo su roziniu atspalviu(naudoju silta makiazo pagrinda,kad veidukas nebutu i raudonuma).
Svarbiausia: antakiai ir blakstienos lb lb lb tamsiai pilki(atrodo kaip juodi). Ir bijau atrodyt neskoninga ir... tiesa sakant perdidelis kontrastas tarp antakiu/blakstienu ir plauku. Ka patartumet daryt,antakius nusisviesint kirpykloj rudai? Ir apskritai koks tai spalvinis tipas butu?
plaukai-perlo blondine
oda-vidut sviesumo su roziniu atspalviu
akys-ryskiai melynos
antakiai ir blakstienos-juodi
p.s. cia lb keistais,antakiu ir blakstienu spalva priesinga plauku sp
pamenu dėjot foto... su šviesiais plaukais... o nenorit kažką iš light summer paletės plaukų pamėgint... kažkas ten ne to su visai nubalintais plaaukais buvo ir ne tik dėl antakių
tarkim Stone spalvinės paltetės:
kad nebūtų su rausvu atspalviu tokio rezultato:
manau reikia palikti kažkiek spalvos :
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 27, 12:15)
Ai dar norejau paklaust, as noriu tamsesnes plauku spalvos, kuri jusu manymu artimesne mano tipui?
Mano nuomonė pirma spalva per sodri antra geriau tiktų .
Tik prašau nepriimti mano nuomonės kaip profesionalės. Nežinau kaip gaunasi nudažius plaukus viena ar kita spalva. Pati šimtas metų nedažau plaukų ir nežinau nieko apie juos. Dairausi sau kartais tinkamos spalvos, nes planuoju pražilt, bet nieko doro nematau (prekybsentriuose). Pamenu tik kad ne visuomet rezultatas atitinka lūkesčius, o kartais vienas vargas išgaut vasarų prigesintą rusvą spalvą, svarbu manau vengti ryžai raudono pigmento, tokio rudeninio, geriau koks gelsvas ar karamelinis.