Panasu, kad esate teisi bytte, nes dabar pati matau, kad soft summer gan taikliai atitinka viska - akys zalios, plauku spalva kaip pirmam pvz. naturali, o ir is spalvu pastebejau, kad violetine ir geltona tinka Manau makiazui daugiausiai naudot bandziau ne savo tipui tinkancias spalvas, todel nebuvau patenkinta rezultatais. Reikes pabandyt pakeist Aciu labai uz nuomones, buvo tikrai ydomu
QUOTE(bytte @ 2012 07 27, 12:02)
Tai čia nelabai svarbu . Kur yra 4 tipai (kontrastingas, ryškus, šviesus, natūralus berots...), tai gaunasi arba natūrali žiema arba kontrastinga vasara. Iš esmės nelabai kas keičiasi. Aš save iškart į vasaras prisiskyriau, o dabar, kai tenka rūbus rinktis, vis pastebiu kad daugelis vasaros paletės spalvų man per bloznos, aš su jomis visai lieku pilka, o su žiemos atvirkščiai... labai jau ant ribos matyt esu, o bet tačiau didelis kontrastas aprangoja man . Tai laikau save labai kontrastinga vasara . Arba nekontrastinga žiema, pagal nuotaika ... ir makiažo kiekį .
Kadangi kiek domėjausi, tai skirtingi net konsultantai skirtingai testuoja artimus tipus (iš žiemos į vasarą ar atvirkčiai), tai manau svarbu apsispręsti asmeniškai pačiam. Aš kiek
Kadangi kiek domėjausi, tai skirtingi net konsultantai skirtingai testuoja artimus tipus (iš žiemos į vasarą ar atvirkčiai), tai manau svarbu apsispręsti asmeniškai pačiam. Aš kiek
Na tada ir aš tokia matyt šiaip turiu pvz maikutę tokia mint spalvos, kuri pradžioj man atrodė visai ne mano, netiko, bet kažkaip nusipirkau, nes norėjau kažko šviesaus, o dar rankinėj tokios pat spalvos detalė, tai suviliojo tai va, esmė ta, kad jei užsidedu aksesuarus tamsius, auskarai pvz didesni, makiažas ryškesnis, man ji super atrodo. šiaip su šviesiom, tom pastelinėm jaučiuos keistai, niekaip nesuprantu, ar jos man tinka ar ne. jau galvoje "darau" fotosesiją, filtruoju mintyse rūbus, reiks ieškot artimiausių spalvų testukams ir bandyt. gal kas pasimatys geriau tada
Ai dar norejau paklaust, as noriu tamsesnes plauku spalvos, kuri jusu manymu artimesne mano tipui?
Man labiau patinka antra, bet pagal viska turetu labiau tikt prie odos pirma Ka manote?
Man labiau patinka antra, bet pagal viska turetu labiau tikt prie odos pirma Ka manote?
Sveikutes,norejau jusu patarimo paklausti,busiu neapsakomai dekinga:)
tai va,viena grazia diena tapsiu perlo blondine,va tokia
mano oda vidutinio sviesumo su roziniu atspalviu(naudoju silta makiazo pagrinda,kad veidukas nebutu i raudonuma).
Svarbiausia: antakiai ir blakstienos lb lb lb tamsiai pilki(atrodo kaip juodi). Ir bijau atrodyt neskoninga ir... tiesa sakant perdidelis kontrastas tarp antakiu/blakstienu ir plauku. Ka patartumet daryt,antakius nusisviesint kirpykloj rudai? Ir apskritai koks tai spalvinis tipas butu?
plaukai-perlo blondine
oda-vidut sviesumo su roziniu atspalviu
akys-ryskiai melynos
antakiai ir blakstienos-juodi
o naturalus mano plaukai tokie:
p.s. cia lb keistais,antakiu ir blakstienu spalva priesinga plauku sp
tai va,viena grazia diena tapsiu perlo blondine,va tokia
mano oda vidutinio sviesumo su roziniu atspalviu(naudoju silta makiazo pagrinda,kad veidukas nebutu i raudonuma).
Svarbiausia: antakiai ir blakstienos lb lb lb tamsiai pilki(atrodo kaip juodi). Ir bijau atrodyt neskoninga ir... tiesa sakant perdidelis kontrastas tarp antakiu/blakstienu ir plauku. Ka patartumet daryt,antakius nusisviesint kirpykloj rudai? Ir apskritai koks tai spalvinis tipas butu?
plaukai-perlo blondine
oda-vidut sviesumo su roziniu atspalviu
akys-ryskiai melynos
antakiai ir blakstienos-juodi
o naturalus mano plaukai tokie:
p.s. cia lb keistais,antakiu ir blakstienu spalva priesinga plauku sp
Įdomu, koks jos tipas http://www.google.lt...sHs-IhQfApYDoAw tiek nuotraukų ir visos skrtingos, skirtingi plaukai...ten, kur jj be makiažo, truputį neša į mane, tik mano antakiai natūraliai ne tokie juodi ir akyse nėra tų rusvų spalvų.. įdomu pasidarė kam ją priskirtumėt
QUOTE(Teka @ 2012 07 28, 16:44)
Įdomu, koks jos tipas http://www.google.lt...sHs-IhQfApYDoAw tiek nuotraukų ir visos skrtingos, skirtingi plaukai...ten, kur jj be makiažo, truputį neša į mane, tik mano antakiai natūraliai ne tokie juodi ir akyse nėra tų rusvų spalvų.. įdomu pasidarė kam ją priskirtumėt
clear winter
nu aš nesuprantu vistiek, kuo skiriasi clear winter nuo cool summer ar arba cool winter? clear, tai kai akys ryškios grynos spalvos? ar taip? nes tos aktorės akys irgi tokios maišytų spalvų
QUOTE(Teka @ 2012 07 28, 17:34)
nu aš nesuprantu vistiek, kuo skiriasi clear winter nuo cool summer ar arba cool winter? clear, tai kai akys ryškios grynos spalvos? ar taip? nes tos aktorės akys irgi tokios maišytų spalvų
siame forume yra aptarta kuo skiriasi clear winter,cool summer ir kt. Paieskokit
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 28, 20:35)
siame forume yra aptarta kuo skiriasi clear winter,cool summer ir kt. Paieskokit
ta prasme būtent šioje temoje? nes visas praėjusias perskaityt fiziškai neįmanoma
sioj temoj:)
pagal šitą foto clear niekaip...
clear žiema tai ne visai šaltas tipas, jis su pavasario įtaka, be to tai pats ryškiausias žiemos tipas. Tarkim jai rudaakė žiema deep potipio, tai jos akys gilios, tarytum visą šviesą sugeriančios, kaip šulinys; cool potipio rudos akys turi plieninį įspūdį, kiek pilkšvos; o clear - gintarinės. Tas pats būtų ir su mėlynom akim, tik deep mėlynakių nebūna, cool - plieninės, o clear - akvamarininės
apie odos spalvą man sunku kalbėt, nepasakyčiau tiksliai... nes jai pasakyčiau kad su gelsvumu clear, tai nebūtų visai tikslu. Gi clear būna labai šviesios odos, ten jokio gelsvumo nebūna.
plaukai tai panašiai visų tamsūs, tik cool su pilkumu, o clear ir deep su rudumu.
nemokų sumažintų foto dėt... kitos labai didelėss tai dedu nuorodas:
šitos kažkodėl neleido dėt galima atkreipti dėmesį, kad ir tona špakliaus vistiek kažkaip nelabai gerai atrodo... paakių maišeliai, šešėliai sendinantys ne tik ant veido, bet ir kūno... pavargus moteriškė lyg po laidotuvių.
My Webpage
My Webpage
My Webpage
ir akys visai ne mėlynos...
My Webpage
čia nors kaip ir kitose tona špakliaus, bet labai taip dailiai atrodo
sakyčiau panelė dažniau atrodo blogai nei gerai, visai netinkamai manau dažosi...