Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2012 07 27, 08:52)
žiurėjau foto ir kaip tik uždarėt  smile.gif
...kitose foto oda kiek kitaip atrodo... nespėjau visko pažiūrėt, kaip tik artėjau prie juodos palaidinės... bet jūsų akys tikrai didesnio kontrasto nei mano  biggrin.gif

aš durnė įmečiau netyčia draugės vyrui tą nuorodą, tai uždariau, nes pagalvojau, kad nesupras kam doh.gif
nu atidarau dar. na aš tokia įdomi įdomi smile.gif akys ryškios mano sakyčiau, gal kad tie vyzdžiai juodi...
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 26, 20:15)
Gal pakonsultuotumete mane del spalvinio tipo? blush2.gif  4u.gif Nes kad ir kaip bandau nuspeti, kas esu, vis kito tipo bruozu randu ir susimaisau doh.gif

Labai blogai matosi foto spalvos... nemanau kad iš tokių foto galima daryti kokias tai išvadas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 07 27, 08:56)
Labai blogai matosi foto spalvos... nemanau kad iš tokių foto galima daryti kokias tai išvadas 4u.gif

išvada? reik gyvai arba daryt naują fotosesiją lauke smile.gif
o gal meetą pasidarom? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 07 27, 08:57)
išvada? reik gyvai arba daryt naują fotosesiją lauke smile.gif
o gal meetą pasidarom? biggrin.gif

Čia Egliukasz foto labai blogai matosi ax.gif
Pas jus akys ryškios dėl to kad baltymas baltas, tai vienas, antra rainelė "skaidri" ar kaip paaiškint, na tarytum su kontaktiniais lešiais... pas mane rainelė irgi tokia, tik baltymaas ne toks baltas... todėl į žiemas nepapuolu blush2.gif
Sakyčiau ir įdegis panašus (kuo tamsiau/mažesnis apšvietimas, tuo labiau įdegus atrodau lotuliukas.gif ), tik aš jo vengiu... Man balta oda labiau prie širdies blush2.gif , gaila kad balinimas nėra svaika verysad.gif .
Ten toje foto su juodu topiku manau dienos šviesa nebloga ar ne? Galima būtų ją imt analizei... ... ... cool winter... ... arba true pagal kitą klasifikaciją... Bet kad cool tai tikrai 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 07 27, 09:10)
Čia Egliukasz foto labai blogai matosi  ax.gif
Pas jus akys ryškios dėl to kad baltymas baltas, tai vienas, antra rainelė "skaidri" ar kaip paaiškint, na tarytum su kontaktiniais lešiais... pas mane rainelė irgi tokia, tik baltymaas ne toks baltas... todėl į žiemas nepapuolu  blush2.gif
Sakyčiau ir įdegis panašus (kuo tamsiau/mažesnis apšvietimas, tuo labiau įdegus atrodau  lotuliukas.gif ), tik aš jo vengiu... Man balta oda labiau prie širdies  blush2.gif , gaila kad balinimas nėra svaika  verysad.gif .
Ten toje foto su juodu topiku manau dienos šviesa nebloga ar ne? Galima būtų ją imt analizei... ... ... cool winter... ... arba true pagal kitą klasifikaciją... Bet kad cool tai tikrai 4u.gif .

vakar buvau cool summer, šiandien jau cool winter biggrin.gif vis neturiu laiko atsisėst normaliai ir išžiūrinėt visus tuos tipus. kaskart vis kitas man atrodo, mėtaus mėtaus, nors visai tiksliai niekur savęs nematau. ,kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 07 27, 09:14)
vakar buvau cool summer, šiandien jau cool winter biggrin.gif vis neturiu laiko atsisėst normaliai ir išžiūrinėt visus tuos tipus. kaskart vis kitas man atrodo, mėtaus mėtaus, nors visai tiksliai niekur savęs nematau. ,kol kas.

Paieškokit foto kur kontrastinga apranga: juodas švarkelis, balti marškinukai ar kokia dryžuota palaidinė su juoda balta. Atkreipkit dėmesį ar eina veidas į antrą planą mirksiukas.gif . Cool summer ir cool winter skiriasi tik spalvų ryškumu iš esmės. Pas mane labai daug spalvų iš žiemos paletės tinkamų, kartais atrodo kad žiemos paletėse jų daugiau nei vasaros, bet vat kontrastingi deriniai man schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 07 27, 09:23)
Paieškokit foto kur kontrastinga apranga: juodas švarkelis, balti marškinukai ar kokia dryžuota palaidinė su juoda balta. Atkreipkit dėmesį ar eina veidas į antrą planą  mirksiukas.gif . Cool summer ir cool winter skiriasi tik spalvų ryškumu iš esmės. Pas mane labai daug spalvų iš žiemos paletės tinkamų, kartais atrodo kad žiemos paletėse jų daugiau nei vasaros, bet vat kontrastingi deriniai man  schmoll.gif .

na reiks prsiruošt pasimatuot, bent bent jau anksčiau kiek pamenu, man juoda balta tikdavo, bent jau dabar taip atrodo.
man šiaip tas tipo nustatymas dabar labai aktualus, kadangi noriu keist plaukų spalvą ir vis nežinau, ar man šalto atspalvio reikia, ar šilto...
Atsakyti
Ymeciau nauju nuotrauku, kurios realiau atspindi nat. plauku spalva, paskutinej - mano sviesuokliska oda biggrin.gif 4u.gif Siaip turbut kai su makiazu zaidziu, tai is salto tipo galiu ir y silta "pabegti" ir jis atrodo, kad visai tinka man g.gif

http://public.fotki....palvinis-tipas/
Atsakyti
Testavimo spalvos žiema ar vasara (neradau didesnio... kairėj vasaros spalvos, dešinėj žiemos):
user posted image
Cool Winter: My eyes are gray, blue or slate. My hair is medium to deep ash brown or pearl-gray, and has little to no red highlights. My skin is cool beige, blue-black, gray beige, or neutral beige.
user posted image
cool summer:
user posted image
cool winter:
user posted image
kiekvienam saite vis kiek kitaip rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 27, 10:24)
Ymeciau nauju nuotrauku, kurios realiau atspindi nat. plauku spalva, paskutinej - mano sviesuokliska oda biggrin.gif  4u.gif Siaip turbut kai su makiazu zaidziu, tai is salto tipo galiu ir y silta "pabegti" ir jis atrodo, kad visai tinka man g.gif

ankstesnėse foto kažkaip "šiltesnė" atrodėt ax.gif . Kiek įžiūriu tai rausvai violetinis apatinis odos tonas (nežinau kaip lietuviškai подтон), tai kaip ir soft summer ax.gif

Atsakyti
nu blyn blyn...man artimiau cool summer kažkaip g.gif nors dabar kai dažytais plaukais, su makiažu traukčiau gal ir ant cool winter, bet kažkaip vistiek linkstu labiau link cool summer biggrin.gif natūrali splaukų spalva tai panašesnė vasaros
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 07 27, 11:41)
nu blyn blyn...man artimiau cool summer kažkaip g.gif nors dabar kai dažytais plaukais, su makiažu traukčiau gal ir ant cool winter, bet kažkaip vistiek linkstu labiau link cool summer biggrin.gif natūrali splaukų spalva tai panašesnė vasaros

Tai čia nelabai svarbu ax.gif . Kur yra 4 tipai (kontrastingas, ryškus, šviesus, natūralus berots...), tai gaunasi arba natūrali žiema arba kontrastinga vasara. Iš esmės nelabai kas keičiasi. Aš save iškart į vasaras prisiskyriau, o dabar, kai tenka rūbus rinktis, vis pastebiu kad daugelis vasaros paletės spalvų man per bloznos, aš su jomis visai lieku pilka, o su žiemos atvirkščiai... labai jau ant ribos matyt esu, o bet tačiau didelis kontrastas aprangoja man schmoll.gif . Tai laikau save labai kontrastinga vasara lotuliukas.gif . Arba nekontrastinga žiema, pagal nuotaika ... ir makiažo kiekį blush2.gif .
Kadangi kiek domėjausi, tai skirtingi net konsultantai skirtingai testuoja artimus tipus (iš žiemos į vasarą ar atvirkčiai), tai manau svarbu apsispręsti asmeniškai pačiam. Aš kiek
Atsakyti