QUOTE(taram-param @ 2012 07 26, 12:53)
O kas jei Cool summer nudažyti baltai pvz. platinos spalva? Ar pereičiau i kita tipą ar tiesiog išdarkyčiau savo naturalų tipą?
Mano supratimu visaip gali būti. Pagal kai kuriuos šaltinius cool summer tai visai šaltas tipas, t.y. šalto atspalvio plaukai/akys/oda... ten būna prie celebrity ir šviesiaplaukių... o light visuomet su pavasario įtaka, t.y. ne visai šaltas... iš kitos pusės light apibūdinamas kaip šviesus tipas, kai plaukai/akys/oda šviesūs... kažkiek skiriasi ir tų šatinių paletės, bet tokia nelabai aiški klasifikacija, pagal skirtingus požymius kažkaip
Kadangi čia specais vis tiek netapsim lieka apsispręst kuri teorija prie širdies labiausiai, ir tuom vadovautis. Bet šiaip jai akys gana šviesios, nudažius plaukus nebelieka nieko kas "palaikytų" žiemiškas spalvas esančias cool summer paletėje. Todėl manau cool taptų light
, bet ... gali ir visai netikti šviesūs plaukai... o gali akių užtekt, juolab kad ir plaukai turėtų būt tokie ne natūralūs IMHO
Cool koliažo pavyzdys su šviesiais plaukais:
Ir dar toks cool IMHO variantas (gal tik šioje foto, bet man labai taip ir spalva cool ir mergina cool, ir stiliukas sakyčiau cool
):
Beja man nepavyko išgaut tokios spalvos, todėl atrodydavau š...dinai
... nors sau patikau... kai pražilsiu bandysiu vėl šviesint
.