Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Esu Light summer tipo, noriu isigyti naujus akinukus (su dioptrijomis, ne nuo saules). Galvoju, kokios spalvos remeli rinktis? g.gif Kaip ivardyta, mano tipo pagrindines spalvos yra pilka, rusva ir melyna, tai turbut pilksvi remeliai graziai atrodytu? Juk nesirinksiu rusvu arba melsvu, butu suditingiau prie aprangos priderinti smile.gif O siaip turiu dvejus akinius juodais remeliais, kas mna labai netikti turetu, bet kazkaip visai nieko atrodo, tik jau noriu nauju.
Papildyta:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 18, 21:37)
is pirmo zvilgsnio- pavasaris. Is antro-saltas tipas. Oda akivaizdziai salta. Plaukai- siltas tonas,jai visai netinka,pabrezia blyskuma.  Manyciau ji cool summer. Moteris nesekmingai bando savo tipa pasiltinti,net varine spalva antakius nudaze.

[QUOTE]

Labai tiksliai apibudinote tipa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 18, 21:37)
is pirmo zvilgsnio- pavasaris. Is antro-saltas tipas. Oda akivaizdziai salta. Plaukai- siltas tonas,jai visai netinka,pabrezia blyskuma.  Manyciau ji cool summer. Moteris nesekmingai bando savo tipa pasiltinti,net varine spalva antakius nudaze.

Ji nei antakių, nei plaukų nedažė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2012 07 21, 10:38)
Kaip su violetine ir slyvine spalva  šaltoms vasaroms? Aš kažkaip pastebėjau, kad tamsiai violetinė nuotraukose man keistai atrodo. Labai išmuša lūpų spalvą, kaip bespalvės tokios blyškios atrodo. O dar kai mano lūpos tokios siauresnės tai visai kaip be lūpų atrodau g.gif Anksčiau nepastebėdavau, bet dabar kai senas nuotraukas pavarčiau, tai nelabai, nors vasarų paletėse tų violetinių atspalvių nemažai. unsure.gif

Aš dabar kaip tik violetines spalvas matuojuosi. Tai kaip šalta vasara pastebėjau kad slyvinė man netinka... man jos visos kiek rudeninės, jai sodresnės spalvos tai tokia iš deep paletės, o jai tokia kiek pablukus iš soft... man softinės spalvos žiauriai žiauriai netinka. Bet tokia ledinė violetinė visai nieko, tik tokios ant lūpų jau nesitepčiau - būčiau kaip lavono lūpom lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2012 07 22, 10:25)
Esu Light summer tipo, noriu isigyti naujus akinukus (su dioptrijomis, ne nuo saules). Galvoju, kokios spalvos remeli rinktis?  g.gif  Kaip ivardyta, mano tipo pagrindines spalvos yra pilka, rusva ir melyna, tai turbut pilksvi remeliai graziai atrodytu? Juk nesirinksiu rusvu arba melsvu, butu suditingiau prie aprangos priderinti  smile.gif  O siaip turiu dvejus akinius juodais remeliais, kas mna labai netikti turetu, bet kazkaip visai nieko atrodo, tik jau noriu nauju.

Pati atsakėte į savo klausimą mirksiukas.gif . Bet šiaip rusvus akinukus nėra sunku priderint. Esu bent pora turėjus ax.gif . Vieni patys pirmieji buvo smėlinei, tokie neutralūs (light taupe), tai labai nekrisdavo į akis, kiek su veidu susiliedavo... o paskui turėjau tokius senobinius ale kaulinius, nu irgi lyg ir derėjo prie visko blush2.gif ... Dar labai gerai balto metalo akinukai... tikrai prie visko tinka.
Tie juodi rėmai turi tikslą "išlipti" į pirmą planą, veido tai visai nebesimato, tik akinių rėmai. Bet jie lyg ir išeina iš mados blush2.gif .
QUOTE(Gil @ 2012 07 22, 13:13)
Ji nei antakių, nei plaukų nedažė. biggrin.gif

Kas ana tokia?
Atsakyti
Temai pagyvinti kietai vasarai ryškesnių lūpdažių variantai išbandyti asmeniškai (tiesa pati nesu linkusi ryškiai dažytis lūpų, bet... kartais... kodėl ne)
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
O kas jei Cool summer nudažyti baltai pvz. platinos spalva? Ar pereičiau i kita tipą ar tiesiog išdarkyčiau savo naturalų tipą?
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2012 07 26, 12:53)
O kas jei Cool summer nudažyti baltai pvz. platinos spalva? Ar pereičiau i kita tipą ar tiesiog išdarkyčiau savo naturalų tipą?

Mano supratimu visaip gali būti. Pagal kai kuriuos šaltinius cool summer tai visai šaltas tipas, t.y. šalto atspalvio plaukai/akys/oda... ten būna prie celebrity ir šviesiaplaukių... o light visuomet su pavasario įtaka, t.y. ne visai šaltas... iš kitos pusės light apibūdinamas kaip šviesus tipas, kai plaukai/akys/oda šviesūs... kažkiek skiriasi ir tų šatinių paletės, bet tokia nelabai aiški klasifikacija, pagal skirtingus požymius kažkaip unsure.gif
Kadangi čia specais vis tiek netapsim lieka apsispręst kuri teorija prie širdies labiausiai, ir tuom vadovautis. Bet šiaip jai akys gana šviesios, nudažius plaukus nebelieka nieko kas "palaikytų" žiemiškas spalvas esančias cool summer paletėje. Todėl manau cool taptų light g.gif , bet ... gali ir visai netikti šviesūs plaukai... o gali akių užtekt, juolab kad ir plaukai turėtų būt tokie ne natūralūs IMHO
Cool koliažo pavyzdys su šviesiais plaukais:
user posted image
Ir dar toks cool IMHO variantas (gal tik šioje foto, bet man labai taip ir spalva cool ir mergina cool, ir stiliukas sakyčiau cool biggrin.gif ):
user posted image
Beja man nepavyko išgaut tokios spalvos, todėl atrodydavau š...dinai blush2.gif ... nors sau patikau... kai pražilsiu bandysiu vėl šviesint lotuliukas.gif .
Atsakyti
Ooo kaip gražiai nuotraukoj atrodo mergička wub.gif Hmm biški ilgai laukt kol pražilsiu, dar tik kokie 7 žili plaukai styro lotuliukas.gif
Man kažkaip norisi toki išsiskirianti iš minios stiliuka susikurti, tik kad tas Cool Summer tipas toks sakyčiau mažiausiai rėžiantis aki, toks švelnus neutralus...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal pakonsultuotumete mane del spalvinio tipo? blush2.gif 4u.gif Nes kad ir kaip bandau nuspeti, kas esu, vis kito tipo bruozu randu ir susimaisau doh.gif
Mano akys zalios, odos - balta ( sunkiai ydegu, su raudonumu), raudonuojanti vasara, melynuojanti ziema. Plauku spalva - vidutinio rudumo, kaip 3 foto panasiai, bet jeigu gauna saules ar dazau sviesiau, iskart labai y ryzuma "musa". Ja kaitaliojus jau tiek kartu esu, kad nebesuprantu, kas tinka - tiek rengimosi sferoj, tiek dazymosi. Atrodo niekas netinka g.gif Todel reikia turbut remtis savo spalviniu tipu ir lengviau pasidarys 4u.gif
Buciau labai dekinga jums, tiek cia patarimu radau, ir graziai diskutuojat, padedat viena kitai, man irgi praverstu jusu ygudusios akys 4u.gif 4u.gif

http://public.fotki....palvinis-tipas/

Atsakyti
Hmm g.gif Man pirmoj foto labai toks šviesus tipas atrodo, o trečioj šiltas (ten ir oda ne šalta o labai netgi šiltu tonu, idegus, ir plaukai šilto atspalvio). Kam dar kaip atrodo?
Atsakyti
Sveikutės,
gal ir man kas padės? Sumečiau nuotraukų visokiausių iš visokiausių laikų smile.gif
http://public.fotki....alviniam-tipui/
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 07 27, 08:41)
Sveikutės,
gal ir man kas padės? Sumečiau nuotraukų visokiausių iš visokiausių laikų smile.gif
http://public.fotki....alviniam-tipui/

žiurėjau foto ir kaip tik uždarėt smile.gif
...kitose foto oda kiek kitaip atrodo... nespėjau visko pažiūrėt, kaip tik artėjau prie juodos palaidinės... bet jūsų akys tikrai didesnio kontrasto nei mano biggrin.gif
Atsakyti