QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 06 22, 15:00)
akys,plaukai,oda - salto atspalio. Kai idegu oda buna brondzine. Auksas,sidabras man tinka
ryskiai balta spalva lb tinka(pagal aplinkinius),juoda grynai tinka. Pavasariu saves nelaikau
nors plaukai middle/light brown su pilku atspalviu,jie lb kontrastuoja su akim ir oda. Juodi plaukai ant manes-dieve padek
. Galvoju cia clear summer ar clear winter?
clear summer nebūna
(clear reiškia aiškios grynos, be priemaišų spalvos, itin intensyvios... žiemoms tiesiog šaltasis spektras labiau, pavasariams šiltasis... tuo tarpu vasaros spalvos visos yra prislopintos, galima sakyt išblukusios, arba kaip būna vasara tiek šviečia saulė, kad spalvos nebeina įžiūrėt
. Visose vasaros spalvose vyrauja pasteliniai tonai)
Clear/bright spalvos labai ryškios... tai ir tipažai atitinkamai turi būti labai ryškūs:
Klausimas: kaip plaukai gali labai kontrastuoti su oda jai jie vidutinio tamsumo?
Pagal jūsų apibūdinimą negalit būti didžiausią kontrastą turinčio tipo, t.y. žiemos, atstovė. Nes ant kiek balta oda bebūtų žiemužių, vistiek joms tinka visai juodi plaukai. Turiu aplinkoje realų pavyzdį... ji labai labai balta, vasara gal nebe taip žiauriai, bet vis tiek įdegio kiek pas normalius žmones žiema. Taigi bandė ji kažkaip nusidažyt plaukus ne taip juodai (atseit šviesūs plaukai priduoda jaunatviškumo), rezultatas tragiškas. O su smalinai juodais
, atrodo jaunesnė tikrai ne vieneriais metais.
Be to ir šiaip pagal skaičiavimą: akys mėlynos, tai niekaip nesigautų tamsiausias variantas... plaukai vėl vidutinio tamsumo... oda šviesi kaip supratau, gaunasi 2 vidutinio tamsumo, 1 šviesus...
Toliau... jai akys,plaukai,oda šalto atspalvio auksas niekaip negali tikti, čia be klausimų jau... jai tinka auksas ir sidabras oda turi būti neutrali.
Dar vasaroms netinka nei skaisčiai balta, nei grynai juoda. Vasaroms tinka softinė juoda, tai tokia kaip verstos odos juoda... o balta sakyčiau kaip paprasto spausdinimui skirto balto popieriaus, ne to pagerinto premium klasės
. Be to jai netinka visai juodi plaukai, kodėl tada tinka visai juoda kepurė/šalis ar kitas rūbas prie veido? plaukai net ir visai juodai dažant nesigauna tokie juodi kaip kokia šilkinė medžiaga
.
Ir dar klausimas kodėl pavasariu savęs nelaikot, jai jūsų nuomone žmogus apie tai kažkiek nutuokiantis net jus priskyrė pavasariams?
Odos atspalvių pavadinimai man nieko nesako... aš pati tai niekaip negalėčiau įvardyti savo odos spalvos
. Kiek žiūrinėju pudras kad kažkaip suprasčiau kokios gi ten spalvos kaip vadinasi, pravalas... visur labai skirtingus vaizdus pateikinėja. Dar gi nelabai randu tikro savo odos spalvos atitikmens.
Užtai radau sau spalviškai dar vieną cool summer atstovę, kažkokę Michelle Trachtenberg
(primena spalviškai man save jaunystėj
)
Papildyta:
Tai va kaip vadinasi tokios spalvos oda?