Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Aishwarya Rai labai skirtingai tipizuoja, mane labiausiai įtikino true autumn kur nustatė. Čia ji man spalviškai visai į save nepanaši, akys visai ne ryškios, plieninei pilkšvos, plaukai turi kažkokio pilkumo, oda sakyčiau blyškoka... šioje foto ji man tokia softinė, primena Angelina Jolie, kuri mano nuomone yra soft summer.
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2012 06 21, 21:29)
Ačiū, Bytte, įdomi nuoroda, Drew atsiskleidė visai kitom spalvom smile.gif  Įdomu ten ir giliau palandžiojus.

Aha apie gilų rudenį ir gilias spalvas irgi neblogai parašyta biggrin.gif , juolab kad pati autorė priklauso rudenėlio tipui mirksiukas.gif .
Atsakyti
akys,plaukai,oda - salto atspalio. Kai idegu oda buna brondzine. Auksas,sidabras man tinka biggrin.gif ryskiai balta spalva lb tinka(pagal aplinkinius),juoda grynai tinka. Pavasariu saves nelaikau ax.gif nors plaukai middle/light brown su pilku atspalviu,jie lb kontrastuoja su akim ir oda. Juodi plaukai ant manes-dieve padek doh.gif . Galvoju cia clear summer ar clear winter?
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 06 22, 15:00)
akys,plaukai,oda - salto atspalio. Kai idegu oda buna brondzine. Auksas,sidabras man tinka biggrin.gif  ryskiai balta spalva lb tinka(pagal aplinkinius),juoda grynai tinka. Pavasariu saves nelaikau ax.gif  nors plaukai middle/light brown su pilku atspalviu,jie lb kontrastuoja su akim ir oda. Juodi plaukai ant manes-dieve padek doh.gif . Galvoju cia clear summer ar clear winter?

clear summer nebūna mirksiukas.gif (clear reiškia aiškios grynos, be priemaišų spalvos, itin intensyvios... žiemoms tiesiog šaltasis spektras labiau, pavasariams šiltasis... tuo tarpu vasaros spalvos visos yra prislopintos, galima sakyt išblukusios, arba kaip būna vasara tiek šviečia saulė, kad spalvos nebeina įžiūrėt biggrin.gif . Visose vasaros spalvose vyrauja pasteliniai tonai)
Clear/bright spalvos labai ryškios... tai ir tipažai atitinkamai turi būti labai ryškūs:
user posted image
Klausimas: kaip plaukai gali labai kontrastuoti su oda jai jie vidutinio tamsumo?
Pagal jūsų apibūdinimą negalit būti didžiausią kontrastą turinčio tipo, t.y. žiemos, atstovė. Nes ant kiek balta oda bebūtų žiemužių, vistiek joms tinka visai juodi plaukai. Turiu aplinkoje realų pavyzdį... ji labai labai balta, vasara gal nebe taip žiauriai, bet vis tiek įdegio kiek pas normalius žmones žiema. Taigi bandė ji kažkaip nusidažyt plaukus ne taip juodai (atseit šviesūs plaukai priduoda jaunatviškumo), rezultatas tragiškas. O su smalinai juodais thumbup.gif , atrodo jaunesnė tikrai ne vieneriais metais.
Be to ir šiaip pagal skaičiavimą: akys mėlynos, tai niekaip nesigautų tamsiausias variantas... plaukai vėl vidutinio tamsumo... oda šviesi kaip supratau, gaunasi 2 vidutinio tamsumo, 1 šviesus... unsure.gif
Toliau... jai akys,plaukai,oda šalto atspalvio auksas niekaip negali tikti, čia be klausimų jau... jai tinka auksas ir sidabras oda turi būti neutrali.
Dar vasaroms netinka nei skaisčiai balta, nei grynai juoda. Vasaroms tinka softinė juoda, tai tokia kaip verstos odos juoda... o balta sakyčiau kaip paprasto spausdinimui skirto balto popieriaus, ne to pagerinto premium klasės rolleyes.gif . Be to jai netinka visai juodi plaukai, kodėl tada tinka visai juoda kepurė/šalis ar kitas rūbas prie veido? plaukai net ir visai juodai dažant nesigauna tokie juodi kaip kokia šilkinė medžiaga blush2.gif .
Ir dar klausimas kodėl pavasariu savęs nelaikot, jai jūsų nuomone žmogus apie tai kažkiek nutuokiantis net jus priskyrė pavasariams?
Odos atspalvių pavadinimai man nieko nesako... aš pati tai niekaip negalėčiau įvardyti savo odos spalvos g.gif . Kiek žiūrinėju pudras kad kažkaip suprasčiau kokios gi ten spalvos kaip vadinasi, pravalas... visur labai skirtingus vaizdus pateikinėja. Dar gi nelabai randu tikro savo odos spalvos atitikmens.
Užtai radau sau spalviškai dar vieną cool summer atstovę, kažkokę Michelle Trachtenberg blush2.gif (primena spalviškai man save jaunystėj hihihi.gif )
user posted image
Papildyta:
Tai va kaip vadinasi tokios spalvos oda?
Atsakyti
mano plaukai tokie user posted image

cia pagal mane light/middke bown.(mano spalva,kontrastuoja panasiai kaip foto). Labiausiai kontrastuoja tamsus plaukai su akimis 4u.gif
kai stipriai idegus auksas tinka,yprastai sidabras ar baltasis auksas thumbup.gif

Jusu pateiktoj foto manau,kad cia porcialianas. 4u.gif

kirpejos klausiau koks mano tipas. Sako pavasaris. Sakau o kaip akys? Sako-melynos siltos. Klausiu o kaip sviesi oda-sako su siltu auksiniu atspalviu ji igaus silta persikini ir neatrodysiu pablyskus. Nzn ar cia siap ji kalbejo.

o destytoja vokietyjoj baigus butent koloristika,prisigyre ji. Beje labai labai tamsiai rudi man tinka(2 nr) bet 1 nr ne. Raudoni,kastono plaukai irgi tinka-isryskina akis 4u.gif ypac bordo(paauglystes bandymai blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 06 22, 17:34)
mano plaukai tokie user posted image

cia pagal mane light/middke bown.(mano spalva,kontrastuoja panasiai kaip foto). Labiausiai kontrastuoja tamsus plaukai su akimis 4u.gif
kai stipriai idegus auksas tinka,yprastai sidabras ar baltasis auksas thumbup.gif
Jusu pateiktoj foto manau,kad cia porcialianas. 4u.gif

kirpejos klausiau koks mano tipas. Sako pavasaris. Sakau o kaip akys? Sako-melynos siltos. Klausiu o kaip sviesi oda-sako su siltu auksiniu atspalviu ji igaus silta persikini ir neatrodysiu pablyskus. Nzn ar cia siap ji kalbejo.

o destytoja vokietyjoj baigus butent koloristika,prisigyre ji. Beje labai labai tamsiai rudi man tinka(2 nr) bet 1 nr ne. Raudoni,kastono plaukai irgi tinka-isryskina akis 4u.gif ypac bordo(paauglystes bandymai blush2.gif )

O tai taip ir vadinasi porcialianinė?
pagal mane tai jau tamsūs biggrin.gif . Šiaip pagal plaukus tai kaip ir į cool potipi, šalia Liv, bet jaigu auksas tinka... tada cool negalit būt. Ryškūs bordo mano akimis irgi tinka žiemoms, vasaroms per daug ryškūs. Tai lieka tik cool arba clear winter... mano akimis visos clear atstovės turi kiek gelsvą įdegį, joms tinka tiek mėlynai juodi, tiek bordo, ar kokie tamsiai rudi su rausvais ar gelsvais blikais plaukai, bet tokie pilkoki kaip ir prastina vaizdą g.gif . Tarkim kažkas tokio kaip Elizabeth Taylor, kuri mano akimis gerai atrodo ir su auksu ir su sidabru. O va Tomo Cruzo aš niekaip neįsivaizduoju su auksu, nors ir įdegusio (jis IMHO cool winter).
Kirpėja tai taip įdomiai... mano nuomone šaltos odos neįmanoma pašiltinti, įmanoma tik paryškinti jos šaltumą su šiltomis spalvomis g.gif . Nebent ji turėjo omenį kad neutrali oda su iltom spalvom atrodytų šilta g.gif .
Atsakyti
aciuka,padejot pilnai suvivokt bigsmile.gif thumbup.gif clap.gif busiu clear winter mirksiukas.gif
Atsakyti
cia silta ar salta plauku spalva?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 06 25, 22:24)
cia silta ar salta plauku spalva?

manau silta ir grazi labai wub.gif
Atsakyti

keiciantis plauku spalvai pvz bordo (4.6),clear winter tipas islieka toks pats ar keicias?smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ateinu su klausimėliu ir labai tikiuos pagalbos. Kokiam spalviniam tipui priskirtumėte šią aktorę? user posted image

Didelis ačiū bus už pagalbą 4u.gif
Papildyta:
dar keletas šios aktorės nuotraukų:
user posted image
user posted image
Atsakyti

is pirmo zvilgsnio- pavasaris. Is antro-saltas tipas. Oda akivaizdziai salta. Plaukai- siltas tonas,jai visai netinka,pabrezia blyskuma. Manyciau ji cool summer. Moteris nesekmingai bando savo tipa pasiltinti,net varine spalva antakius nudaze.
Atsakyti
Kaip su violetine ir slyvine spalva šaltoms vasaroms? Aš kažkaip pastebėjau, kad tamsiai violetinė nuotraukose man keistai atrodo. Labai išmuša lūpų spalvą, kaip bespalvės tokios blyškios atrodo. O dar kai mano lūpos tokios siauresnės tai visai kaip be lūpų atrodau g.gif Anksčiau nepastebėdavau, bet dabar kai senas nuotraukas pavarčiau, tai nelabai, nors vasarų paletėse tų violetinių atspalvių nemažai. unsure.gif
Atsakyti