QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 06 06, 09:03)
Man monitorius irgi rodo tą patį- šalta oda, šaltos akys, šalti plaukai. Na, dėl plaukų spalvos gal tik suabejočiau, bet šilti tai niekaip, nebent neutralūs...
O koliaže vėl matau tą patį- šalta oda, šaltos akys, šalti/neutralūs plaukai (skiriasi atspalvis foto, spėju, kad dažomi arba fotog. sąlygos skyrėsi).
Nei rudeniu, nei pavasariu man nekvepia... Liktų tik vasara arba žiema. Bet žiemai trūktų kontrasto... Tai siūlyčiau pirmiausia pradėti žvalgytis į vasaras
Aš pirmiausia žiūrėčiausi kaip tinka soft ir (ypač) cool summer spalvos.
P.S. visa tai tik nepatyrusios "spalvininkės" svaičiojimai ir realiems rezultatams reikia spalvas "matuotis prie veido". Monitoriai skirtingai perteikia spalvas, be to, nuotraukoje visko ir neįžiūrėsi. Pvz. spalvinis sezonas labai priklauso ir nuo akių, o kas ten tiksliai darosi jūsų rainelėje, nematyti
Aciu uz toki issamu atsakyma
Plaukai mano salto atspalvio, as juos kartais dazau savo naturalia spalva atitinkanciais dazais, tai tarkim didziojoj foto plaukai dazyti buvo pries daugiau nei pusmeti, o kitose foto atspalvis skiriasi del apsvietimo ar metu laiko ir saules isblukinimo
O mano akys tokios neaiskios spalvos, kazkas tarp pilkos ir melynos su tokiu tamsiu apvadu, kuris taip pat melsvai pilkai neaiskios spalvos.
Oda mano labai linkusi ruduoti, t.y. idegu labai greitai ir iskart rudai ir kuo daugiau saules tuo ji rudesne buna, jei tai ka nors gelbeja
Eisiu ieskot vasaros spalvu rubu ir ziuret kas tinka labiausiai