Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Shana @ 2012 03 02, 15:56)
Kazkiek, nors buna tokiu tipu kai aisku is karto smile.gif
Ir kitus daugumoje visgi isknisam smile.gif Apart mano ir tavo lotuliukas.gif

Man linksmiausia dalis, kai nustatinejat nustatinejat ir staiga paaiskeja, kad su linzem arba antakiai dazyti arba dar kas nors... primakliavota biggrin.gif
Shana, tavo naturoj tokie plaukai ryskus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 02 kovo 2012 - 15:04
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 15:03)
Man linksmiausia dalis, kai nustatinejat nustatinejat ir staiga paaiskeja, kad su linzem arba antakiai dazyti arba dar kas nors... primakliavota biggrin.gif

Aha, kaip buvo su vien atsimenu, visos svaigo del akiu, o pasirode linzes biggrin.gif

Nea, dabar biggrin.gif naturoje mes su jais senokai nesimatem tongue.gif , itariu pagal viska panasus kaip tos panickos, tur ikeliau pries pora psl, kur tu sakei panasi i tave spalviskai tik siltesne g.gif
Galvoju kad naturoje, pagal tavo ratus, gautusi taip -
akys bright,
plaukai muted, labiau is tos puses link bright
oda - gal soft g.gif
vaaa.

Sunray, idek tuos plaukus i anos temos albuma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 02 kovo 2012 - 15:11
nu tai varai tuo variantu kaip su linzem biggrin.gif
mars ieskot tikrosios plauku spalvos!!!!! arba ziurek pagal lentele, kuri artimiausia tikrai?
idejau, prie spalvos pagal tipus, babi yra visa psl idejus, stai: http://www.thescienc...sonaldress.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 02 kovo 2012 - 15:23
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 17:03)
Shana, tavo naturoj tokie plaukai ryskus bigsmile.gif

Su linzem ar be ju gavos tas pats variantas tongue.gif
Juokas juokais, bet jei tipas nustatinejamas pagal tai, kaip zmogus atrodo tuo metu, tai ko tos linzes maiso? g.gif Juk ir naturalius plaukus retai kada pamatyt galima biggrin.gif g.gif
Tai gal tada pagal vaikystes foto nustatinet tiksliausia butu? jokio spakliaus, naturalus plaukai.. :lotuliukas
As bandau mamos tipa nustatyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 02, 15:51)
Šitą ratą reik išsisaugot  4u.gif
Shana aš prisimenu kad ainna1979 buvom į pavasarius nustatę... tik gyvenimiškos foto vienose pamenu buvo per ryškūs, kitose per šviesūs daugelio merginu nuomone plaukai... jei nemaišau žmonių. O čia toks efektas rausvas... galvoju gal ką supainiojom, apgavom ... nes man visada toks jausmas kad buriame iš kavos tirščių tuos spalvinius tipus, kažkokiom abra kadabrom užsiimam.

Jo jo.Cia apie mano plaukus kalbat blush2.gif Aciu visoms uz pasisakymus.Dabar pagaliau zinosiu kokiom spalvom rengtis ir kaip plaukus gazyti wub.gif clap.gif :yahoo:Kaip supratau tai vienbalsiai-pavasaris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 03 02, 16:29)
Su linzem ar be ju gavos tas pats variantas  tongue.gif
Juokas juokais, bet jei tipas nustatinejamas pagal tai, kaip zmogus atrodo tuo metu, tai ko tos linzes maiso?  g.gif  Juk ir naturalius plaukus retai kada pamatyt galima  biggrin.gif  g.gif
Tai gal tada pagal vaikystes foto nustatinet tiksliausia butu? jokio spakliaus, naturalus plaukai..  :lotuliukas
As bandau mamos tipa nustatyti   g.gif

Bet linzes kaip ir plauku spalva gali buti netinkamai parinktos, as gal klaidingai, bet isitikinus, kad turi kazkoki bendruma islaikyti, todel geriausia pradeti nuo naturalaus tipo smile.gif
Pagal vaikystes foto as buvau platinine blondzinka biggrin.gif, beje vaikai keiciasi ir keiciasi...
Bamboooocha ne jusu atvejis cia buvo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 02 kovo 2012 - 15:35
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 17:33)
Bet linzes kaip ir plauku spalva gali buti netinkamai parinktos, as gal klaidingai, bet isitikinus, kad turi kazkoki bendruma islaikyti, todel geriausia pradeti nuo naturalaus tipo  smile.gif
Pagal vaikystes foto as buvau platinine blondzinka biggrin.gif, beje vaikai keiciasi ir keiciasi...
Bamboooocha ne jusu atvejis cia buvo 4u.gif

As nesakau, kad apie mano atveji kalba wink.gif tiesiog visokiu variantu buna mirksiukas.gif Bet va kai akys neaiskios tai ir lesiai negadina, gal ir ne pacios tinkamiausios spalvos blush2.gif lotuliukas.gif
Isaiskinom, kad broliene -dep vinter, o mama cool summer thumbup.gif
Kokia sviesiausia plauku spalva gali buti soft summer? nes lentelej tokios tamsokos atrodo, o va sio tipo atstoviu ir su sviesiais plaukais foto randu g.gif Nesinori per daug nusisviesinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bamboooocha: 02 kovo 2012 - 15:49
bet tas kitas atvejis irgi tipo nepakeitė... tik visos išvirto dėl spalvos ryškumo kiek pamenu... jaučiu deep potipio kokias linzes bedėtų vistiek liktų deep g.gif kažin ten keistusi kas g.gif
of topik... o su lindzėm spalvotom viskas kaip pro spalvotą stiklą ar nieks nesikeičia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 02, 16:47)
of topik... o su lindzėm spalvotom viskas kaip pro spalvotą stiklą ar nieks nesikeičia? blush2.gif

biggrin.gif man tada rozines linzes praverstu;
nepamenu as kaip ten baigesi su melynom akim, net nepamenu koks jau tipas buvo, tiesiog tas akiu melynumas ispudi palikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 02, 17:47)

Niekas nesikeicia biggrin.gif
Pamatytumet ant mano akiu zalius lesius...patalpoj dar nieko, bet pries saule blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bamboooocha: 02 kovo 2012 - 15:53
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 03 02, 16:52)
Niekas nesikeicia  biggrin.gif
Pamatytumet ant mano akiu zalius lesius...patalpoj dar nieko, bet pries saule  blink.gif

ryskiai zalios?
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 15:20)
nu tai varai tuo variantu kaip su linzem  biggrin.gif
mars ieskot tikrosios plauku spalvos!!!!! arba ziurek pagal lentele, kuri artimiausia tikrai?
idejau, prie spalvos pagal tipus, babi yra visa psl idejus, stai: http://www.thescienc...sonaldress.com/

Tai kad naturoj nesutampa, ne akys mano bright vistiek, po plaukai tokie slapio smelio ar sieno, kaip ten Bytte sake, muted gaunasi. Jei Spring with Autumn influence, tada Warm, o as joks ne Warm schmoll.gif

QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 15:33)
, todel geriausia pradeti nuo naturalaus tipo  smile.gif

drinks_cheers.gif Siaip nusistacius kilme, galima kazkiek pagristai ivertinti planuojamus pokycius, atmesti tikrai netinkamus. As dabar ziuriu i savo foto, 1,5 metu Soft sumer spalvoje atvaiksciojau - kur mano akys buvo doh.gif

Vaikysteje buvau popieriaus baltumo plaukais ir beveik juodais antakiais ir blakstienom biggrin.gif Tevas manau Ziema, mama manau Pavasare g.gif

Bamboocha, ne apie jusu linzes, ten su Solo susimakalavom neblogai, jei teisingai pamenu blush2.gif
Atsakyti