Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

[quote=Babi*,2012 05 24, 16:02]
Kodėl? blush2.gif

rudenelio akys dazniausiai buna tamsios, o pavasariu sviesios.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo negrazioji_deive_: 24 gegužės 2012 - 15:57
Perskaičiau šitą ir prieš tai buvusią temas ir noriu jums pasakyti, kad visos esat nerealios. thumbup.gif Kaip jus sugebat atskirti visus tuos tipus ir atspalvius. 4u.gif

Deja, supratau liudną dalyką, kad aš pati nepriklausau jokiam tipui. verysad.gif Aš, kaip kažkas praeitoj temoj rase, išdarkiau savo tipą (perdažiau plaukus) ir nežinau ką dabar daryti.

Mano oda tikriausia yra šalto atspalvio, šviesi, taciau akys tamsiai - vidutiniškai rudos. Plaukai iššviesinti, o tikra spalva tam siai ruda. Tai nebežinau ką dabar daryti. Prieš tai kai nieko nežinojau apie tuos tipus, galvojau, kad reikes tiesiog pakeisti plaukų atspalvi į kitą, bet dabar galvoju gal reikia atsiaugnti savo buvusia spalva? Kad būčiau bet jau kažkoks tipas ir žinociau nuo ko pradeti.

žinau, kad tikrai nesu ruduo, nes man netinka rudens spalvos ir veidas greiciausiai saltas. Netureciau buti ir žiema, nes netinka nei juoda, nei fukciju rozine, taciau jei persidažysiu plaukus tamsiai ruda, kad tada būciau? Vasarai per tamsi del akių ir plaukų, žiema netinka, tai va, dabar žiūrineju lenteles ir bandau ka nors sugalvoti, nes esu labai pasimetusi.

Beje, praeitoj temoj kazkas klause, bet nepastebejau atsakymo. Ar gali taip būti, kad kūno oda yra šilta, o veido šalta? nes mano veido oda yra papilkejusi ir kiek paraudusi ir skiriasi nuo kuno.
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2012 05 31, 23:42)
Beje, praeitoj temoj kazkas klause, bet nepastebejau atsakymo. Ar gali taip būti, kad kūno oda yra šilta, o veido šalta? nes mano veido oda yra papilkejusi ir kiek paraudusi ir skiriasi nuo kuno.

Aš šito klausiau ir taip ir nesulaukiau atsakymo 4u.gif
O įdomu buvo, nes mano veido oda labai šviesi ir labiau šalto nei šilto atspalvio... O vat kūno oda nors ir šviesi, tačiau akivaizdžiai šilta smile.gif

Beje, vasara irgi gali turėti rudas akis ir tamsius plaukus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Be-bop-a-lula: 01 birželio 2012 - 08:22
user posted image

O gal galėtumėt atsakyt, kokiam tipui labiausiai tiktų tokios spalvos? 4u.gif
Čia aš pati susidėliojau, kas man lyg ir labiausiai tinka g.gif Geltonų/oranžinių nėra, nes dar neradau, kurios geriausiai tiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 06 01, 10:44)
user posted image
O gal galėtumėt atsakyt, kokiam tipui labiausiai tiktų tokios spalvos? 4u.gif
Čia aš pati susidėliojau, kas man lyg ir labiausiai tinka g.gif Geltonų/oranžinių nėra, nes dar neradau, kurios geriausiai tiktų ax.gif

spalvos siltos ir ryskios. Ruduo manyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 06 01, 06:59)
spalvos siltos ir ryskios. Ruduo manyciau g.gif

o ta paskutinė tinka rudeniui? g.gif aš lyg ruduo, bet ana man nlb tinka, nors nešioju..
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2012 06 01, 12:00)
o ta paskutinė tinka rudeniui?  g.gif  aš lyg ruduo, bet ana man nlb tinka, nors nešioju..

tinka:)
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 06 01, 09:20)

drinks_cheers.gif Būtent tokia vasara aš esu (ar bent buvau) ax.gif
Atsakyti

[/quote]

bet vasara saltas tipas, kuris neturi jokiu siltu atspalviu pvz variniu,gelsvu,raudonu. o ruduo siltas smile.gif
Atsakyti
skaiciau skaiciau, bandziau suprast koks tipas esu, nu ir niekaip nepavyko doh.gif gal galit pagelbet? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as irgi noriu nusistatyti savo spalvini tipa, bet niekaip nesuprantu kokios spalvos man tinka sad.gif Gal padesite?

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pause: 02 birželio 2012 - 18:32
Aciu uz atsakmus.

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 06 01, 09:20)

drinks_cheers.gif Tada gali buti, ka as vasara.

QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 06 01, 16:18)
bet vasara saltas tipas, kuris neturi jokiu siltu atspalviu pvz variniu,gelsvu,raudonu. o ruduo siltas smile.gif

O jei mano oda šalta, plaukus dažysiu šaltai, akys rudos su pilku apvedimu, bet prie vyzdžio, man atrodo, kad jos gali būti ir šiltos. Ar gali taip būti? Nelabai žinau, ar vidutinio tamsumo rudos akys is viso gali būti šaltos. blush2.gif

Nes kaip suprantu, jei žmogus natūralus, koks yra, nepasikeites dirbtinai akių ar plaukų spalvos, tada jis ir priklauso kažkokiam tipui, ar gali būti, kad jo vis tiek negalima priskirti jokiam tipui? Nes jei antras variantas, tada as žlugus. Eisiu už kelių dienų dažyti plaukus, tai jei šaltas atspalvis man vis gi netinka, atrodysiu kaip lavonelis. doh.gif

Nors klausinėjau kambariokų kokios spalvos man labiau tinka (su ivariais rūbais), tai abu nusprende, kad saltos, o ir man atrodo. Tai gal nesuklysiu?

Beje, o gali taip būti, kad man tinka tamsesnes spalvos, o netinka slopios? Kokio (šalto) sezono cia ženklas?
Atsakyti