inga valinskiene be makiazo
o aš išvis suabejojau ar ten Valinskienė , nes krutinė kažkaip ... per maža.
Kad be makiažo tai... vistiek minimaliai jau jo ten, jai ir yra , gi ką tik iš vandens, šlapia dar.
QUOTE(bytte @ 2012 05 10, 09:06)
inga valinskiene be makiazo
Kad be makiažo tai... vistiek minimaliai jau jo ten, jai ir yra , gi ką tik iš vandens, šlapia dar.
as kiek pamenu is mano gilios jaunystes, tai Valinskiene kazkada tookios krutines ir neturejo
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 05 10, 10:15)
as kiek pamenu is mano gilios jaunystes, tai Valinskiene kazkada tookios krutines ir neturejo
Kad turtas su svoriu ir amžium didėja... tai... ir aš tokio neturėjau jaunystėj, kokį dabar turiu... nu bet ne iki tiek, mano akimis tai čia A dydis... liemenėlė ryškiai išformuota, tvarkingai laiko viską viršuje... ir per vidurį nieko nesimato, ir iš šonų nieko... negi gali taip su svoriu dingt krutinė
Papildyta:
Bytte, iki tiek nedideja
kiekviena moteris gali apsilankyti pas plastikos chirurga ir jis PADIDINS krutine kiek moteriskaite nori
aš irgi tą nuotrauką mačiau iš pležo ir labai susimasčiau.. krūtinė natūraliai tiek su amžiumi, gimdymais ir svorio augimu tikrai nepadidės iš tokios kaip nuotraukoje beveik jokios krūtinės iki ohoho krūtinės.. su svorio kritimu irgi nelabai realu tiek sumažėti, nors ir po jos svorio numetimo, tikrai nemačiau niekur jos su tokia maža krūtine..
todėl manau ten ne jos nuotrauka.. nes lyg ir natūrali jos krūtinė ir visada didelė buvo..
bet pas ją kiek matau visur plaukai su šiltu atspalviu ane? o akys mėlynos? kur ją labiausiai kištumėt?
todėl manau ten ne jos nuotrauka.. nes lyg ir natūrali jos krūtinė ir visada didelė buvo..
bet pas ją kiek matau visur plaukai su šiltu atspalviu ane? o akys mėlynos? kur ją labiausiai kištumėt?
nesikabinekit prie krutines daba yra geru liemenuku, nors be makiazo ir pries saule susiraukus normaliai ji atrodo. Ten tikrai ji, pasitaiko kad foto iseinama daug baisiau nei gyvenime zmogus atrodo. Visai i save nepanasi.
kaip manot koks jos spalvinis tipas? kim smith
plaukai golden brown
oda- salta
akys- saltos?
ryskiai balta spalva -tinka, juodi plaukai-tinka
kaip manot koks jos spalvinis tipas? kim smith
plaukai golden brown
oda- salta
akys- saltos?
ryskiai balta spalva -tinka, juodi plaukai-tinka
sitokio skirtumo ir jokia liemenele nepadarys.
QUOTE(Babi* @ 2012 05 23, 18:34)
pavasaris
Papildyta:
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 23, 14:12)
sitokio skirtumo ir jokia liemenele nepadarys.
turiu geruli liemenuka, kuris ohoho kaip pakelia,suspaudzia kad atrodau vos ne pamela
va is cia jos foto paimtavalinskiene(foto saltinis)
na tikrai ne is tokio krutines nebuvimo i tooookia krutine.. nenusikalbekite per sitiek dydziu.. cia yra akivaizdu, nebent uzsidetum storinta liemenuka ir dar prisikistum visko, bet ir tai nebutu kam tiek isvirsti is liemenuko, sukneles, iskirptes.
as visiskai pasimetusi.. silti plaukai tinka, kaikurios siltos rubu spalvos
as visiskai pasimetusi.. silti plaukai tinka, kaikurios siltos rubu spalvos
pas mane pacia krutine 70a isvis ten nieko nera... bet kai uzsidedu geruli liemenuka(su silikoniais milziniskais ideklais) tai atrodo didziule. Net draugas kai pamate tai.... o jos foto tai 2009 m ten. gal ten pas ja optiskai mazinanti liemenele?