Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2012 05 04, 14:33)
man visai nieko tas testukas pasirodė, bet kai aš angliškai nekalbu...
visgi man neaišku:
* kokia ta Ivory oda?

Aš tuos odos pavadinimus kaip ivory, beige ir pan atskiriu pagal pudras, jose aiškiau matosi atspalviai nei ant odos. Pvz aš naudoju maxfactor soft beige pudrą ir ji visiškai atitinka mano odos atspalvi.
Atsakyti
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 05 04, 12:43)
salta atspalvio oda turi daugiau rausvo ,melsvo ar pilksvo atspalvio. silto tipo oda turi daugiau gelsvo, persikinio ar auksinio atspalvio. Melynos akys gali buti tiek saltos , tiek siltos.

zinau, senai cia diskutuoju. o su tais melsvumais/gelsvumais tai dar irgi reik lb tureti gera aki ir daug patirties "speliojimo". pagal pudras nesprendziu, nes skiriasi nuo gamintojo.

QUOTE(bytte @ 2012 05 04, 15:58)
O tai prie ko širdelė linksta?
čia toks true glassene autumn... bet pagal paletę sakyčiau softinis toks...

nezinau.. jeigu pagal norus, tai man graziausios vasaros ir rudeneliai. ir ju paletes 4u.gif kolkas neturiu laiko eksperimentuoti vel su spalvomis, nors kazin ar ir tinkamu spalvu turiu tam g.gif bet visi labai giria, kad man tinka tie silto atspalvio plaukai g.gif dar buvau prisidejusi prie gero apsvietimo garstyciu spalva prie veido, bet nebezinau ar tinka, ar ne, isijunge kazkoks "psichologinis" jau g.gif
Atsakyti
kokio spalvinio tipo yra inga valinskiene? g.gif kaip tik siandien paziurejau per vyno kelio reklama, kad jos plaukai rudi, bet mano manymu su siltu atspalviu (ryzumo matosi), akys melynos, ir lyg manyciau tinka siltos spalvos. pagalvojau gal ji panasi i mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 07, 21:34)
kokio spalvinio tipo yra inga valinskiene?  g.gif  kaip tik siandien paziurejau per vyno kelio reklama, kad jos plaukai rudi, bet mano manymu su siltu atspalviu (ryzumo matosi), akys melynos, ir lyg manyciau tinka siltos spalvos. pagalvojau gal ji panasi i mane  g.gif

Esu pastebėjus kad palei žiemą nusišpakliavus ir apsirengus... baisiai atrodo. Ypač su clear winter fuksija... ryškiai 10 ar daugiau metų senesnė... Šiaip dažniausiai man nepatinka kokias spalvas ji dėvi ir kaip dažosi, visada per ryškiai... kilo įtarimas dėl to gal vasara g.gif , bet kokia jos oda sunku pasakyt, labai smarkiai nušpakliuoja televizijoje juos ten. Taigi būna pilnas padengimas... kartais kokioje pokalbiu laidoje pasižiūri - visi vienodai gelsvo įrudžio spalvos.
Atsakyti
g.gif o kodel dar labiau nupudruotas holivudo zvaigzdutes tai drasiai nagrinejate g.gif nors cia spakliaus ir apdirbtu nuotrauku maziau, o ir pacios galima rasti ivairiu g.gif tik va nerandu jos su paskutine matyta plauku spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 08, 23:09)
g.gif  o kodel dar labiau nupudruotas holivudo zvaigzdutes tai drasiai nagrinejate  g.gif  nors cia spakliaus ir apdirbtu nuotrauku maziau, o ir pacios galima rasti ivairiu  g.gif  tik va nerandu jos su paskutine matyta plauku spalva  g.gif

šiaip nagrinėjuos nenupudruotas, bent aš. O Valinskienę matau tik TV. ten tikrai eina pilnas padengimas... ir neatsižvelgiant į tinka netinka dažniausiai. Nes pamenu, kai LNK vos ne visi kaip žuvedriečiai nušpakliuoti tokiu gelsvu įrudžiu buvo... vidurį žiemos. Ir "Labam ryte" yra buvę kada visi geltonavo. Tai dar kilo mintis kad kokios spalvos pudrą užsiperka, ta visus ir tepa.
Koncertuose ar kur kitur kiek teko ją matyt, visada "žiemiškas" makiažas bei rūbų spalvos, tai va pastebėjau, kad per ryškiai jai tie rūbai. Taip kad netiktų spalviškai nelabai pastebėjau, tai kilo mintis, kad vasara ji galėtų būt.
Man lietuviškų personų sekas prastai ieškot... visur arba plakatinės/žurnalų viršelių foto, arba labai mažos... nieko neįžiūriu blush2.gif .
Užtai ir Augustės nenagrinėjau... nors ji man tokia spalviškai įdomi persona. Tikrai žinau kad jos akys tokios ne dėl lindzių, o plaukai natūralūs - pakankamai tamsi šatenė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 09 gegužės 2012 - 06:40
Dar kart peržvelgiau vaizdų paiešką su vailnskiene... nu nieko nerandu...
Atsakyti
inga valinskiene be makiazo
Papildyta:
user posted image

cia mazai makiazo.pagal mane tai ji siltas tipas- naturalus rudenelis.
Atsakyti
Man kazkuo Valinskiene panasi i Mila g.gif Gal kontrastingumas panasus? ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Pagal mane Ingai netinka saltos spalvos.As irgi buciau uz rudeni.Tik nezinau koki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 05 09, 21:50)
Man kazkuo Valinskiene panasi i Mila g.gif Gal kontrastingumas panasus? ax.gif

Man irgi kilo panašios asociacijos, gal todėl mintis buvo kilus kad gal ji vasara.
Bet visgi auksas jai labiau tinka nei sidabras IMHO.
Dėl rudens... mažai kur ji rudeninėse spalvose, radau tik:
user posted image
user posted image
user posted image
...bet kažkaip man ji geriausiai atrodo tokiose spalvose:
user posted image
user posted image
user posted image
ir tokia ... va skaisčiai raudona visai neblogai sakytau:
user posted image
žiūrim ką turim paletėse...
Tai ir neaišku ar ten kur gerai atrodo geresnis makiažas, ar visgi jai labiau tinka tos spalvos ax.gif .
Atsakyti
Ten kur rasot be makiazo, tai abejoju, ar be makiazo jo biggrin.gif ten toks no-make-up makiazas labiau smile.gif
O siaip tai nepasiemu spresti, nes visur kitur visgi laabai daug spakliaus, oda skirtingose foto visiskai skirtingos temperaturos. doh.gif
Atsakyti