Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2012 05 03, 13:54)
varau į pavasarį paskui visas  lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif bet rimtai, kiek i pavasari kraustosi g.gif nors man jis pats slyksciausias tipas g.gif ech, kaip cia issiakinus.. visu pirma kaip normaliai fotografuotis, kokiu dienos metu, esant kokiai saulei, prie lango ar kur g.gif nes siandien turbut kokiu 50 foto bandziau pasidaryti, ne su spalvomis, o norejau kompe is sono apsiziureti tiesiog oda/plaukus/akis.. tai arba isbalina nuo saules balta sviesa arba akivaizdziai geltona uzmeta seseli doh.gif
Atsakyti
Deep Autumn:
Eyes: Dark brown, dark hazel, black, or dark green.
Hair: Medium brown, medium to deep auburn, dark brown deep chestnut or black.
Skin: Warm beige, neutral beige, golden brown, dark brown, olive.

user posted image

Soft Autumn:
Eyes: Light brown, soft hazel, blue, or gray-green.
Hair: Golden blonde to medium brown or mousy brown. May have blonde or red highlights.
Skin: Ivory, neutral beige, warm beige, golden brown.

user posted image

Warm Autumn:
Eyes: Brown, olive green, hazel or topaz.
Hair: Medium golden brown, red, auburn, strawberry blonde or golden blonde.
Skin: Bronze, golden brown, golden beige, ivory, or warm beige.
user posted image

Clear Spring:
Eyes: Turquoise blue, green, golden brown or topaz.
Hair: Medium to dark brown, or brown-black. May have red highlights.
Skin: Bronze, deep warm brown, brown-black, light ivory, light peach, or porcelain
Best colors for Clear Springs:user posted image
Papildyta:
Kaip atskirti tipa.

.kurios spalvos labiausiai tinka is pateiktu?

cool

WINTER SUMMER

Navy Soft Blues
Black Rosy Brown
white rose pink
red plum
gray lavender

warm
AUTUMN SPRING

Dark Brown Golden Brown
Beige Peachy pink
orange peach
Gold Soft blues
Moss green golden yellow

cia testukas
spalvinio tipo testas(nuoroda)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo negrazioji_deive_: 03 gegužės 2012 - 18:45
jau tie testukai kokias nesamones rodo schmoll.gif o dar ir tu apibudinimu tiek moketi reikia, kuriu pvz odos tai as visai neskiriu g.gif
Atsakyti
salta atspalvio oda turi daugiau rausvo ,melsvo ar pilksvo atspalvio. silto tipo oda turi daugiau gelsvo, persikinio ar auksinio atspalvio. Melynos akys gali buti tiek saltos , tiek siltos.
Atsakyti
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 05 04, 13:43)
salta atspalvio oda turi daugiau rausvo ,melsvo ar pilksvo atspalvio. silto tipo oda turi daugiau gelsvo, persikinio ar auksinio atspalvio. Melynos akys gali buti tiek saltos , tiek siltos.

man visai nieko tas testukas pasirodė, bet kai aš angliškai nekalbu...
visgi man neaišku:
* kokia ta Ivory oda?
*kkokios akys yra Blue with white flecks?
kažkaip pritrūkau akių spalvų kažkiek (Va neradau mėlsvų akių su geltonon dėmėm g.gif , tik žalsvos.) blush2.gif ir prajuokino balta plaukų spalva biggrin.gif , čia matyt reti žilų plaukų variantai ax.gif

Papildyta:
user posted image
kaip reikėtų apibūdint va tokias akis?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 05 04, 13:33)
man visai nieko tas testukas pasirodė, bet kai aš angliškai nekalbu...
visgi man neaišku:
* kokia ta Ivory oda?
*kkokios akys yra Blue with white flecks?
kažkaip pritrūkau akių spalvų kažkiek (Va neradau mėlsvų akių su geltonon dėmėm g.gif , tik žalsvos.)  blush2.gif  ir prajuokino balta plaukų spalva  biggrin.gif , čia matyt reti žilų plaukų  variantai ax.gif
Papildyta:

kaip reikėtų apibūdint va tokias akis?

As turiu dramblio kaulo dezute dekoratyvine, tai ivory tokia ir isivaizduoju, tokio kaip kreminio gelsvomo rolleyes.gif
Mano melsvos akys su gelsvu apvadeliu smile.gif

O tokios kaip tavo idetos tai man pavasarines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 04, 15:32)
As turiu dramblio kaulo dezute dekoratyvine, tai ivory tokia ir isivaizduoju, tokio kaip kreminio gelsvomo rolleyes.gif
Mano melsvos akys su gelsvu apvadeliu smile.gif

O tokios kaip tavo idetos tai man pavasarines ax.gif

kad tas grožis pavasaris tai aišku biggrin.gif , bet va kaip įvardyt tokias akis? Bright blue with turquoise tone tiksliausiai?
Mano dukros tai išvis paskutiniu metu pilkos su gelvsu apvadėliu g.gif , nei mėlynumo, nei žalsvumo neliko. Buvo tokios mėlynos su žalsvais tarpais, ir geltonais spinduliais, o dabar liko pilkos... plaukai nutamsėję, bet liko be jokio pilkumo, rusyje teisingiausiai įvardyt būtų, kaip suprantu Golden brown dar, oda matyt Ivory with pale golden freckles and Rosy cheeks, o gal labiau peach (bet su strazanom)... tai kažin kur ji kraustos g.gif
Įtariu kad pas tėtį, o tai jis pas mus namie rudens atstovas.
Aš pagal tą testą surenku visus B, kaip ir reikia tikėtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 05 04, 15:03)
kad tas grožis pavasaris tai aišku  biggrin.gif , bet va kaip įvardyt tokias akis? Bright blue with turquoise tone tiksliausiai?

Bright tai tikrai, turkio as ten nelabai matai, ir aquos net nea, nebent kokia skiesta, pilsvuma matau, arba pilksvai melsva link viduriuko rolleyes.gif
Atsakyti
va kokių ivory rodo variantu...
user posted image
user posted imageuser posted image...
Bet blue žmogaus akys kiek kitaip įvardijamos, tos tokios link ultramarine blue, tai gal čia ir būna vadinamas blue turquise atspalvis.
user posted image
Tik kad tos akys su chaki spalvos spinduliukais aplink vyzdį, tai tokį pilkšvumą priduoda. Bet va kaip įvardyt tokias akis, darant testą? Garantuoju, vaikiukas gautusi žiema daugelyje testų ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 03, 16:32)
lotuliukas.gif  bet rimtai, kiek i pavasari kraustosi  g.gif  nors man jis pats slyksciausias tipas  g.gif  ech

O tai prie ko širdelė linksta?
čia toks true glassene autumn... bet pagal paletę sakyčiau softinis toks...
Atsakyti
bright blue eyes

user posted image

user posted image

user posted image

saltos akys daznai buna su ryskiu akiu baltymu.

turkio sp akys(saltos)

user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
as vizaziste:) nors savo spalv inio tipo nelb, bet jums galiu padet:)
Atsakyti