QUOTE(bytte @ 2012 05 02, 19:01)
Na nežinau ar padėjau, bet pasimėginkit
Uf, kad aš pati pasimetusi.. kai buvau dark brown (šalta), tai kaip ir tiko.. bet ir spalvos gal tada šaltesnės tiko (dėl ko sakiau, kad netinka ryžos, oranžinės, ypač smėlinės..). O gal netiko šiltos spalvos, nes plaukai buvo netinkami tiesiog? O gal gali būti tipas, kuris gali pakankamai lengvai migruoti tarp šalto/šilto? Čia ir išlindo klausimas.. nes jau minėjau, kad kuris laikas esu pakeitusi spalvą. Dabar nudažyta ruda šviesiai, ŠILTA (taip, kirpėja sakė). Visų manymu, tiko ir šalti tamsūs, ir tinka šilti šviesiai rudi, bet šilti, šviesesni truputį labiau. Čia ir iškilo klausimas. Dėl plaukų tikimo išsiaiškinome tokį dalyką, kad man tinka tamsesni atspalviai, čia lyginti su blond. Visokie blond man jau niekaip, kuo šviesiau tuo blogiau.. bet turiu išlaikyti ir tam tikrą `tamsumą` plaukuose.. netinka ir grynai šiltos spalvos, su variu visokiu.. bet šiek tiek šiltos, žiūrisi geriau už šaltas. Bet iš tų šiltų vėl, kažkaip imant `blankesnę` ir imant `ryškesnę`, man tas ryškumas būtinas, o su blankesnėmis `prapuolu` visa.. Prie tokių plaukų ir akių ta lyg akva/žalsvumo užuomina labiau išlenda.. tai ir mastau, kad kas per tipas, kuris yra šiltas, bet galbūt negrynai šiltas, kuriam netinka šviesios, o plaukais šiek tiek kontrastą išlaikyti reikia.. ir dar mėlynomis akimis.. ir dar toks, kuriam tinka ir šalti, tamsūs..
natūralią sunku atsiminti man jau save, bet kažkodėl būčiau irgi kyšusi į vasarą, nes jeigu gerai atsimenu buvau ta lietuviškoji.. kiek tamsesnė, nei tradicinė, bet su pilkumu.. o gal ir pilkumu.. velnias ten dabar žino, kai tuo metu dar neskyriau tokių dalykų..
Kadangi pasikeitė plaukų spalva, galvoju gal vėl paeksperimentuoti su spalvomis, bet dabar fotkintis tragedija.. niekaip neišgaunu net tikrojo veido/akių/plaukų spalvos per tą saulę.. gal tiktų dabar visos plytų rūdžių.. o ką aš ir beatsimenu jau, kai tiek spalvų kaitaliota per gyvenimą..
Mhh.. tai iš autumn/spring atkrinta tikrai deep autumn.. light spring turbūt irgi.. ane? galima bandyti būti warm autumn, koks dar trečias (clear?) autumn, clear ir warm spring?
Papildyta:Hmm.. o perzvelgiau dabar.. man gal soft autumn labiausiai istrigo? Their coloring is quite neutral and they can wear soft colors from both the warm and cool colors but favor the warmer colors more. The Soft Autumn is a blend of both Autumn and Summer (autumn flowing into summer), and their blend of both warm and cool (though still having warm undertones) will show up quite neutral-neither obviously warm or cool.
dar kažkur skaičiau, kad akys gali būti su pilkumu.. tai va ties šitu užsikabinau, kad gali tikti ir šaltos, ir šiltos, bet šiltos tai ne per daug ryškios, o mažiau šiltos
o su tamsiai, šaltais gal ir galėjau tada kokia cool vasara būti
kaip mano pamastymai?