Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Shana @ 2012 04 27, 10:10)
Turetumet buti Clear Spring greiciausiai pagal viska g.gif

Aciu mirksiukas.gif Man cia SM buvote merginos nustaciusios, kad esu pavasaris.Osinkoj ir gi.O dabar pasirodo ir horoskopas toks pats thumbup.gif
Atsakyti
bytte, aš jaučiuosi kaip be namų. unsure.gif labai pasimetusi. Iš pradžių blaškiausi tarp šaltų tipų, nustatėm cool vasarą, kol nepasimaišė tas auksas ir dar horoskopas.. lotuliukas.gif šalto (tikrai šalto) atspalvio tamsūs, dark brown plaukai man tiko. O dabar tinka šilti, rudi plaukai unsure.gif nieko nesuprantu. Tik su tais šiltais atspalviais pastebėjau, kad vistiek pakankamai ryškios, kontrastingos spalvos. Kas per tipas galėtų būti, kuris prašosi kartu ir šiltumo, ir ryškumo? g.gif čia koks warm autumn gal? žinoma nepamirštant žydrų akių rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 02, 17:48)
bytte, aš jaučiuosi kaip be namų.  unsure.gif  labai pasimetusi. Iš pradžių blaškiausi tarp šaltų tipų, nustatėm cool vasarą, kol nepasimaišė tas auksas ir dar horoskopas..  lotuliukas.gif šalto (tikrai šalto) atspalvio tamsūs, dark brown plaukai man tiko. O dabar tinka šilti, rudi plaukai  unsure.gif  nieko nesuprantu. Tik su tais šiltais atspalviais pastebėjau, kad vistiek pakankamai ryškios, kontrastingos spalvos. Kas per tipas galėtų būti, kuris prašosi kartu ir šiltumo, ir ryškumo?  g.gif  čia koks warm autumn gal? žinoma nepamirštant žydrų akių  rolleyes.gif

šiltumo ir ryškumo prašosi pavasaris. Gali būt riba su vasara jai ne labai labai ryškus, arba riba su žiema. Warm autumn irgi toks gana ryškus tipas, bet labai šiltas g.gif . Nors osinkoje prie to warm/true visai tokių mėlynakių ganėtinai tamsaus plauko moteriškių yra. Čia buvau vieną įdėjus... kur sakiau kad va kokių rudenių būna. Bet rudenėliams tinka visokios plytinės raudonos, kiek pamenu jūs minėjot, kad netinka tokios unsure.gif ... tai gal bandyt pavasarį, tie kur su šaltais tipais ribojasi paletės nėra tokios šiluma dvelkenčios, daugelių spalvų šiaip žmonės net neįvardija kaip tikrai šiltų, pavyzdžiui ten tokios ultramarininės mėlynos būna, tokios artimos royal blue, tik kiek šviesesnės, ir skaisčiai raudonos, kaip žiemų. Oranžinė šiaip jai ir tinka, vistiek reikia atitaikyt. Smėlinės irgi su klaustuku, reik pagal odą atitaikyt... aišku visokios mint, pool įeina į light spring paletę... dar pavasariams tinka tokia pienių geltona, o rudenėliams tokia "raudonesnė", kaip kiaušinio trynio.
Na nežinau ar padėjau, bet pasimėginkit blush2.gif Aš turiu vieną gyvenime moteriškę ant klaustuko... pas ją ryškiai mėlynos akys ir pilki, vasaroms būdingos spalvos, plaukai. Atsiauginusi tokia gan tamsi, juodo šokolado dabar spalvos (labai irgi gražiai jai ta šalta spalva), o vaikas sakė buvo visai pilka, be jokio gelsvo atspalvio (minėjo kad blondinė buvo, ta pilka lietuviškoji, kol nenusidažė).. Dažė ryžai... visai gerai atrodė, auksas irgi jai tiko... o va rudenėlių spalvos baisiai bjauroja unsure.gif ... vasaros spalvos tos "lakmusinės" irgi ne kas... tai galvojau gal šiaip pastoviai nusisirgus gal, bet kartą atėjo su tokia alyvine pavasarine, nu visai kitas žmogus. Tai pasirodė, kad visgi clear spring dabar yra, ir gal light vaikystėje. Nors kaip ir prie vasarų buvo prisiskyrus unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 05 02, 19:01)
Na nežinau ar padėjau, bet pasimėginkit  blush2.gif 

Uf, kad aš pati pasimetusi.. kai buvau dark brown (šalta), tai kaip ir tiko.. bet ir spalvos gal tada šaltesnės tiko (dėl ko sakiau, kad netinka ryžos, oranžinės, ypač smėlinės..). O gal netiko šiltos spalvos, nes plaukai buvo netinkami tiesiog? O gal gali būti tipas, kuris gali pakankamai lengvai migruoti tarp šalto/šilto? Čia ir išlindo klausimas.. nes jau minėjau, kad kuris laikas esu pakeitusi spalvą. Dabar nudažyta ruda šviesiai, ŠILTA (taip, kirpėja sakė). Visų manymu, tiko ir šalti tamsūs, ir tinka šilti šviesiai rudi, bet šilti, šviesesni truputį labiau. Čia ir iškilo klausimas. Dėl plaukų tikimo išsiaiškinome tokį dalyką, kad man tinka tamsesni atspalviai, čia lyginti su blond. Visokie blond man jau niekaip, kuo šviesiau tuo blogiau.. bet turiu išlaikyti ir tam tikrą `tamsumą` plaukuose.. netinka ir grynai šiltos spalvos, su variu visokiu.. bet šiek tiek šiltos, žiūrisi geriau už šaltas. Bet iš tų šiltų vėl, kažkaip imant `blankesnę` ir imant `ryškesnę`, man tas ryškumas būtinas, o su blankesnėmis `prapuolu` visa.. Prie tokių plaukų ir akių ta lyg akva/žalsvumo užuomina labiau išlenda.. tai ir mastau, kad kas per tipas, kuris yra šiltas, bet galbūt negrynai šiltas, kuriam netinka šviesios, o plaukais šiek tiek kontrastą išlaikyti reikia.. ir dar mėlynomis akimis.. ir dar toks, kuriam tinka ir šalti, tamsūs.. unsure.gif natūralią sunku atsiminti man jau save, bet kažkodėl būčiau irgi kyšusi į vasarą, nes jeigu gerai atsimenu buvau ta lietuviškoji.. kiek tamsesnė, nei tradicinė, bet su pilkumu.. o gal ir pilkumu.. velnias ten dabar žino, kai tuo metu dar neskyriau tokių dalykų..

Kadangi pasikeitė plaukų spalva, galvoju gal vėl paeksperimentuoti su spalvomis, bet dabar fotkintis tragedija.. niekaip neišgaunu net tikrojo veido/akių/plaukų spalvos per tą saulę.. gal tiktų dabar visos plytų rūdžių.. o ką aš ir beatsimenu jau, kai tiek spalvų kaitaliota per gyvenimą.. blush2.gif
Mhh.. tai iš autumn/spring atkrinta tikrai deep autumn.. light spring turbūt irgi.. ane? galima bandyti būti warm autumn, koks dar trečias (clear?) autumn, clear ir warm spring? g.gif
Papildyta:
Hmm.. o perzvelgiau dabar.. man gal soft autumn labiausiai istrigo? Their coloring is quite neutral and they can wear soft colors from both the warm and cool colors but favor the warmer colors more. The Soft Autumn is a blend of both Autumn and Summer (autumn “flowing into” summer), and their blend of both warm and cool (though still having warm undertones) will show up quite neutral-neither obviously warm or cool.

dar kažkur skaičiau, kad akys gali būti su pilkumu.. tai va ties šitu užsikabinau, kad gali tikti ir šaltos, ir šiltos, bet šiltos tai ne per daug ryškios, o mažiau šiltos g.gif o su tamsiai, šaltais gal ir galėjau tada kokia cool vasara būti g.gif kaip mano pamastymai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 03, 12:08)
dar kažkur skaičiau, kad akys gali būti su pilkumu.. tai va ties šitu užsikabinau, kad gali tikti ir šaltos, ir šiltos, bet šiltos tai ne per daug ryškios, o mažiau šiltos  g.gif  o su tamsiai, šaltais gal ir galėjau tada kokia cool vasara būti  g.gif  kaip mano pamastymai?  g.gif

iš cool potipio į soft autumn manau sudėtinga. Soft autumn man pats toks minkščiausias moters spalvinis variantas. Tie vadinami rusiškai rusye plaukai, ar medaus blondas, labiau šviesus tipažas, nei tamsus. Akys visada turi tokio neapibrėžtumo spalviškai ... nei to žalios, nei to rusvos... jai jau mėlsvos, tai su chaki apvadėliu ar dar kokia kita spalva. Ryži joms tinka, tik negalima imti tos sodrios ryžos spalvos, o jai kokia nusiplovus tada ok... na ir grynas blondas jiems schmoll.gif ... pavyzdys soft autumn mėlynom akim - driu berimor
user posted image

Soft autumn visai netinka jokios ryškios spalvos, anei šaltos, anei šiltos... o aš kiek pamenu su ryškiom spalvom jūsų aplinkiniai neišbrokyjo. Pakeitus plaukų spalva, tas faktas nelabai turėtų pasikeist.
O su neapibrėžtu šiltumu/šaltumu visi tipai besiribojantys su priešinga temperatūra gi: tiek pavasaris su vasara ar žiema, tiek ruduo su vasara ar žiema. Deep potipį galima atmest, o likusių ne-a. Light spring nebūtinai visai šviesiais plaukais...

My Webpageįdedu nuorodėle pavasario (pagal osinką)... jai teisingai prisimenu ir kokį susidariau vaizdą[/url] man panašu unsure.gif (ir mėlyna pavasarinė kaip tik).

neatmesčiau ir rudenėlio ryškaus dėl akių, ten tokių mėlynakių irgi pasitaiko g.gif ... bet vario atspalviai jiems turi tikt be klaustukų. Tai klausimas ar tikrai netinka, jai taip tada atkrenta.

Taip kad... nieko patart negaliu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 03 gegužės 2012 - 13:12
QUOTE(bytte @ 2012 05 03, 13:09)

Taip kad... nieko patart negaliu blush2.gif

Nuoroda neveikia doh.gif ech doh.gif nebezinau nei kur detis doh.gif viskas taip susimaise.. nuo salto taip persokti prie silto.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 03, 14:12)
Nuoroda neveikia  doh.gif  ech  doh.gif  nebezinau nei kur detis  doh.gif  viskas taip susimaise.. nuo salto taip persokti prie silto..  doh.gif

pataisiau nuorodą...
Papildyta:
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 05 03, 13:19)
pataisiau nuorodą...
Papildyta:
My Webpage

Bytte, man sita moteris gan aiskiai silta, oda silta ir plaukai silti (kazkoki rausva atspalvi turi) tuo tokiu ramiu, nesviecianciu is toli, siltumu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 03, 14:28)
Bytte, man sita moteris gan aiskiai silta, oda silta ir plaukai silti (kazkoki rausva atspalvi turi) tuo tokiu ramiu, nesviecianciu is toli, siltumu  g.gif

na nėra ji tokia visai šilta, tik kai šiltose spalvose, tai taip ir atrodo blush2.gif . Jai įkišt ją į vasaros spalvas, arba taip nufotkint be nieko... manau pilnai galima su vasara sumaišyt blush2.gif arba su soft autumn 4u.gif
Tiesiog aš jos neįsivaizduoju tokiam geltonpūkiškam pavasariškam įvaizdyje, plaukai gi nėra šilti... ir akys nėra akivaizdžiai šiltos... o oda pilšvai gelsvai beige unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 05 03, 13:41)
na nėra ji tokia visai šilta, tik kai šiltose spalvose, tai taip ir atrodo  blush2.gif . Jai įkišt ją į vasaros spalvas, arba taip nufotkint be nieko... manau pilnai galima su vasara sumaišyt  blush2.gif arba su soft autumn  4u.gif
Tiesiog aš jos neįsivaizduoju tokiam geltonpūkiškam pavasariškam įvaizdyje, plaukai gi nėra šilti... ir akys nėra akivaizdžiai šiltos... o oda pilšvai gelsvai beige  unsure.gif

As gal su soft autumn irgi maisyciau blush2.gif bet pvz jos odos potonis man gan aiskiai i gelsvuma g.gif Manau vasaros (soft) spalvose nevisai blogai atrodytu, gal net geriau nei kai kuriose pvz Warm Spring g.gif
Tas geltonpukiskas ivaizdis tiesiog labai prilipes biggrin.gif
Atsakyti
Aš va žiūriu į tas kavos spalvas...
user posted image
...aš kai auginu plaukus... tai jie po truputi vis blunka... visai kaviniai darosi, varau į pavasarį paskui visas lotuliukas.gif tik va gal kokį savaiminį reiktų panaudot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 05 03, 13:54)
Aš va žiūriu į tas kavos spalvas...
user posted image
...aš kai auginu plaukus... tai jie po truputi vis blunka... visai kaviniai darosi, varau į pavasarį paskui visas  lotuliukas.gif  tik va gal kokį savaiminį reiktų panaudot  biggrin.gif

Maniskiai visgi kava su brendziu kol kas biggrin.gif Bandysiu ateity isgauti kava su maziau alkoholio tongue.gif
O va oda pasidare jau kava su pienu biggrin.gif
As kai "rudeniu buvau" tai man visur rudeneliai rodesi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti